, много романтично - еротично.

А теб съм те признала за непобедим воин!
. Имаме си оранжева рокля, сега обикалям като клуха кучка из квартала да намеря черен детски чорапогащник и навсякъде ме гледат като луда вече... Една от другите майки ме светна за един магазин, тя купила оттам, та утре и аз ще ходя, стискайте палци, че иначе Фчеличката ми ще е сърдита
Иначе знае песничките и на светулките, и на калинките, щурците, водата, земята... По цяла вечер тука се врътка и пее 
Не знам вече как и какво да й обяснявам. Днес й взех отново от този лак (преди си го ядеше, все едно е нищо, а е супер горчив, аз го пробвах, за да се уверя лично
). Сключили сме сделка ако в неделя видя нокти на ръцете (до тогава ще си личи ако не ги е яла) да получи подарък - изненада. Мисля така да процедирам - всяка неделя да получава награда (не задължително материална, може разходка в някой по-далечен парк, обиколка на магазин, абе нещо интересно за нея), стига да не гризе ноктите през седмицата. Ох, надух виглавите, ама просто ми е тежко. Аз винаги съм обръщала голямо внимание на ръцете и общо взето тях забелязвам винаги при първи контакт с непознат човек... Ако и вие имате идеи как да я отуча - много ще съм ви благодарна.

(ще ме прощавате)
Но те са толкова впечатлителни, че как да разбереш какво е?!
Препоръчани теми