Откъде сервиз за хранене - София

• 9 899
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте,
откъде бих могла да закупя хубав комплект чаши, чинии, да е сервиз и да сравнително добра цена. Благодаря ви! Hug  bouquet
Като цяло дори може да са само чинии - са супа, основно, десертни, и без да има чаши към серзива. Ако има такива де? newsm78

# 1
Това са на Метро промоциите http://www.metro.bg/pages/1202.aspx?0&mm=10055&cd=2& … &pg=1#content
виждала съм там и други красиви сервизи, ама не съм обръщала внимание как са като цена.

# 2
Здравей виж този сайт някой от марките ги има и в магазини. В лабиринт също има хубави неща а също на Витоша 47 има магазин Guy Degrenne на мен ми предстои да обзавеждам  първи дом и доста се ровя в нета. Но всеки най-добре знае какво точно му харесва и най-вече го устройва финансово.Успех. http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=13

# 3
Зависи какви пари си склонна да дадеш - има за по 100-150 лв. в Бонжур и подобните му, по 250-300 лв. порцеланови на Ланкастър - напр. в подлеза на Плиска има един магазин за такива неща, а в Петра и т.н. вече са доста по-скъпи.

# 4
Това са на Метро промоциите http://www.metro.bg/pages/1202.aspx?0&mm=10055&cd=2& … &pg=1#content
виждала съм там и други красиви сервизи, ама не съм обръщала внимание как са като цена.

Мерси за линка, но ми иска някакъв код! Shocked newsm78

# 5
veronika_jorko , и на теб успех! Ще разгледам линка Peace

Аргун, ами до към 100-150 някъде. Simple Smile

# 6
Аз си купих нещата от Метро и съм доволна. Дори и прибори си купих - цяло куфарче Grinning

# 7
Аз пък не погледнах как е излязъл линка. Иска ти номер на Метрокарта.
Ако нямаш карта мога да ти пратя номеря на моята на лични.

# 8
... Аргун, ами до към 100-150 някъде. Simple Smile

Отиваш в Скай сити на подземния етаж - до "Фантастико" има един магазин за чашки, чинийки и всякакви домашни потреби  Peace Има доста приятни сервизи Peace

# 9
Аз пък не погледнах как е излязъл линка. Иска ти номер на Метрокарта.
Ако нямаш карта мога да ти пратя номеря на моята на лични.

А ясно. Wink Мила, ще питам свекито, че тя има такава карта, наистина много мило от твоя страна! Hug Peace

argun,  Peace

# 10
В лабиринт също има хубави неща

Това къде се намира? Blush

# 11
... Аргун, ами до към 100-150 някъде. Simple Smile

Отиваш в Скай сити на подземния етаж - до "Фантастико" има един магазин за чашки, чинийки и всякакви домашни потреби  Peace Има доста приятни сервизи Peace

И аз точно там щях да препоръчам. Има много голям избор, а цените са повече от прилични.

# 12
И аз точно там щях да препоръчам. Има много голям избор, а цените са повече от прилични.
И аз мислех да споделя за този магазин. Предвид, че и ние се обзавеждаме от-до се превърна в един от любимите ми Laughing
Друг, който ми допада е Vicko (след тунела на Люлин, в локалното от дясната страна; мисля, че срещу него се падат Мебели Арон). Предлагат интересни неща, различни, на достъпни цени.

# 13
Магазин Лабиринт е в Люлин след тунела ако идваш от Тодор Александров от ляво е магазина до него има OMV срещу него е Люлин 10. извинявай, че чак сега ти отговарям.

# 14
А можете ли да ми кажете магазин, в който се продават сервизи на Луминарк на нормални цени, освен метро?

Общи условия

Активация на акаунт