Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Асеновград
Леле Вики , ужас.Но колата е вещ , вие да сте живи и здрави.
Аз станах в 7 и половина да правя козунак , щом се опече , излязохме , сега се прибираме , Тедо ще се мъчи да спи следобеден сън , а аз ще разрежа козунака да видя какво съм направила.И ще чакам снимките на Рокси.

# 451
  • USA
Леле, Вики, много неприятно.  Hug Хвана ме яд за пътуването. Не става ли да отидете с другата кола? Как така е изгоряла? Какво точно и е изгоряло? Двигателят ли е заминал? Как е успял да я запали?

Рокси, ти отсега ли ще правиш козунаци? Аз преди направих по на О'Хара рецептата, сега се чудя дали да не пробвам на Пина или на Танита.

# 452
 Hug
И Ина като Крис се събудила вчера след обяд в детската градина с репликата "Много ме боли ушичкото" и Т 38.5
звъняха ми в работата и излетях като катюша натам, пътьом изстрелях мъжа да отива че той е на една ръка разстояние
После по лекари - с отит е  Rolling Eyes Не съм спала цяла нощ Sad едва успяхме да я склоним да капнем капки  ooooh!
Днес е по-добре, няма температура и казва, че не я боли ухото  и на капки склонява по-лесно  Wink
Winx и на Ина и капем Отипакс, но досега не ми е повръщала  newsm78
Вики ужасно е това с колата  Sad

# 453
  • USA
Веси, дано да и мине бързо. Много са гадни тези инфекции.  Hug На мен ми харесват тези капки, може би от нещо друго е повърнал. Той не се е оплаквал от тогава (да чукам на дърво), днес искам да го заведа да го види лекар като се събуди. На Ина предписаха ли и нещо друго освен капките?

Били, ти по коя рецепата прави?

# 454
  • София,
Привет
Вики добре че вие сте живи и здрави пък материалното се придобива, гадно за екскурзията, но по натам пак ще отидете.

Днес и аз съм ранобудна или по точно Вероника, вдигна ни още в 5,30 с гадната си лаеща кашлица, аман от нея вече. Кога ли ще мога и аз да се похваля, че сме се разимнали само с някоя лека хрема, уви така започна, но вече е отново с пристъп, и нищо не помага - защо ли я тъпча вече с какво ли не. Sick Чак ме е страх пак да я водя на рекар, току виж ни оставили пак в някоя болница Tired, нямам сили вече.
Уинкс и при вас много се усложнили нещата. Дано се оправяте вече и вие Hug
Момичета за болни ушички много помага затоплен компрес да се сложи и да се гушне детето с болното ушенце към вас 0 поне моя Ицко едно време само така се успокояваше. А капките ги капете поне няколко дни за да има ефект. Peace
веси и на вас бързо оздравяване.
Ками купихте ли тротинетка, ще ни я покажеш ли после?
Аз съм се разготвила, че ще ни идват гости, но ми е удно утрепано и уморено, децата още спят следобеден сън, таткото и той придремва, но за мен няма време  Sick

# 455
  • Асеновград
Велина , по тази  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg3459477#msg3459477 , на Пина за машината и в машината си го пека , нещо май не пека като хората във фурната , по-сухи ми стават нещата там.Всъщност тази беше първата рецепта която пробвах , но тогава още нямах машина , нищо не стана , после пробвах на О'Хара / варианта на Тандури / - пак нищо не стана , като купихме машината пробвах на Танита - пак нищо не стана и сега се върнах на този на Пина , обаче удвоих маята и то взе , че стана.Толкова тухли и не-втасали теста изхвърлих , че мъжа ми вече ме гледаше на кръв.И рецептите са си читави , обаче аз не правя нещо както трябва.От Танита взех идеята да слагам портокалова и лимонова кора , ухае невероятно козунака.
Днес пробвах да сплета по описанието на Рокси , ама май не се справих , въпреки това , козунака е хубав , тези дни пак ще пробвам , затова с такова нетърпение чакам снимките.
Да им минават бързо ушенцата на Криси и Ина  Hug.
Дани , кураж , дано се разминат усложненията този път  Hug.

# 456
  • Бургас
Олеее Вики, ужасно. Ама май съдбата е решила, че не е трябвало да ходите в Турция. Представи си че се беше запалила по пътя...  Sick

Лошо това с болните мъници, ама то и времето едно такова променливо. Велина, а за антибиотика не правихте ли изследване преди да ви го предпишат? Много лошо така като не действа. Заповядвам всички да се оправят и  повече никакво разболяване.

Иначе утре имам изпит и се предполага че в момента чета....  Whistling

# 457
  • sf
Ето малко риалити на който му се гледа http://picasaweb.google.com/donsyy/DRUGI#5453370077546283122

И аз така приемам нещата,че не е трябвало да пътуваме сега. А и не е кола за хиляди, така че здраве да е. Но още не мога да повярвам,че няма вече да я карам. Много си ми беше мила,все пак ми е първата. Кофти е,че за работа ни трябват две коли, добре сега си пуснахме отпуска за ваканцията.

# 458
  • София
Вико как можа точно твойта,еееее.Остави Турция ами на срещите как ще идваш?Много философски си го приела,важно че сте здрави.Ще идете с рейса. Hug
Повод на 16 да искаш нова.
Ние бяхме до Южния парк скачаха в надуваемия замък резултата Ники е със посинено око,как може да пускат и големи на 6-7 годи с малките,аз естествено се поразвиках.Следващия път ще гледам да няма толкова деца.За първи път ги слагам толкова късно да спят,ама до късно откарахме на двора един съсед свали водка бири олеле малеле.
Бързо да се оправят Криси и Ина Hug Hug

# 459
Вай, Били, мислех за утре да оставя снимките, но прочетох и ги пуснах да се качват. Ние до преди малко бяхме на гости и едвам гледам, всичко ме боли, най вече главата  Tired Добре ми се получиха днес козунаците, особено първия, втората доза- с мармалад- малко я препекох, но нямах време дори да ги срежем, утре ще се разбере какво се е получило. Май обаче си начесах крастата и няма да ми остане ентусиазъм баш за великден, а и място в кожата ми за повече тлъстини няма  Blush
http://roksi.snimka.bg/daily/velikden.486506.all

И Ники като беше с отит му изписаха Отипакс + антибиотик ( единственият му антибиотик всъшност).

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 00:40 от Рокси

# 460
  • София
Леле, Вики, добре че мъжът ти е добре! Много страшно изглежда колата. Аз съм била в кола, която се запали под капака в движение и доста се бяхме уплашили.

Стана ми мъчно за болничките и на мен, дано да оздравеят всички бързо.

Ние днес бяхме цял ден в парка (прозоеците пак бяха отложени  Embarassed), после решихме да отидем до новия мол, че нали ни е под носа, и Кая заспа на десетата минута в баща си към седем часа. Прибрахме се и спа допреди малко. Сега стана, яде и каза, че не й се спи  Crazy

използвах този момент, за да кача малко снимки http://juli2007.snimka.bg/baby/kaya-na-ayka.248068.17959517

# 461
  • USA
Леле, Вики, ужас!  Shocked Как са я докарали в това състояние? Имало ли е някой вътре? Направо невероятно.

Рокси, много хубави козунаци! Браво! И аз миналата година така правих предварително за тренировка, и не правих на самия празник.

Били, мерси! И аз искам да опитам да пека в машината. И аз по тази рецепта ще пробвам тази година, след твоя анализ.  Hug

Айка, много е сладка Кая и много елегантна с това якенце.  Heart Eyes

Ели, не са му правили антибиограма. Оказа се, че са му излекувани ушите, но още му свирели гърдите.

Я кажете, как лекуват в БГ бронхиолити, че искам да си сверя часовника. Днес попаднах на ужасна лекарка, много ме ядоса.

# 462
  • sf
Уф не мога да спя,цяла нощ се въртя.
То всичко стана в двора на една къща,дето тоз почна да я прави отдолу. Беше изправена настрани,та той като почнал да заварява и кабел ле оголил,на късо ли е дал, не знам. За 3-4 мин е изгоряла,идвала пожарна, кошмар! Аз бях на другия край на града,та ми размина нервата докато ида,че инак не знам. Ама то и ние сме си виновни,че на тоя я дадохме,макар че той от години се занимава с това.Ама имало да става. Ама ме е яд,че и стола на детето вътре, винетка, тъкмо я взехме от разни смени на ремъци и други за близо 200кинта, и технически оня ден минахме,абе набутвация отвсякъде,а от тоя нищо и не чакаме.  ooooh! Абе майната му, и да се тръшкам,нема файда. А и тя реално колата струва по-малко от месечния ни доход,ама беше звяр,че девер ми много я глезеше. А той вчера като научи сигурно е ревал после, като дете си я обичаше.

А за бронхиолита - кое точно е това? Вико нали там му е слабото място и често "прави спазми'/ казва лекарката/ , но като няма Т му даваме Вентолин.  АБ пие ако има Т повече от 4 дни.
Аз реших,че няма да му давам Сингулер-а, искаха пак една година поне да го пие. Отвътре ми идва,че е излишно. Той не е стигал до пристъпи,болница, урбазон, минава му от Вентолина за 2-3 дни,а и не е боледувал скоро, пу-пу! Та дано не греша в това си решение. Мъж ми и той така мисли.

Ох,ако ви кажа как се е сдухал, мъка ми е за него, той малко го преживява все едно кой знае кво е станало.  Rolling Eyes

# 463
  • sf
Аааааааааааааа и Честит празник на всички именници!    bouquet  bouquet  bouquet
Бързо да признават кои са!
Мойта Вероника и тя се наточила,че има имен ден, викам й, тогава почерпи!  hahaha

# 464
  • София
Аз съм
Честит Имен Ден на Всички бъдете живи и здрави  Heart Eyes
Велина Дани ще ти пиши тя е "спец"

Общи условия

Активация на акаунт