Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Асеновград
Свекърва ми вари семе от дюли с небет шекер.Колата била за ангина , онова в нея дето избелва стотинка , ако я пуснеш вътре , махало и налепи.Да се оправя бързо Кая.
Вики,тоя Мол все едно шизофреник го е проектирал.
Joy

Рокси , да не ни забравиш като заминете , ще ни липсваш , странно как и на мен ми е мъчно , въпреки , че никога не съм те виждала наживо.

Искре , неприятно , но важното е , че и мъжа ти и оня идиот са добре , че ако беше пострадал оня ...

И на мен ми се пазарува , имам голяма нужда от шопинг терапия.

# 586
  • София
Привет. Ходих до училището, подадох си заявлението съвсем културно. Имаше точно двама човека пред мен. Защо излишно се създават психози...не знам. Rolling Eyes Само не ми е ясно къде сме ние и какви са ни шансовете. Rolling Eyes Дано детето е с късмет.

Яна, то само Мола да беше. При нас първо се строи после се мисли.

Болните патета да оздравяват. Hug

Довечера ще боядисам някое яйце, заради идеята. Децата ще помагат в боядисването при баба.

Народа вече се е омел от столицата...около мен е пусто поне.

# 587
Хаха, и Ганчо констатира, че тази сутрин колите са по-малко  Grinning
Велинче, отиваме ние при него - да си го вземем.Очаквам да има изцепки  Heart Eyes
Това с учението и сирените много зловещо.Бррррр...
Момичета, весело изкарване на празниците, ако не ви "чуя"  Hug

# 588
ама за какво бяха тези сирени аз така и не разбрах  Thinking
Галена, Ива май е правила отвара с небет шекер.Аз варя- 5-6 ореха ,счупени заедно с черупките, половин дюла заедно със семките, полоивн ябълка пак със семките, обелки от кромид лук, след като заври оставям още 15 мин  да къкри, след това захлупвам хубаво да стане добра запарка .Прецеждам в една чашка и давам по няколко лъжички , може и като чай да го изпие ,ако й хареса разбира се.

# 589
  • София,
Хи, хи пусто ли е в Софията Laughing и ние вчера още се ометохме от там. Няма да Ви казвам каква красота, тишита и и колко топличко е тук - в провинцията. Децата от сутринта са навън карат колела, Вероника с дядо си обикалят и те по улиците с триколката Mr. Green, изгоних ги всички и сега и аз варя яйцата, после ще ги боядисваме, рисуваме. Бабата  събрала 50 яйца от кокошките, едни хубави бели, но им е много крехка черупката и ми се струва че май няма много да оцелеят при варенено. Затова купих още две кори, но ние сме си много народ и се запасяваме. Mr. Green
Приятон боядисване Hug

# 590
  • sf
Ауууу тука какъв град се изсипа, небето стана черно, баж лятна буря, добре че бързо мина.
А тия сирени профилактично ги тестват.

Моля тези с големи коли да ми кажат- чалъма за заключване на задните врати да не се отварят отвътре всички ли го имат или зависи от модела или пък от централното или от какво въобще? Щото мъж ми не ми вярва,че въобще има такова нещо.  Crossing Arms

# 591
  • На края на вселената!
Вики, моята кола я знаеш. Трошка от 94година, с централно заключване е. Мисля че всяка по-нова кола го има. Но като купувате гледайте. Заключването на задните врати се прави при отворена врата, щраква се едно копче и е готово. Докато копчето е в позиция Заключено, отвътре вратата не може да се отвори дори да е отключена колата. Само отвъншната страна може да се отвори вратата. Може да се видим на разходка в някой парк и да ти покажа нагледно как е при мен

# 592
  • sf
Миме, мерси, като вземем някоя кола, ще видим как е практиеючески  Laughing

Ува, кое е училището ако не е тайна?

# 593
  • Sofia
Да се оправят бързо всички деца!

Вико - мисля всички коли от последните 10-15 години насам имат такова блокиране на задните врати. Дори нашето VW POLO имаше (а не е голяма кола). Тойота имат 100%, VW също имат 100%, дори на брат ми Алфата има Simple Smile - а определено е неудобна да вози деца. Както мимето е казала - то е едно лостче или като винтче, което лесно се превърта с ключа на колата.

Ние вече боядисахме яйцата със Сашко. 15бр. Козунака - май стана Simple Smile - поне се наду.

Сега тука бавачката ми промива мозъка с турски сериали  ooooh! Гледа ги по 2 пъти - вечер у тях и на обед след като сложи детето да спи ... После следва преразказ за мен и дежурното "Ама ти не го ли гледаш?!? Толкова е хубав!".

Ей да ви се похваля! Днес през нощта нашият кум е станал татко на една малка госпожица София Simple Smile.

# 594
Да е жива и здрава!

Аз хванах дъжда- точно излязохме от Кауфланд с Никсъна и плющеше. Даже ми се стори, че има и град, като тръгнахме пред мен имаше микробус и отзад по степенката му бяха нападали парчета лед.
Гледам че са наредили вече магазина на DeIchman в Кауфланд, а знам че и в новия мол има, приятни ми се видяха нещата през витрината. Мен напоследък нещо ме е ударила обувната мания, все това купувам.  Имам една приятелка, дето непрекъснато си купува чанти и ги прибира една по една у дома, щото и от себе си я е срам- и аз като нея сега имам 2 чифта обувки на работа  Blush
Никсънът вече няма Т, но за сметка на това се лигави ужасно. Днес около 20 пъти ми повтори, че искал мечета бонбони и накрая в магазина познайте какво си избра ( има право само на 1)- тик так  ooooh! И мрънка непрекъснато, и като съвсем се разлигави казва, че го болял корема, в краен случай коляното. Ядосвам се, защото не мога да разбера дали го казва от лиготия, или наистина го боли. Според педиатърката от Клацид можело да чувства стомашни болки, да съм пробвала Еспумизан. Той почти не яде тея дни.

Отивам да видя колко от яйцата са оцелели, не възлагам особени надежди, ама да си начеша крастата за боядисване.

# 595
Моите яйца се получиха.И аз бях в Кауфланд Хриси и видях магазина,но чак на 8-ми април ще еотварянето.Има интересни неща наистина.

# 596
  • Sofia
Deichman мисля да ги посетя - днес сме получили брошура и пише, че има детски обувки и маратонки по 20тина лв. Брат ми си купи от тях зимата обувки и е доста доволен при все, че си взе от евтините (боти за 40 лв мисля бяха, изкуствена кожа).
Сега видях, че Яна е писала за отварянето - май пак ще отложим...

# 597
Магазинът в мол-а на Ситняково си работи доколкото знам.

# 598
  • Sofia
За Мол-а на Ситняково - там знам, че работи, ама ми е доста по-далеч от Кауфланд ... Но може и до там да отскочим Simple Smile

# 599
  • София
Във Всички ли Кауфове ще ги има?
Нещо съм яхнала метлата

Общи условия

Активация на акаунт