SON BAHAR- ЛЮБОВ НАЗАЕМ- тема 3

• 40 553
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Ееее,...ма ква е тая снимкя са...нищо се не види...ааааааааа...ква е таз цензура. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Байдауей...да не подписа днеска договор с СЕМ-тюрк. hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha размазваш ме от смях цял ден  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 691
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ееее,...ма ква е тая снимкя са...нищо се не види...ааааааааа...ква е таз цензура. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Байдауей...да не подписа днеска договор с СЕМ-тюрк. hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha размазваш ме от смях цял ден  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Па то и яз съм се размазала...даже съм се разтекла по стола...га видех оназ усмивкя...лелеллеле...бегам в ъгъла... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 692
Здравейте мацки,до момента само четях какво пишете но сега реших да ви пиша много ме кефите продължавайте в същия дух и на който не му харесва да не чете това което се обсъжда тук
 thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 693
То бива, бива, ама тез бели шалварки нищо не показват. Няма ли го наш Гальо в клинче да ни го снимат?

# 694
Заради вас във фейса ресторанта затворих, ранчото оставих, във фермата копам все по-рядко...

# 695
 newsm10
Добри сте, много сте добри!!!!
Заредихте ме позитивно.
Едвам Ви изчетох. Много напреднахте.
Тук е клюкарник, място, където всеки може да пише по темата за каквото си пожелае, а който иска може да го чете, иначе прескача. Но специално мен ме зареждате с енергия за утрешния ден.
Моето човешно благодаря на всички "откачалки".
Grinning

# 696
  ruporuu  ruporuu Чшшшш....що нема живот у темата бре???
Айде слизайте от балконя, че там лъаа...ще фанете племония... Mr. Green

# 697
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Зизанооо,кво дробиш бре моме неразумна Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тука положението си е пълна лудница вече,много ме е яд че нямам време да ви навестявам повечко......ама с тия Езелци съм го закъсала яко Sick

днес пакета гледам в бяло сте го решили Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ма ква е таз лента,ко пише на нея.......некоя да не си го е купила и да си трае в ъгъла,а ние да мислим,
че се срамува hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 698
Зизанооо,кво дробиш бре моме неразумна Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тука положението си е пълна лудница вече,много ме е яд че нямам време да ви навестявам повечко......ама с тия Езелци съм го закъсала яко Sick

днес пакета гледам в бяло сте го решили Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ма ква е таз лента,ко пише на нея.......некоя да не си го е купила и да си трае в ъгъла,а ние да мислим,
че се срамува hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Грешна съм попееее...мое да седнем на изповедалнята...но...друг път. Joy
Значи белия нюанс го спретна BELL...и аз заподозрях конспирация с СЕМ-тюрк. Naughty
И сега требе да го съблича мнооо бърже...щот ще станеме на кълбета. Joy
Пък и ти ни навестявай по честичко...мое и парче от шунката да ти се падне... Joy Joy Joy Joy
Байдауей...некой забелеза ли днеска у серията га седна на диванчето с Кемал-АБИ ка се беше увил кат великденски кравай... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
здравейте и от мен.  smile3525 smile3525 smile3525  стpахотни сте. Joy

# 700
Ха, добре дошла...дано ти е комфортно сред такива кат нас...пуууу па сме с едни "мръсни" устиии....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 701
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
неее,а само там гледах....ама мноооогооо дългаДЖИЛЕТКА му беха метнали врез шунката Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тва са тия от СЕМ-тюрк.....разбрали са кво се случва в тая тема и сега под девет черги...та чак под десета ще ни крият пакета на Галю(кифлата,както казва мама) Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 702
неее,а само там гледах....ама мноооогооо дългаДЖИЛЕТКА му беха метнали врез шунката Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тва са тия от СЕМ-тюрк.....разбрали са кво се случва в тая тема и сега под девет черги...та чак под десета ще ни крият пакета на Галю(кифлата,както казва мама) Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ооооо...щом я съм тукя скоро го очаквай гол...по организъм... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма ти нема да гледаш...пости са се пак...требе да спазваш канона... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
Ха, добре дошла...дано ти е комфортно сред такива кат нас...пуууу па сме с едни "мръсни" устиии....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug
  добpе заварила. Hug Hug Hug

# 704
Как няма да е хубаво тук щом има чок пакет става чок моабед

Общи условия

Активация на акаунт