Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 444
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София - Младост 1А
Надина аз бях писала за подобни инхалации. Само дето слагам етерични масла - бял бор, босилек и евкалипт. Купувам ги от аптеката. Слагам тенджерата с вода, капя от маслата и оставям да ври. Не правя инхалация, а така обогатявам въздуха. Много помага. Само дето Пепи трябва да спи в хола, че нямам печка в неговата стая. Обмислям да си купя овлажнител за въздух, който има отделение за такива етерични масла, но още не съм отделила парички за тази екстра.

# 226
Да, то доколкото прочетох в пулмекса има евкалипт, ма аз пък как не съм се сетила за подобно нещо, хем го четох, а отделно и една нахалничка от рейнбоу се опитваше да ми изтъкне точно такава причина за да си продаде овлажнителя за въздуха.

# 227
Влизам за кратко, с пожелание за бързо оздравяване на Пепи и Коко! Целувки на децата  Hug!

Валерия от днес е с нов антибиотик. Към всичките екстри, които има, се добавиха и болните ушенца.

Джулка, честит юбилей! Много късмет ти пожелавам   bouquet!

И още.. Момичета, радвайте се на живота. Понякога е не предсказуем. Толкова ми е тежко тези дни.

# 228
Валета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 229
Валетка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Всичко ще се оправи!
Flowers Four Leaf Clover

# 230
Добро утро! Heart Eyes

не ми се иска да ви почвам с мъмренето от понеделник сутрин,ама я се разпишете да не ви мисля!
Богито и тя изчезна мистериознно...дано "гаджето" да е акустирало успешно във Варна Praynig
Света,как е Валерийка?
Ади,Наде ,надявам се,че Кокича и Пешко са по-добре вече! Hug
Светле, разкажи как е бил концерта на "Рамщайн"...  superuu
абе изобщо пишетеееееее !!!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 13:02 от bella_

# 231
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро или добри ден!

Бела късно късно, но ще пийна от това прекрасно пролетно кафе! Определено последните дни замириса на пролет!  Mr. Green

Валета Hug за мама и кукла Валерия!

Дано към днешна дата всичките ни болни дечица да се чувстват по-добре.   Praynig

Боги как е гаджето? Клати ли се къщата
  Wink

# 232
  • Варна, България

Богито и тя изчезна мистериознно...дано "гаджето" да е акустирало успешно във Варна Praynig
[

Боги как е гаджето? Клати ли се къщата [/color]  Wink

Утре пристига гаджето по късното!
Нямах нет вкъщи, днес съм на държавни изпити, следобед на тържество
Целувки, не съм ви чела
до по-късно Heart Eyes

# 233
 Peace
На бързо, ама много бързо-с двете деца съм и съм  ooooh! Whistling Party сутрин ходих в зоопарка и заприличах на маймуна.
Коко му е задръстен носа, ама много, иначе е добре.

# 234
  • София
Ето ме и мен....не можах да пия кафе с вас, ама ...мога да глътна едно мартини...
Събота и неделя бях по цял ден на курс, много съм доволна, сега остава да изпробвам върху себе си ефекта на чудесата, за които ми говориха. Облачка   bouquet ми е направила комбинация , скоро ще пробвам. Децата ги гледа баща ми, който вчера вечер вече беше поуморен, навсякъде разправяше, че явно съм стока, щото съм се прибрала. От днес Наско ми е с върла кашлица, явно плод на двудневните обиколко из всички заведения на София с баща му. Но и аз съм сополива, въпреки, че се държа. Гадно женско време, всеки ден различен, с по няколко годишни времена...
Света, бързо се оправяйте, какъв АБ пиете? Наде, вие също. Ние от свинския грип ноември се бяхме закрепили, сега ще видим до къде ще се докараме. Вал сякаш ми е по-лесна, 3 седмици подкашля, ама я се закашля веднъж дневно - я не. Нощем изобщо, сополи само като реве. А Наско, той нали риба, милия, нежна, ранима душа, всичко го събаря. Сега като се дере, чак ми се свива сърцето. Давам боаронските, пръскам по носовете, затоплям с пулмекс, пие чай, надявам се след утре да сме добре.
Мъж ми е на няква вечерна среща, та си чопля в нета, как пък все има кво да гледам, децата се гушкат на земята наоколо, той й вика, ела бебчо при бати, очаквам до 3 мин да се сбият.
Кламерче, мерси за идеята за Бърборино - днес взех последните останали във Фют/книжарница/ 3 броя.
Ходи ми се някъде, кво стана със срещите, юни ли казахте? Трябва Мишленце да се включи, тя е по организациите, сигурно още февруари е резервирала морето.
Ади, мила, с кумицата ти се виждам ,с теб не успявам, ела да си харесаш нещо в редут, поне като си вземаш нещата да те мерна за секунда. Сряда, ако имаш време по обяд, може да се поглезим с една Неделя.
Отивам си, мивката ми е пълна, по земята всичко е кестени, от вчерашните обиколки по парковете, обаче мен ми е пролетно, нищо не ми се пипа....а идва Великден....козунаци, шоколади....кеф.....
Целувки на всички ви... Heart Eyes

# 235
  • София - Младост 1А
Ади, мила, с кумицата ти се виждам ,с теб не успявам, ела да си харесаш нещо в редут, поне като си вземаш нещата да те мерна за секунда. Сряда, ако имаш време по обяд, може да се поглезим с една Неделя.

Така значи... и не вземете един телефон да ми звъннете... траете си... ще ви дърпам ушите и на двете.

Не мога душа в сряда. Ако в четвъртък можеш ще е супер. В сряда и петък по половин ден ще съм в отпуск, че имам да събирам документи. В петък сме на ТЕЛК.

Момичета няма да съм редовна тази седмица. Много работа имам. Тази вечер до среднощ сигурно ще бачкам.  Sad

# 236
Щото все претенции имате за кафето изберете си.

Вчера беше супер време, но днес....
Ще си гледам облаците от вкъщи, е ще излизам на консултация с Боби, но не го броя.

За антибиотиците-попаднах на мнго евтина лекарка, последно ни изписа Оспамокс, супер евтин антибиотик, но и по-лек, защото освен мощната хрема и червено гърло нямаше друго. Е,,, не спира да кашля мощно, но и това ще стане, скоро надявам се  Whistling

Боги дано да ти е излязъл вече късмета, и много да сте се наобичали със съпружеството..

Валета, как са децата? Спокойна, надявам се да сте се разминали с болестите  Praynig

Дрина, Пепи...?

Бела, слънце наше как си?

Аз изчезвам да консултират Боби, чао.

# 237
Добро утро мили дами   Coffee  Да ви е успешен и спокоен днес денят babydust7
Много болни дребосъчета в темата  yu5 Пожелавам на всички бързо оздравяване  Flowers Four Leaf Clover
Ади в петък ще стискам палци да минете ТЕЛК успешно  fingerscrossed
Богииии приятни мигове с любимото момче...   Kissing Heart
При мен новото е, че и аз вече имам кола   Hands Thumbsup и си бръмча насам натам.
Голямо удоволствие ми доставя, въпреки отвратителните пътища с милиарди дупки  ooooh!

Та имам много да черпя  yes
Иначе нямам време от работа да си вдигна главата. Затрупана съм с всякакви бумащини и не остава
време да драсна два реда.

Вчера си имах кокиченце в градината, а в петък ще имам малък палячо. Вики тренира сега
едни акробатики, скокове, чудесии... разби си онзи ден устата... падна дори един зъб, който и без това се клатеше, но
не беше това начина за ваденето му. Вчера в градината пък си сцепила главата близо до слепоочието  Rolling Eyes
Въобще много ми е кротичко момиченцето  Outta Joint ама да са ми живи и здрави, хулиганките на мама, няма да
приличат на хората я  Mr. Green.

# 238
  • Варна, България
Здравейте, мили мои!
късметът още не ми е излязъл. Довечера в 20.45 часа го посрещам на летище Варна.
Ох, нямам търпение вече. Снощи направо се скапах. Нали не готвя по принцип много много.  Embarassed Вчера и мусака подготвях - той я обича с патладжан, редена, (днес само ще я запека), и крем карамел. Ми чи как, нали се е затъжил за вкъщи, ще го поглезя малко. Поръчал си е и шопска салата с печен пипер.  Grinning и много сирене...
Аз ще отсъствувам от работа по разбираеми причини. Детето за съжаление ще го водя на градина, че да можем да се видим  Wink малко на спокойствие. Живот и здраве следващата седмица ще се гледат с тати вкъщи.

Вчера следобед беше тържеството в градината! Много се изкефих. Децата и госпожите се бяха потрудили много. Стихчета за мама и пролетта, песнички, танц, сценка. Имаше и апликация подарък.  Grinning
Сами беше вълка, ето го и него

Ето и други снимчици:
http://blagomiratabakova.snimka.bg/other/sami-tyrjestvo.485335.17921573
Сами нали си ми е детенце, ама беше много сладък. През цялото време един нахилен, танцува от място, личи си, че искрено се забавлява. Татко му е с артистични наклонности, може и на него да прилича - Сами обича да се вживява и да влиза в роли.
А после след тържеството в двора се изумих. Сами го нападнаха 5-6 госпоИци и то прегръдки, целувки, не могат да го разделят. Отиде ми хубавото дете!
Засега толкова
Не се включвам по темите, че задачки...
Целувки на всички, болничките да оздравяват!  Hug

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:06 от voltage13

# 239
Много хубав Сами и с усмивка до ушите  Heart Eyes Как няма да го целуват и прегръщат лелите... ми той си е слънчице.  Hands Clap
Моето пък малко топче, вчера нали писах, беше кокиченце... ама нецъфнало нещо. Всички стават да играят, моето стои на пейката и блее в страни.  ooooh! Започват да пеят - а тя си вдига полата пред лицето и симулира само че пее.  Whistling
А не че не си знаеше текстовете - цяла седмица ми пее и рецитира в къщи, нооооо... там я беше хванал мързела явно.
Снимах аз, за да мога да й показвам след време, какво ми е било заплесче заблеено.  hahaha

Боги знам какво е да тръпнеш в очакване да си прегърнеш момчето. Това са хубави трепети.  Heart Eyes Хайде по-бързо да става "довечера"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт