Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ами не знам, честно казано, предпочитам да се доверя на лекарката, вместо да чакам. Много ми се събра тея дни- свекъра е в болница и не се знае какво му е точно, приятелката ми замина за Москва точно в деня на атентатите, цялата лудница с преместването ни ( не знам дали писах, че ще се ходим във Виена да живеем). Нямам никаква сила да експериментирам, искам да се излекува бързо, преди да се е обзавел с отит  Tired.
Ники си спи в Чико-то, има няколко положения на наклона  newsm78 но той май е като мен, и на царевични кочани да го сложиш, ще заспи.

# 526
  • Sofia
за столчетата - ние сме такова което е само повдигаща седалка - просто трябваше по спешност да купуваме след като ни откраднаха колата миналата година и грабнахме първото 15-36 което имаше. То май 18-36 са си точно тези повдигащите седалки, а тези които се водят 9-36 реално са повдигащата седалка и облегалка отзад  Thinking
Наш Сашун и без това не иска да седи в стол - разкопчава си коланите и слиза ако му е скучно ...

Вико - в продавалника не видях нещо интересно на добра цена - гледах съвсем скоро, но прегледай и ти - може да се е появило.

Рокси - щом вътрешно ти идва да се довериш - направи го! А как така се спряхте на Виена и Австрия изобщо? Стискам палци да мине лесно преместването.

Днес ми казаха, че девойката е станала 3600 ?!? за 1 седмица - 800 гр!!! Ненормално?!? А да - имам си и някакви стрептококи и сега ще пия антибиотик 7 дена ....

# 527
Не сме го мислили кой знае колко- наложи се заради работата на Емо:) Иначе мен ако ме питаш, в Австрия и на екскурзия не съм искала да ходя.

# 528
  • sf
Рокси, тва за постоянно или е временно?
я как ни изненада с тая новина.

Искре, на кое казваш повдигаща се седлка?
Ние сега имаме такова,дето след време облегалката ще се махне и ще остане само като седалка отдолу. То не се мести и не се променя наколна.
А тези 9-18 дефакто се дърпат отдолу и се променя наколан,та детето си е направо легнало и се спи удобно.

И един страничен въпрос,ако някой може да ми каже,че не ми се рови- имаме един познат -сирак, дето сега се хвана с една и тя сираче,ама е бременна. Няма работа, няма осигуровки, въпросът ми е дали ще получат еднократна помощ за раждане въпреки това и дали после ще й плащат поне една година дори и минималното майчинство?

# 529
  • София
Хриси Shocked Shocked Shocked

# 530
  • София,
И аз така, аз разбар че ще ходите на ексурзия за няколко дни newsm78
Вики - на въпроса ти - Да ще и дадат еднократна помощ на майката за живородено дете от общината, и ще взима една година по сто лева помощ - социална, но друго майчинство мисля че не Peace. Все пак да питат в социалните там все ще им измислят и нещо друго Peace

# 531
  • Sofia
Повдигаща седалка - това дето остава след като се махне облегалката и за колан се ползва обикновения колан. Simple Smile Ама и аз използвам едни термини.
За познатата и майчинството - еднократната мисля се получава без значение дали е осигурена жената. Нека да отидат да проверят дали нямат право да получат и помощ за социално положение (нещо такова беше мисля). Но най-добре е да каже някой, който е запознат по-подробно с новия закон, за да не те объркам. Както е казала Семирамида - мисля, ще могат да им измислят и някакви помощи за отопление, ток и т.н. от социалните.

# 532
  • София
Искре не,такова като нашите,9-18кг едно лосче и става легнало нищо не махаш нищо не слагаш коланите са със столчето.

# 533
Здравейте!Всички заминавта по празниците,София ще опустее сега.Ще си вися сама.
При нас нищо ново,Надина сега е по добре че кашляше,но пък Никола взе да киха и да се сополеви.
Оздравяване на болните!
А,някой да има такова устройство което лови влагата,събирам инфо?

# 534
Рокси  Hug Hug
Вики ето го нашето столче то е от 18 до 36 но може да се повдига и леко да се издърпва седалката и Сашо си спи в него.А може и да се махне облегалката и да остане само на седалка.
http://hkirova.snimka.bg/travel/shabla-08-2009.414816
Сашо е на АБ има налеп на гърлото.

# 535
  • София
Ние сме с една повдигаща седалка за Гого и столче за Вики до 18кг. Лошото е че коланите не го достигат като е с по-обемно яке, въпреки че не ги е достигнал килограмите. Confused И с Георги около тази възраст купихме седалката. Спи като си промуши ръката под колана и ляга на подлакътника / страх го е да го откопчее/. То така и не се брои за обезопасено дете, но му става лошо като е изправен и иска да полегне. Но нататък не ги виждам нещата как ще си поделят подлакътника, за да спят и двамата. Изобщо идея нямам как се пътува със спящи деца на повдигащи седалки. Rolling Eyes

Яна за кое у-во питаш за електрическите такива или онези на Церезит?

# 536
  • София
Кирова каква марка е вашето?
Яна имам наблюдения,приятелка имаше проблем,значи тези кутийки които продават във била и тн не стават уред който струва 200-400лв е варианта,шумен е.

# 537
Нестват казваш,защото именно тях мислих да пробвам-тези евтините.Другият вариант са скъпите,ще го пускам през деня.Няма начин имам огромни съмнения че ти яалергични неща са от влагата и мухълта в спалнята,понеже е север.И колкото и да измазваме и пръскаме със саво вече има толков амебели в къщи,че стените са почти недостъпни.А дрехите ми в долния шкаф на гардероба направо си миришат на мухъл.

# 538
  • София
Саво плюс влага,много лоша комбинация за децата,лм.не се бави ами купувай,май има и на дипломат някакви,разгледай.

# 539
  • София
Таблетките абсорбират нещо, но е крайно недостатъчно. Подозирам и че отделят нещо. Често проветрение на помещението, външна изолация, мебелите да не са до проблемната стена и влагоабсорбатор - това са решенията /ние не сме стигнали само до последното, изложението на спалнята също е северно/

Общи условия

Активация на акаунт