Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 400
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Боги,показвам ти само,за да направиш сравнение и ще ги махна снимките

във Фликър

а в snimka.bg е още по-зле,но сега не мога да кача там,не знайно защо,дава ми грешка newsm78

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 19:18 от bella_

# 166
  • София - Младост 1А
Thinking Laughing
моите предположения,след като няма връзка с възвратно-постъпателните движения са:

Ох бееее ще ме съсипеш. Довечера ще му кажа аз на мъж ми за възвратно-постъпателните движения...  Joy Joy Joy

Стига сте гадали. Когато мога ще ви споделя. Вие е важно да стискате палци и да пращате положителна енергия. После черпнята ще е от мен - ама не виртуална.

Боги, аз освен за празниците за Великден не планирам пътувания. Евентуално ще съм на въпросната конференция, за която споменах във Велико Търново на 23, 24 и 25 април. За по нататък съм ок, когато решите.

Дилянка http://www.flickr.com/ е чудесна идея. Ще мисля по концепцията.
Според мен ако направим подходяща структура и кажем тук на всеослушание какво и къде се качва, то всеки може да си качи примерно по 2 снимки. Така ще прескочим пращането до теб. А тези, които имат снимки от срещите (аз имам от всички софийски) могат да подберат примерно по 5 снимки и да ги качат.
И може да има директория Разни, където може да се качи нещо, което искаш да покажеш на момента. Тази директория може да си е сбирщайн и да се почиства от време на време.

LaValetta  Hug

Айде и да поработя малко, че днес нивата ми недоорана ще остане.

# 167
  • Варна, България
Дилянче   Hug голяма лигня ме е треснала, не ми се връзвай
Наистина има разлика в качеството на снимките.
Остави ги, не ги махай, да се радваме на хлапето  Heart Eyes

Ади, аз планирам майските празници да съм аут и на 6 юни ще сме видни кумци-сватбари  bowuu

# 168
Ади,стискам всичко налично,което имам за стискане и пращам мноооооого и само положителна енергия! Heart Eyes Hug
Боги,връзвам ти се и още как...
супер готино ми е някой,като го хване лигнята

Нинка,да оздравява дядо ти! Praynig

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 07:29 от bella_

# 169
С мойто джиткане пак съм отървала лафа.

Еее Нинка  Praynig Hug бързо да се оправява детето.

С мъжо, с мъжо-що да не е интересно, на мен и това ми е интересно вече  Joy, ма от деца и работа и това ще почна вече да сънувам, как изневерявам със...собствения си мъж.

Дринка ще стискам палци всичко да се развие както искаш  Peace

Бела това твойто чавенце ли е  Heart Eyes, верно че наш'те деца са най-най-най.

А днес избухнах в един руски магазин, накупих си бонбони и кондензирано мляко, имаше и други "вкусотии" според мойта приятелка, ма аз нали съм млада smile3533 и не помня чак толкова от детството.

Айде по-късно пак среща тука ?

# 170
Добро утро, мацета сладки Heart Eyes
Минавам само да пийна едно кафенце с вас и поемам по пътя на работния процес.
В Плевен беше мноого добре, Пресиян се разплака, че не иска да живее в София, искал да си живеем в Плевен - та беше лека драма накрая, но......т'ва е положението, Пенке Crazy
Вие яко сте се разписали, което е прекрасно, ама ша трябва да отделя време, за да ви изчета.

Засега чакам едно силно Белско кафе да гаврътна Hug

# 171
  • София - Младост 1А
Добро утро,

Пропускам кафенцето тук, че днес много работа трябва да свърша за по малко време. Слетобяд Пепи ще има тържество в градината и ще се изпиша по-рано от работа.

Хайде хубав ден момичета. Ще се "видим" довечера.

# 172
Добро утро Heart Eyes
ето го Белското кафе 
Joy

Светле  Heart Eyes Hug

# 173
  • Варна, България

Засега чакам едно силно Белско кафе да гаврътна Hug

Ха, добре дошла!
От мен кафе нИщеш, а???

И за да не кажете, че само на безлюдни острови ви пращам, ето малко да оплакнете окото:

Весел ден от мен!  Heart Eyes

# 174
Щъ, щъ, Боги Heart Eyes, ама след малко, че много ще ми дойде Simple Smile
Ама, айде още едно ще шибна!
Весел и от мен Heart Eyes

# 175
Добро утро, ти гледай покрай кафето да шибнеш и младежа на Богито  hahaha ей тъй за разнообразие.
Довечера и аз съм на тържество, Коко леко ми прокашля и ще го заведа само за тържеството, че поне да мога да го изтъпча с каквото имам под ръка.

# 176
  • Варна, България
Добро утро, ти гледай покрай кафето да шибнеш и младежа на Богито  hahaha ей тъй за разнообразие.
Довечера и аз съм на тържество, Коко леко ми прокашля и ще го заведа само за тържеството, че поне да мога да го изтъпча с каквото имам под ръка.
Аз като видна лечителка - препоръчвам тантум верде и има едни бонбонки на доктор Тайс - салвия. Много са приятни и не скъпи - около 2.50 15 -на бонбончета.
Дано да го овладеете навреме  Hug

# 177
  • София, в момента в любимото ми село Железница
АЗ ще пийна на бавни глъдки и от двете кафенца, ама мъжа днес не ща да го гледам, че снощи с мъжо така клатихме къщата, че сигурно цело село ни разбра.   Embarassed  Joy
А така Наде натъпчи Коко здраво, че аман от тия болести!

# 178
Ох горкото, много тежко преживя факта, че няма да го заведа на градина, помисли, че и тържеството ще пропусне, а вече втора седмица пее непрекъснат някакви песни и стихчета.

Каквото се сетих всичко-цинабсин за хрема, капки в носа, осцилококцинум, витамин Ц, тайлол хот даже дадох, чай с мед, клеева тинктура, сироп за кашлица. Горкия, ама така е Боби и Павел и Кристиян като кашляли, сега е наш ред. Викам му снощи що кашляш, нали се разбрахме някой като кашля далече от него- ми г-жата ми казва седни до болните деца и аз сядам. Казвам му - ми ще и кажеш те кашлят и няма да седнеш. Добре мамо, не се сърди другия път така ще и кажа. И без друго се жалват госпожите, че не спирал да мели и нон стоп приказва, сега съвсем  ooooh!.

# 179
  • Варна, България
така клатихме къщата, че сигурно цело село ни разбра.  Embarassed  Joy
Сега у ваше село, скоро в други градове  hahaha

Ох горкото, много тежко преживя факта, че няма да го заведа на градина, помисли, че и тържеството ще пропусне, а вече втора седмица пее непрекъснат някакви песни и стихчета.
Ами, да, толкова се е старало детето, как ще го пропусне!
Много са милички - нашето тържество ще бъде леко сантиментално, имайки предвид, че е за мама.
Сами рецитира едни прочувствени стихчета - за мама с най-милите черти Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт