Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 403
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Низита кремчето е хубаво нещо,ползвала съм го,когато Васката беше бебе...сега е мноооооооого трудно да му сложа в носа каквото и да е,това не му попречи обаче,докато беше в Горица да си навре слончето от една мартеница в едната ноздра...колкото да изкара акъла на майка ми...извадили са го,без да се наложи да идват до Бургас,а на мен естествено ми казаха по-късно...
иначе за нас "ходене на градина" е чужда дума,да не кажа направо мръсна...аз сега си правя някакви планове,като се пооправи времето да го пусна,докато сформират сборните групи,но не съм питала шефа какво ще каже Mr. Green
скоро не сме имали от ония ужасни истерични изблици,явно е било период и слава богу!

Мацки,повтарям си питането от началото на темата:
искате ли да направя нещо като албум със снимки?
хем ще са по-актуални...приятно ми е и обичам да се занимавам с такива неща,ще трябва да уточним само къде да ми изпратите снимките,а те няма да са много,защото ограничението във фликъра,когато не си плащаш мисля,че е 1GB.
Ади,аз съм много нетърпелива по-принцип...докога ще трябва да чакаме?

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 11:19 от bella_

# 151
Да не ти излезе късмета  Twisted Evil  в метрото/трамвая/автобуса

# 152
 Joy

нещо по-хубаво ще да е!

сега попаднах на тази петиция и я подписах:

http://www.bgpetition.com/protest-upravlenie/index.html

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 11:17 от bella_

# 153
  • Варна, България
,това не му попречи обаче,докато беше в Горица да си навре слончето от едно мартеница в едната ноздра...колкото да изкара акъла на майка ми...

Мацки,повтарям си питането от началото на темата:
искате ли да направя нещо като албум със снимки,хем ще са по-актуални...приятно ми е и обичам да се занимавам с такива неща,ще трябва да уточним само къде да ми изпратите снимките,а те няма да са много,защото ограничението във фликъра,когато не си плащаш мисля,че е 1GB.
[/quote]

Много е гот да си сложиш нещо в носа.  Mr. Green  Аз имам спомени, в които сестра ми щото е хитра ме накара да си сложа в носа едно красиво цветно копче, за да види колко съм прекрасна.
Резултат - ходене в спешното да ми го изкарват.

За албум е ок - аз съм навита, нали съм толкооооооооова фотогенична  Wink
какъв ще бъде замисъла, че не съм много в час  newsm78

И още нещо относно нашата сбирка
Моя приятелка, която работи в туристическа агенция ми предложи ето това:
http://www.rezervaciq.com/hotel_princes_veliko_tarnovo.html

Намира се в центъра на Търново.
Цената е 17 лв/ легло без закуски и т.н.
 newsm78

# 154
За албум е ок - аз съм навита, нали съм толкооооооооова фотогенична  Wink
какъв ще бъде замисъла, че не съм много в час  newsm78

разбира се,че си фотогенична и то много Heart Eyes Hug
няма замисъл за албума,нали се беше прецакало всичко в бгфотото със старите снимки и ги махнах ,та ако искате на първа страница да сложим нещо такова...това ми е идеята.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 15:50 от bella_

# 155
  • Варна, България
[разбира е,че си фотогенична и то много Heart Eyes Hug

Търсиш си почерпката, знам аз...  Laughing  chef
И Светла се затри, не е писала тези дни newsm78

Да изпратим по една снимка на мама с дете? става ли
Или на цялото семейство...
за мен е най-добре скайп

# 156
  • София - Младост 1А
е няма да ви кажа... много съм лоша. Ще почакате малко.
Ама не е в трамвая. Мен мъжо ме кара сутрин на работа. Късмета трудно ще ме намери в градския транспорт.

Аз за снимките съм ок. Но трябва да се направи концепция... сори ама професионално изкривяване. Трябва да е примерно по една наша снимка и след това примерно по една от някакъв период. Да е структурирано... сори, пак професионално изкривяване.
Това за личната колекция.
Отделно от това трябва да има примерно снимки от сбирките. По дати и градове.

А по повод обема - 1GB може да събере 1024 едногигабайтови снимки. Ако са по 500KB, което си е доста прилично - 2000 снимки. Аз в момента в Пикаса имам 1300 снимки и съм на 29% от 1GB. Така че да не ви притеснява мястото. 

Боги ще разпитам за Търново. Аз ходя там на една конференция и имам инфо за хотелите. Въпреки, че си мисля да не се виждаме някъде в градска обстановка. По добре някъде където има поляна и децата ще играят, без да се притесняваме че ще мине някоя кола. А ние ще си пием ракията през това време. В Търново не се сещам за паркове където да лудеят.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 12:00 от Drina

# 157
  • Варна, България

Аз за снимките съм ок. Но трябва да се направи концепция... сори ама професионално изкривяване. Трябва да е примерно по една наша снимка и след това примерно по една от някакъв период. Да е структурирано... сори, пак професионално изкривяване.

Боги ще разпитам за Търново. Аз ходя там на една конференция и имам инфо за хотелите. Въпреки, че си мисля да не се виждаме някъде в градска обстановка. По добре някъде където има поляна и децата ще играят, без да се притесняваме че ще мине някоя кола. А ние ще си пием ракията през това време. В Търново не се сещам за паркове където да лудеят.

Аз затова питам за снимките, защото и аз мисля, че трябва да има някаква идея  newsm78
Аз също мисля да е някъде на зелено, за да могат децата да играят и да сме спокойни.

Беше питала за датата - едно от последните уточнения със Светла беше за 12, 13 юни, (щото основно ние двете си подхвърляме реплики  Wink ) и да е малко по-топло, ако има малки ученици да са приключили с училището, някои от бременните да са родили, други евентуално там да заченат  Crazy Тряснала ме е лигнята. Ама така е като го няма шефа!
 Евентуално за 2 нощувки петък и събота.

# 158
Цитат
Ама не е в трамвая
значи е в колата с мъжо по време на задръстване и досадно чакане на някой светофар  newsm78

# 159
  • Варна, България
Цитат
Ама не е в трамвая
значи е в колата с мъжо по време на задръстване и досадно чакане на някой светофар  newsm78
Е, ти па, с мъжо! Т`ва не е толкова интересно  Flutter
Друго ще да е  newsm78

# 160
  • София - Младост 1А
друго е... вие само за бебета и забременнявания мислите бре

# 161
Thinking Laughing
моите предположения,след като няма връзка с възвратно-постъпателните движения са:
-или е свързано с повишение/промяна в работата;
-или ще ходиш на някакво хубаво място...
  Sunglasses

Е, ти па, с мъжо! Т`ва не е толкова интересно  Flutter
Peace

А по повод обема - 1GB може да събере 1024 едногигабайтови снимки. Ако са по 500KB, което си е доста прилично - 2000 снимки. Аз в момента в Пикаса имам 1300 снимки и съм на 29% от 1GB. Така че да не ви притеснява мястото. 

И аз съм абсолютно за да е с концепция,а предложих фликър,защото качеството на снимките се запазва,докато snimka.bg и повечето други развалят снимките,по мое скромно мнение,иначе 1 GB си е напълно достатъчно да.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 15:50 от bella_

# 162
Е, момичета, бива ли така  Laughing? Хиля се с глас до компютъра, а детето в съседна стая се опитва да заспи.

Цитат
Ама не е в трамвая

И аз предположих същото  Joy.

Ади, мерси за информация  Hug! Довечера, като си приспя домочадие, ще чета.

# 163
  • София, в момента в любимото ми село Железница
К'во правите днес бре. То едни кафета, па островчето на мечтите сте избацали и за капак това мъжище...в грях ще ме вкарате!    Hug

Е за албумче съм за - каквото кажете. аз съм боса в тез неща.  Embarassed

Drina ...чакаме...

Аз пък цела сутрин търча с дедката по лекари, че се здра да повръща милия и накрая какво мислите деган и вкъщи  Confused Тея докрори направо  #2gunfire

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:16 от ninanb

# 164
  • Варна, България
Thinking Laughing
-или ще ходиш на някакво хубаво място...
Flutter

newsm78  Peace

Иа предложих фликър
А, що речИ? К`ви са тез чуждици? Нища да съм в няк`ъв фликър...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт