Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ели да ти е жива и здрава! Да цункаш Коки Heart Eyes Никола падна онзи ден в мола,скачайки от един шкаф докато баща му уж го гледа и така жестоко се прехапа, че е с дупка в бузата

още съм на скапана клавиатура  Confused
 Hug

# 676
  • София
Ели, да ти е жива и здрава мама!!!

# 677
  • USA
Ели, да ти е жива и здрава майка ти!
Много е сладък Тедко.  Heart Eyes Много ми хареса първата снимка с балончетата.
Марти, като можеш пусни някоя снимка на Валери.  Laughing
Галена, и аз имам фобия от хреми и кашлици. Кристиан днес пак подсмърчаше.
Аз имам доста работа тези дни. Искам пак празник.  Laughing
И аз не се карам на чуждите деца, но им правя забележки ако правят някоя щуротия. Тук по принцип не се карат на децата си, като гледам само българите викаме по площадката.  Mr. Green Чудя се на спокойствието на американците спрямо децата им. Не ми се е налагало да се намесвам в детски схватки. Само като моето магаре се драка за играчки гледам да го усмиря.
Янче, как сте? 

# 678
здравейте
Ева е с някакъв вирус, има запушен нос, не тече ,но когато духа пълни кърпичката.Така е от петък , от неделя почн аи кашлица, гадна, пронизва ми мозъка, добре е че повърна 1-2 пъти от нея докато лежи и изхвърли сума храчки.Засега няма нищо в гърдите, следиме състоянието и това е.Масларски препоръча един бабин лек- равни части(половин чаена лъжичка) мед, зехтин и ракия, това два пъти в деня.Изписа и един сироп ,но в краен случай,освен това капки за носа с ксилометазолин в тях ,но не ги взех защото такива илаче хич н ей помагат.Та засега сме на хомеопатия и чайчета разни.
Поне кака й и баба й дойдоха тук и сега тя си има занимавка вкъщи.
Да ,Галена в градината това е най голямият бич в началото.Беше си вкъщи 2 седмици , нищо й нямаше, тръгна на градина миналата седмица и в петък вече беше с хрема  ooooh! Ама явно децата трябва да започнат да се справят с тези нападения и това е.
Онзи ден , след един прочит на книжката Мързелан и Мързелана( от тази поредица в рими ,дето я препоръчахте) ,Ева идва при мен на дивана и ми вика- "Хайде ,пиле ставай, Мързелано" Laughing
Ели , много здраве и щастие на майчето ти   bouquet

# 679
Ками бързо оправяне на Евичка!
Много са слаки юлчетата!Леле Тедо много голям,голям мъж!
Добре сме Велинче!Айде в четвъртък сме на среща.Като си дойдеш ще откриеме сезона специално за теб!  Hug

# 680
  • USA
"Хайде ,пиле ставай, Мързелано" Laughing
Joy
Мързеланка толкова грозно е нарисувана в тази книжка, че Кристиан като беше малък я сочеше и викаше "Баба е болна."

# 681
  • София
Аз пък вчера се накарах на едно съседско дете и то пред майка му и баща му,забраних му да играе с моите и му казах че ако продължава да бута нарочно моите ще го бутна аз.Ами на 4 години и няколко месеца и да не разбира че те са по малки и че не се бутат,за "работа" си еБута ги нарочно и те падат доре че не е било на глава,майката даже вика ела да видим кой лъже,като отворих една уста.Аз за първи път от 2,10м на вън не им вися до дупетата нон стоп,една съседка даже ми се подиграваше.Забелязах че 1-1,3мин издържат с едни и същи деца да не се скарат и сдърпат за играчки не повече.
Ели наздраве,снимките станаха готови ама май някой трябва да ги качи Embarassed не съм много доволна обаче,Велина ще им намериш кусури и Хриси нямада ги хареса

# 682
ее Иве, недей така ,искаме да ги видим  Hug
Да , Велина и Ева казва че е страшна  Laughing, а в Житената питка, питката е увита с една кърпа и на нея й прилича на рокля и като цяло на момиче и всеки път ме пита по хиляда пъти,ама защо искат да я ядат "това не е папано ,а момиченце" LaughingДнес Масларски й казва че е много хубава, атя му отвръща-"ооо мерси и ти"  Laughing, потънах от срам.
Галена пусни на лични това сиропче с кола и небет шекер, а този небет шекер откъде се купува  newsm78

# 683
  • USA
Качи ги на общия албум да ги видим. Жалко, че не ти харесват, твоето мнение е най-меродавно. Тъкмо ще имаш стимул за повече снимки.  Laughing

Ох, Евичка ще ме убие.  rotfImbo

Имаме една книжка за Мишоран Калпазан. Приказката е много хубава, но илюстрациите на мен ми идват страшни, представям си за едно дете на 2г. Кой ги одобрява тези художници? Също и една приказка "Козичката Маричка", която си идва малко трилър откъм текст. А за Дядовата Ръкавичка, се чудя как да му обясня защо дядото набил животните и доволен ги кара към къщи. Говорите ли им на децата кой кого яде и други такива? Кристиан в момента само ми говори за Бухала и как го било страх от бухала. Това от някакво филмче го научи.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 18:28 от Winx

# 684
  • София
ох, голям смях с тази Ева! Пращам ти...

# 685
  • София
Ева,много смешно го е казала.Ками забравих да ти напиша ракията ще антидотира хомеопатичното ако даваш от Галя нещо. Naughty
Ами ще се пробвам довечера да ги кача,те децата са ми хубави Embarassed снимките не ме кефят.Баща ми донесе едни шоколадови яйца и зайци и нали се сещата по две и по много и за да не ги ядът аз ги набивам тайно и по много  Sick не ме е срам.
Много ценни съвети ми дадохте за свеки,какви християнки сте,знаех си че съм зла и гадна.За сега няма да я посещаваме обаче Mr. Green може би среден вариант,ще пратя мъж ми с децата

# 686
  • Асеновград
Здравейте ,
аз днес бях софиянка , много се изморих , а ще трябва и да излизам довечера.
Ева е голяма скица  Laughing.
Небет шекер има по хранителните магазини , ние купуваме от малките магазинчета , на вкус е като захарен бонбон , на форма - неправилно счукани парчета.
Аз до сега съм чела само Лече Буболече и Дядовата ръкавичка от оная поредица.Иначе съм накупила още 4-5 но ги вадя една по една.Е , Дядовата ръкавичка колкото повече я чета , толкова повече ми се струва , че не е детска приказка.Имам някакъв спомен , че съм чела , че Елин Пелин я е писал като сатирично произведение за парламента или правителството , не си спомням точно.Иначе Тедо още не загрява , че дядото бие животните , на мен ми е по-страшно как ще обяснявам защо "баба ще го дере" , ако не си намери ръкавицата.

# 687
Иве и аз се сетих за тази ракия, но все пак реших да я дам ,тази кашлица ме побърква.Галя не ми вдига телефона и давам само едни хомеопатични на Боарон.
Сложно ми е да обяснявам на Ева някои неща от приказките, например Червената шапчица, казвам й че това са само приказки и някопи неща в тях не са истински  PeaceУж разбира ,ама всеки път се чуди защо вълкът яде бабата и внучката, като не са "папано"

# 688
  • USA
Ох, голям майтап с тези приказки.  Laughing И аз на "баба ще го дере" съм така  Shocked. Иначе, и той още не се сеща са какво иде реч. Лече Буболече ми е много приятна на мен.

Иве, ние си ги знаем децата, че са хубави.  Heart Eyes А снимките, можеш да ги пишеш като благотворителна инициатива. Сега ми стана много любопитно да ги видя.  Laughing За свеки, направи както го чувстваш.

Ех, личи си, че не ми се работи днес.

# 689
Честити празници на всички .
Ние тези дни сме в разход по села и гости .Преди малко вече се завърнах ме .
Видях снимките на всички пораснали сладки юлчета . Heart Eyes
Бързо да се оправят всички болнички ,Сашо днес го водих на контролин преглед вече е добре .

Общи условия

Активация на акаунт