Аз станах в 7 и половина да правя козунак , щом се опече , излязохме , сега се прибираме , Тедо ще се мъчи да спи следобеден сън , а аз ще разрежа козунака да видя какво съм направила.И ще чакам снимките на Рокси.
Хвана ме яд за пътуването. Не става ли да отидете с другата кола? Как така е изгоряла? Какво точно и е изгоряло? Двигателят ли е заминал? Как е успял да я запали?
едва успяхме да я склоним да капнем капки 

На мен ми харесват тези капки, може би от нещо друго е повърнал. Той не се е оплаквал от тогава (да чукам на дърво), днес искам да го заведа да го види лекар като се събуди. На Ина предписаха ли и нещо друго освен капките?
Чак ме е страх пак да я водя на рекар, току виж ни оставили пак в някоя болница
, нямам сили вече.

.
. 

Добре ми се получиха днес козунаците, особено първия, втората доза- с мармалад- малко я препекох, но нямах време дори да ги срежем, утре ще се разбере какво се е получило. Май обаче си начесах крастата и няма да ми остане ентусиазъм баш за великден, а и място в кожата ми за повече тлъстини няма 

Абе майната му, и да се тръшкам,нема файда. А и тя реално колата струва по-малко от месечния ни доход,ама беше звяр,че девер ми много я глезеше. А той вчера като научи сигурно е ревал после, като дете си я обичаше.