Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 413
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
А от другите градове и ние да прехаванем, снощи му викам на Драго ние кога нещо по-така, и той ми давай аз съм готов, ама .... пак спа при Коко и сутринта оперативка на кафето, кой кашлял, кой пръцкал  hahaha, много романтично - еротично.

# 181
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ама .... пак спа при Коко и сутринта оперативка на кафето, кой кашлял, кой пръцкал  hahaha, много романтично - еротично.
Hug

Айде Боги кога си идва мъжлето!

А аз се питам какво стана с Ади и НОВИНАТА!  newsm78

# 182
  • Варна, България
А от другите градове и ние да прехаванем, снощи му викам на Драго ние кога нещо по-така, и той ми давай аз съм готов, ама .... пак спа при Коко и сутринта оперативка на кафето, кой кашлял, кой пръцкал  hahaha, много романтично - еротично.
hahaha Joy

Айде Боги кога си идва мъжлето!
Още нямам флайт детайлите - но трябва да е или в неделя, или в понеделник!
Но от опит, докато не науча кога са му полетите, не се връзвам... И не бягам да се подмивам  Mr. Green

# 183
  • София - Младост 1А
Пешко пък е нещастен че на него не са му дали стихче. Ми как ще му дадат като не е ходил на градина 3 седмици. Дано го включат в някоя песничка поне, та да не се депресира детето.

За новината ще почакате. Вие стискайте, а аз като се опече... ще доложа.

# 184
лелеее такова любопитство не ме е глождило отдавна  Twisted Evil

# 185
Ади, как така детето за тържество ще остане без стихче? Тя и Валерия не беше от най-редовно посещаващи градината, въпреки това получи. Обади се на госпожата, да не се стиска за едно четверостишие  Crossing Arms.

# 186
Хора, има голяма надежда да приемат сравнително читав закон за гмо!!! Поне натам вървят нещата!   bouquet

# 187
Браво, ако знаеш колко трудно е да обърнеш внимание на този проблем в един малък град. Поне раздавам листовки  Laughing.

# 188
Eй,Облачка това е повече от  с т р а х о т н а  новина!  bouquet

# 189
И на мен така ми се струва Simple Smile вече мога да мисля и за други неща, че последните 2 дни ми бяха напечени...
мдааа... и да последвам приера на Нина и да поклатя къщата с мъжото... Simple Smile

# 190
Eй,Облачка това е повече от  с т р а х о т н а  новина!  bouquet

# 191
Хора, има голяма надежда да приемат сравнително читав закон за гмо!!! Поне натам вървят нещата!   bouquet
Убедена съм, че ще стане  bouquet А теб съм те признала за непобедим воин! Heart Eyes

# 192
Ехоу, здравейте!
Не съм писала скоро, даже не съм и чела, нещо май свикнах без компютър и не ме влече както преди... пък и временцето е все хубаво и гледам да използвам за разходки.
При нас има и добро, и не чак дотам... Малчо се разборя, за два дни направи бронхиолит, правиха му снимка, имаше сянка в дясно, почнахме веднага АБ, за да не стигнем до пневмония и болница, спадна му апетита... Но вече е по-добре, даже екстра, ако не се закашля дори не си личи, че е болен. Започна пак да си яде нормално и така. Невена пък се готви усилено за пролетното тържество, в което ще е Фчеличка  Joy. Имаме си оранжева рокля, сега обикалям като клуха кучка из квартала да намеря черен детски чорапогащник и навсякъде ме гледат като луда вече... Една от другите майки ме светна за един магазин, тя купила оттам, та утре и аз ще ходя, стискайте палци, че иначе Фчеличката ми ще е сърдита  hahaha Иначе знае песничките и на светулките, и на калинките, щурците, водата, земята... По цяла вечер тука се врътка и пее  4470
За мъжа - кво да кажа, добре че веднъж месечно ходим при свекърите и там децата спят долу при тях, а ние - ва втория етаж (там е нашата спалня), на да се уважим кат хората  Embarassed Иначе вкъщи е мишън импосибъл, Невена не ляга преди последния от нас, т.е. ако аз си легна в 9, тя може да стои до 11 да чака баща си, ако пък той легне по-рано - тя чака мен. Познайте кой по-често си ляга в 9 и как точно в 9 и 10 съм отнесла плувката.....
Днес Нена получи много специален подарък.... горчив лак за нокти. От два месеца пак започна да ги гризе. Точно преди да започне ДГ, в яслата, ги гриза близо година. Нищо не помогна тогава. Спря от само себеси, като тръгна на ДГ. Сега - пак. Много говорихме, как е грозно, поглъща мигроби, няма да има хубав маникюп, децата няма да иска да я пипат и да си играят с нея.. Вика "Добре, няма да ги гриза"  и на следващия ден си идва пак с изядени до дъно. Вече тотално си деформира плочката, станала е една сплескана и грозна...   Cry Не знам вече как и какво да й обяснявам. Днес й взех отново от този лак (преди си го ядеше, все едно е нищо, а е супер горчив, аз го пробвах, за да се уверя лично  Sick). Сключили сме сделка ако в неделя видя нокти на ръцете (до тогава ще си личи ако не ги е яла) да получи подарък - изненада. Мисля така да процедирам - всяка неделя да получава награда (не задължително материална, може разходка в някой по-далечен парк, обиколка на магазин, абе нещо интересно за нея), стига да не гризе ноктите през седмицата. Ох, надух виглавите, ама просто ми е тежко. Аз винаги съм обръщала голямо внимание на ръцете и общо взето тях забелязвам винаги при първи контакт с непознат човек... Ако и вие имате идеи как да я отуча - много ще съм ви благодарна.
Айде, това засега, като прочета и видя за какво сте си говорили ще пиша пак. И да не си мислите, че бездействам - ровя в нета кат кокошка на бунище и търся някоя специална оферта да националната ни среща. Оп, сега се сетих нещо. Майка ми като учителка рабти с една туроператорска агенция. Страхотни хора, аз също ги познавам лично. Организират всякакви пленери, срещи, почивки, екскурзии. Сега майка ми ще ходи с нейни бивши ученици за 2 нощувки на Банско, уредили са й супер хотелче за много прилична цена. Ако искате бих могла да попитам дали се занимават с такива сбирки като нашата. Ето сайтът им - http://styletravelbg.com/
Айде, лека нощ от мен...  Hug

# 193
Mirinda да ти кажа честно и аз изпитвам ужас от гризане на нокти...мен са ме отучили с горчив лак. Успех ви желая в опитите! Hug

# 194
  • Варна, България
Мириндичка, да не те отчайвам, но гризането на нокти е действие, което се прави неволно и почти не може да се контролира.
Сами и той така си гризеше ноктите.
И аз му говорих, и му обяснявах и горчив лак му слагах, от само себе си се отказа от всичките и сега отвреме навреме гризе палеца и показалеца.
Дори веднъж опита да си отгризне нокътя и на палеца на крака  Shocked . Напарво да падлудееш...  Crazy
Минахме през бъркането в носа, яденето на сополчета  Sick (ще ме прощавате)
От известно време е на тема постоянно нещо да ближе - той като бебе не пъхаше нищо в устата си, но сега оле-мале- може да е играчка, попаднала му в ръцете, края на ръкава, ципа на блузата, тезгяха в магазина, каквото се сетите - първосигнално като кърмаче отваря уста като има нещо близо до устата му.
Чакам да отмине и това...
Казват, че тези неща се правят, когато децата са притеснени и неспокойни  newsm78 Но те са толкова впечатлителни, че как да разбереш какво е?!
Хайде лека нощ от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт