Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Честит празник на всички цветенца   bouquet

използвах този момент, за да кача малко снимки http://juli2007.snimka.bg/baby/kaya-na-ayka.248068.17959517
А де я паролата  Mr. Green

# 466
  • На края на вселената!
Честит празник на всички цветя! Да за здрави и красиви!
Вики, голям ужас е това с колата. Може да е евтина колата, но пък ти вършеше работа. Сега трябва да вземеш тази на Дидо, и докато й свикнеш. А предполагам той няма да е против, щото е свикнал да хвърчи пеш  Grinning А на теб ще ти е по-трудно придвижването до Бялото. Дано наистина е за хубаво и скоро да се обзаведете с нова бръм-бръм, лъскава и голяма  Hug

Шуши, паролата е като на общия албум

Болните да оздравяват и да не чувам повече за болести  Heart Eyes

# 467
Честит празник на всички цветенца. Да са все така красиви и да радват хората около себе си  Hug
Пфу, че скапано време... Вчера си избърсах прозорците, засрамена от вас, а днес ги на наваля  hahaha
Рокси, направо ми потекоха лигите от тези козунаци...мммммм  eat
Много ми е мъчно за болничките. Сякаш има някакъв бум на отити  Tired Отипакса си мисля, че е само обезболяващо, докато капките в нос и антибиотика лекуват.  Да се оправят всички  Hug
Кая, е малка дама, много ми хареса   Heart Eyes

# 468
 Hug
Честит празник на всички цветя, дървета, храстчета и тревки  Grinning Grinning  bouquet  bouquet  bouquet
Майка ми е тревичка, свекърва ми китка и си празнуват сега и ние ще се почерпим разбира се
Отипакс / състава му е феназон- лекуващо  и лидокаин- обезболяващо/ за ушите и ксилометазолин за носа това ни предписаха Peace
И агументин, но лекаря каза само ако продължи да качва или да подържа Т 38, което не ни се случва и слава богу де  Praynig
Ще си стоя тази седмица вкъщи с Ина - тъкмо ще мога да поизчистя, че срам ме стана като ви четох  Blush
Изчезвам да си пои'гаеме малко  Mr. Green

# 469
На срамуващите се напомням, че и моите прозорци още не са измити. Емо със задоволство констатира, че вали и не става за миене. Баба ми казваше-на мързеливия и господ му помага  Laughing

# 470
 Flutter
Хубава приказка има баба ти,  Хриси Simple Smile
Пък и днес е празник и домашна работа не се върши по канон  Mr. Green

# 471
  • sf
И аз да кажа на срамуващите се,че и аз прозорци не съм и не смятам да мия. и е чисто само отгоре-отгоре. За Разпети петък заминаваме в Ботевград, свеки ще чисти  Joy А в неделя има РД, ще си правя торта,дано не се изложа

# 472
  • София
Честит празник на всички с имена на цветя!   bouquet

И аз още нищо не съм подхващала с чистенето...

# 473
  • София,
Днес не се чисти Mr. Green, празник е така че - празнувайте.
Честит имен ден на всички цветенца малки и големи, върбички, тревички, лехички храстчета и т. н. Joy Да сте живи и здрави!   bouquet
Иве   Hug

ВИки колата наистина изглежда потресаващо Sick, добре че не е имало никой в нея, а и не е избухнала, че тогава и майстора е можел да хвръкне, та тогава по лошо, че и него ще го мислиш. Но само едно нещо ума ми не го побира, добре работи човека с електрожен, не би ли трябвало да има до себе си на разположение пожарогасител, станалото станало, ама ако е имал пожарогасител сигурно поне щетите щяха да бъдат по малки, явно и пожарната все пак бързо е дошла ooooh!.

Уинкс, Викито го е обяснила много добре, ако има Т няколко дни и я поддържа, се дава АБ задължително, но ако няма и детето е жизнено се дава само противоалергичен сироп и Вентолин под някаква форма - сироп или инхалаторно, а също и отхрачващ сироп е хубаво да се дава.  Peace
Вероника сега пак е с нещо такова - но тя рядко вдига Т, и аз правя само инхалации през четири часа с Вентолин, пие мукосолван сутрин и вечер и слагаме капки в носа, но само преди сън когато и се запуши много.
Ние днес ходихме на Драгалевския манастир, и там валеше мокър сняг, беше прекрасно, тихо и спокойно, запалихме свещички и си взехме върба. Сега доволно похапнахме риба на скара и мислим да полегнем, добре че вали навън та да починем малко Joy
Весело изкарване на празника Hug Hug Hug

# 474
  • Асеновград
Честит имен ден , Иве!
Честит имен ден , Ками!
Честито и на всички , които пропускам!
Рокси , мерси за снимките , сърбят ме ръцете да пробвам.
Мойте прозорци ги изми свекърва ми , след намека от моя страна , да не се карат и да мият едни и същи прозорци по няколко пъти.Маалко ми е неудобно , ама ще го преживея  Laughing.

# 475
  • Варна
Честит празник и имен ден на всички. Бъдете живи и здрави  !   bouquet
Видях много хубави снимки на Кая  Heart Eyes Много е чаровна и косичката и е пораснала вече  Grinning А козунаците са  smile3508
У нас има 100 човека на гости- баби, лели, дядовци+ние и децата- ужас  Sick Чудя се къде да се скрия.
Според мойта баба аз пък имам имен ден на Великден щото съм кръстена на нея. hahaha
Вики тъкмо имате повод за нова кола. Слава богу , че всички сте здрави  Praynig

# 476
  • sf
Тоя път съм си заплюла Зафира.  Whistling

Аз съм решила да си правя сама тортата за РД-то. Искам да е шоколадова,та сега ровя тук-там. Козунаци няма да правя, ще боядисвам яйца с баба и туй-то.

# 477
Честит имен ден на всички цветя   bouquet  и много благодаря за пожеланията  Hug
Леле Вики, това е голям ужас, добре че наистина не е станало по друго време и обстоятелство,важното е да сте живи и здрави.Ще съберете пари и пак ще си купиш кола  Hug
Бързо оздравяване на болничките.Всеки път като пишете за ушни инфекции си казвам че трябва да си взема капки от аптеката да имам подръка вкъщи  Rolling Eyes
Ели, усоех утре, убедена съм че резултата ще е добър

# 478
  • София,
Ками честито и от мен!  bouquet
Ели и аз ще стискам палци, но знам че ще се справиш! Peace И все пак късмет!  Hug
Вики супер идея, ето повод мъжо да ти я купи пожелавам ти го. Peace А ние ще закачим ли макар и виртуално от тортата! Blush
Аз пък неможах да видя снивките на КАя, как беше паролата, имаше ли я на първа страница, сега ще погледна newsm78.
Момичета как ви се отразява смяната на времето. НИе даже се наспахме дружно следобед до 18 ч. и сега не ни се спи, кой  знае кога ще си легнем ooooh!
П. П. Кая наистина е много чаровна, Галенче прилича много на теб, много сте сладки и двете!  Hug

# 479
  • sf
Аз не забелязвам промяната на времето. Някакси неусетно е приемам. А свеки се тръшка,че сега дните ще са й по-къси. а аз й викам,че само днес, иначе пак денонощието е 24 часа,а тя ме гледа невярващо  Joy
Гледах прогнозата за времето,нещо не ме кефи, дават дъждове,пфууу, ако е такова ще откачим затворени вътре по празниците.
Ако стане тортата ще снимам, ако не-няма да си призная  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт