Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Оффф да се оплача - до сега съм висяла по опашки за записване в детска градина. Е няма такава истерия. В градината до нас като почнали от предния ден с едни списъци свят ми се зави. Добре че знам че имам шанс. Иначе ще изперкам.

Вики, да мисля че всички коли го имат намира се на задните врати, като са отворени ще го видиш. На вектрата която е 94 година също има - там е копченце. На зафирата е едно червено нещичко, което трябва да го врътнеш с ключа на колата и което аз не направих веднага и всички знаете какво последва.  Embarassed в последствие разбрах че като са блокирани задните врати срещу отваряне, дечурлигата не може да отваря и прозорците, а само аз от копчетата на моята врата.  Mr. Green Сега се сещам че и първото ми голфче`89 година също го имаше заключването, едно старо рено 5 също.  Peace

# 601
  • София
Хриси как се казваше онази която те тормозеше он форума?Ника и

# 602
  • София
Аз се прибрах по-рано, понеже студентите отдавна бяха зачезнали. Сега варя яйцата и ще си поцапам на воля.
Компютъра се държи странно, непрекъснато някакви напълно непознати програми искат достъп. Аз отказвам, ама...не е сега момента моля. Stop
Донси, 120 -то е у-щето.

# 603
  • USA
Ей, много хубаво ми стана да ви чета. Замириса ми на козунаци и пролет.  Grinning Много обичам София като се изпразни, много. За мен сега е идеалното време за мотаене в центъра. Simple Smile Пуу, много ми липсва по празници.
Криси вчера боядисвали яйца в градината и се върна с едно синьо и ми каза, че то е за зайчето. Зайчето обичало шарени яйчица.  Mr. Green Какво ли му е в главата? Simple Smile
Моята кола е малка, но също мога да заключвам всички врати и прозорци автоматично.

# 604
Привет, аз пак съм в някаква черна серия с черни мисли  Confused Много ми е криво.
Поне в къщи всичко е наред. Днес боядисвахме яйца, не станаха като за изложба, но поне малчо се забавлява Simple Smile Сашо от другата седмица почва нова работа.
Утре ще отидем някъде на разходка да си проветря малко главата.  Whistling

# 605
  • София
Майче,  Hug, дан са само мисли и бързо да се разсеят!

Брао на Никсъна! Велина, при вас какво става?

Аз вече съм притеснена за Кая, направо се уплаших, като се върнах от работа. Беше с 39.5, очите й попритворени, тенът сивее, ушите много червени от Т, нищо не е яла цял ден, иска само да се гушка и да спи. Сега хапна кисело мляко, свали до 39, след малко пак ще меря. Педиатърът ми разреши до утре краен срок за антибиотик. Но аз се чудя дали не прекалявам, от понеделник е болна, но първите два дни беше добре, а от вчера е отпусната и с висока Т, чудя се дали да не го дадем от тази вечер. Доколкото разчетох рецептата е Зинат, казах му днес на педиатъра, че не сме правили антибиограма, но нищо не каза, то аз няма за кога да настоявам. Ама как ги изписват така...Аз все пак се надявам утре да е по-добре, дано не си скроя сама лош номер с наивността си! А и този път се доверихме на нашия педиатур, Масларски при предишното и боледуване, т.к. пск беше с продължителна Т, поиска кръвна картина, за да се види дали има нужда от снимка. Сега нищо такова...

# 606
ayka  Hug
Само да те предупредя, че Зинат е много горчив и щом нищо не е яла ще ви е трудно да я убедите да го изпие.  Confused Лично аз бих пробвала душ с постепенно захлаждаща вода за да свали Т.
Ако е много унила - свещичка за понижаване на Т.
От друга страна високата Т ще избие бацилите и може организмът и сам да се справи.
Кураж и спокойна нощ  Hug

# 607
  • София
мисля, че току-що посвали вече, защото се разбъбри, иска Мики Маус и каза, че е гладна. Ще видим как ще мине нощта.

# 608
  • sf
ayka  Hug не знам какво да те посъветвам, доста дни е с  Т. Аз не издържам на отпуснатостта и сънливостта и се предавам.

И тихичко да се похваля, че получих предварително подаръка си за РД от мъжо

# 609
  • USA
Оо, много неприятно с Кая.  Sad Ако и утре сутринта има, аз бих дала антибиотика или поне пак бих я завела на лекар. Ужасна е тази температура, и като са по-дълго с нея доста се изтощават и стават по-податливи (мое мнение). Миналият път при Масларски, какво се оказа?

Кристиан вече е добре. Казаха ни, че са му чисти гърдите. Още давам инхалатора докато не спре да кашля, но вече има апетит и въобще е друг човек.

Майче, я се стегни и бързо да изгониш лошите мисли. Ето, че има и добри новини около вас.  Hug

Еее, Вики, честито! Със здраве да я карате!

# 610
  • София
Честито, ВИки, и никакви инциденти повече!

Ами тогава беше добре кръвната картина и така, след няколко дни се оправи.

# 611
  • София
Хайде леко и без аварийно Вики,да и свикнеш лесно с габаритите. Hug

# 612
Вики,честито!
Леле милата Кая!Дано утре е по-добре,неразбрах какво е казало педито и на какво лечение!Бързо оздравяване!

# 613
Галена, защо не дадеш една обикновенна урина, да видиш нивото на белтък ,ако е ниско ,няма страшно.Високата Т не е за притеснение, означава е организма й е силен и се бори качествено с инфекцията.Стискам палци  скоро да настъпи подобрение  Praynig
Моите яйца станаха отврат, боите ли не бяха добри, аз ли нещо не го направих като хората незнам и за голям ужас нито едно от 30-те не се спука  Laughing.
Ева заспива с баща й , аз ще гледам в Ларедут нещо, пак има намаление  Wink
Вики, прекрасен подарък   bouquet Безаварийно   bouquet

# 614
  • София
Нашата принцеса я ухапала нещо направила алергично нещо,звъни на сина си да звъннел в бърза помощ ooooh! е нямям думи вече.Оня ден изгуби кучето едното и го намери умряло и кучета неможе да гледа,незнам как вече да се отнасям с нея ще ми разбие семейството тази гад

Общи условия

Активация на акаунт