Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ау,цял ден ме сърби тук там и кихам пък то за какво било.  Mr. Green
Стана ми криво че Хриси ще заминава,някак още ми е тъжно и за Клара и децата.
Не не бягам,но времето е хубаво и съм повечко навън.А и се хванах да подреждам гардеробите,да пера пердета.Прозорците направо невиждам смисъл да мия.
Искам много среща.Като се завърнат всички от някъде правим веднагически.

# 571
  • sf
Ох, на Вероника едното око е зачервено и събира секрет в ъгълчето. Ако утре суътринта пак е така ще трябват мерки. дали ще ми дадат нещо в аптеката без рецепта?

# 572
  • На края на вселената!
Вики, ще дадат без рецепта. УНГ лекарят ми каза, че това с рецептите преди няколко месеца е било само да сплашат гаргите и да научат малко пациентите, да не се самолекуват. Вече всичко си давали без рецепти.

# 573
  Момичета, като четох постовете ви все едно филм на ужасите минаваше пред очите ми  Shocked

И аз почти така. Нещо все напрегнато ми беше. Дано вече болничките се оправят  Hug
Може би ми е притеснено, защото и нова работа поех. Вече съм държавен служител  Laughing Може би и защото не съм си гушкала Мариянко вече 5 седмици... Crazy Но утреееееееее, ох малеееее  Party
Искре, добре, че му няма нищо на мъжа ти. И мен много ме е страх от моторджии..
А за Рокси и аз си мислех, че е ексурзия. Много ми стана едно такова притеснено, все едно аз ще се местя  Rolling Eyes Стискам палци да се наредите и бързо да влезете в ритъм, Хриси  Hug 
Ува, къде остави децата? В Русе ли ?! Simple Smile Добре е, че си се поглезила  Hug

# 574
  • София
Вики сребърна вода,с нея можеш да почистиш много помага Peace

# 575
  • София
Мимозка, не са в Русе, на по-кратка дестинация в Ловешко. В Русе щяха да се засекат с братовчедите, а на пет броя момчета майка ми нямаше да издържи. Crazy  Мариянко в Русе ли е?
За мен е нетипично да пазарувам за собствено удоволствие. Сега си приложих шопинг терапия. Обикновено пазарувам само за децата и то неща от които наистина имат нужда. Няма лошо, имах нужда. Flutter

Утре трябва да кръшна някак от работа и да атакувам едно училище да подам заявление за Гого. Искам да се получи и това да е нашето у-ще. Praynig

# 576
Хех, Ува, да, в Русе е Мимко. И двамата с мъжа ми сме от там.  Grinning За утре и аз съм го писала полу-дъждовен  Whistling Така, че успех с училището  Hug

# 577
  • USA
Ува, успех за училището! Възползвай се докато можеш от намалението Simple Smile. Във вашия род цял футболен отбор сте спретнали  Laughing.

Мими, утре ли си идва Мимко? Кристиан, живот и здраве, през лятото ще ходи с баща си в Русе за 1м. Отсега се чудя как ще издържа без него. Ти се приготви да си го посрещнеш супер разглезен след посещението при 2 чифта баби и дядовци.  Laughing

# 578
Мен нещо ме обхванала мания за пазаруване. Днес си купих само една блузка от мола Simple Smile Мъжът ми обаче ще ходи в Германия другата седмица и съм поръчала доста неща и ца мен, и за Дели.
Дано Кая се оправи и не се наложи антибиотик.
Ние сигурно петък и събота ще сме на вилата на приятели, в неделя обаче трябва да сме на Владая, защото ще се събираме за именния ден на мъжа ми семейно, е за Велик ден де.
Гери много ми липсва, дано скоро има възможност да пише.

# 579
Привет от мен!

Хм, доста перипетии сте преминали и болнички има ... Пожелавам на всички бързо да оставите неразбориите зад гърба си и да се радвате на хубави празнични дни!
Рокси, ама как ни изненада наистина. Скоро ли заминавате?

Колкото до мен - нищо ново. Бременея си, всичко върви в норми. Обаче в работата съм много натоварена - доста кадрови промени, новости и т.н. Ако всичко при мен върви нормално, ще поработя малко и по време на болничния (което не е чак толкова лошо - ще получавам още малко по-нормални пари), че после с това майчинство... - ще трябва да съм на издръжка на мъжа ми.
Бебочето продължава да ни държи в неведение и да се крие. Нищичко не съм купила още, а така ме сърбят ръцете. То и изчаквам с пазаруването, че мъжо още не се е захванал с ремонта на спалнята, а докато там не е готово, просто няма къде да нареждам нещата. Ама така ме е ядосал - държи ме в напрежение и въобще не казва кога мисли да стартира. Twisted Evil
Хайде лека от мен, че утре пак на тръстиките...

# 580
Добро утро!
Надина днес отиде с три сварени яйца на градина,ще ги рисуват.Аз след малко също ги почвам.
Никола всяка вечер иска да му казвам,че го обичам и че всички се обичаме.Така беше и каката на тази възраст.

# 581
  • sf
ДУ
Аз днес няма да боядисвам, в събота. Изпратих Вико при лелите,че после 4 дни ще ми изпили нервите  Joy
Вероника е все така, даже и подуто ми се вижда окото, следобяд ще идем до докито,но не я пуснах на тренировка тая сутрин.

Вчера ходих в Мола, не съм очарована,че и Макдоналдс няма даже. Crossing Arms

# 582
добро утро  Grinning
Аз сега накупих яйцата и ги сложих да ги сваря, ще боядисам по голямата част и ще оставя 5 броя за привечер ,да боядиса и Евичка LaughingЩе сложа и една леща да сваря.
Ева ще почива една седмица , няма да я водя на градина ,защото и кака й еваканция и ще си играят двете или тук или на Кюстендил.
Другата седмица съм на линия за среща  Hug

# 583
Вики,тоя Мол все едно шизофреник го е проектирал.А отвън прилича на фабрика и мен ме хвана клаустрофобията там.Само народ и магазини,никакви изходи,по кафетата опашки.Не се пуши,насложили едни като пепелници и аха аха да запаля гледам една громна цигара нарисувана и задраскана.И определено не е за с деца.

# 584
  • София
аз не успях да разгледам като хората, ама видях, че има nordic sea и ми е мерак да опитам, като мине Великден, много го предпочитам пред макдоналдс.

Кая беше в началото на миналата седмица с възпалено оченце, но много бързо се оправи, не помня капките... newsm78

Чували ли сте за лек за кашлица с варена с небет шекер кока кола? Чудя се дали да пробвам. Кая пак си вдига Т, 38.5 тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт