Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 448
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Хулоу, хелоу!
Плами, честита придобивка! Със здраве да си я караш!
Аз влизам да изкажа Верчето - никва я няма, щото по цял ден обикаля парковете. Вчера се засякохме в Борисовата градина, много поздрави ви праща. А Само и МОни са страшно сладури!
Боги, страшен вълки си имаш!  Heart Eyes
Нашата Фчеличка ще се изявява довечера от 5  Joy

# 241
  • Варна, България
Много хубав Сами и с усмивка до ушите  Heart Eyes Как няма да го целуват и прегръщат лелите... ми той си е слънчице.  Hands Clap[
Миличка, не лелите, а момиченцата от групата!
Моето пък малко топче, вчера нали писах, беше кокиченце... ама нецъфнало нещо. Всички стават да играят, моето стои на пейката и блее в страни.  ooooh! Започват да пеят - а тя си вдига полата пред лицето и симулира само че пее.  Whistling
А не че не си знаеше текстовете - цяла седмица ми пее и рецитира в къщи, нооооо... там я беше хванал мързела явно.
Снимах аз, за да мога да й показвам след време, какво ми е било заплесче заблеено.  hahaha

[
Плами, може да се е притеснила. При нас 2 момиченца се разплакаха - едното като трябваше да танцува, а на другото му затрепери гласчето като казваше стихчето за мама - беше толкова трогателно.
И честита придобивка, с много кеф да си я караш и надалеч да отидеш!
 Heart Eyes

# 242
Затрупана съм с работа, но само надничам да ви видя как сте.
Боги, тва твойто детенце е прекрасен малък пич Heart Eyes.
Плами, честита тротинетка, лека и безаварийна.

Мириндей, стискам палци Фчеличката да се представи блестящо.
И после снимкииии. Нашето тържество е утре, Прес е поръчал да купя оранжеви рози за госпожите -  4 броя ша диря ooooh!
Боги, и да не се нахвърлиш довечера на Страхил и да не мое си пеме въздух човека, че каквато си ненаситница, ми става жал за човечеца Mr. Green. Много ти се радвам, ей......такав еуфория....

# 243
  • Варна, България
Боги, и да не се нахвърлиш довечера на Страхил и да не мое си пеме въздух човека, че каквато си ненаситница, ми става жал за човечеца Mr. Green. Много ти се радвам, ей......такав еуфория....

Със сигурност ще му се нахвърля  luvbed
Т`ва са 7 месеца, ей!
И знаете ли като се прибере първите пъти - малееееее, все едно за първи път  Mr. Green - и страст,  и притеснение, и малко свян... като ученици, хихи
Мириндичка, успех на Фчеличката. И Сами допреди месец, два казваше Фчели и Фтички, сега вече се оправи, дори като му кажа как го е казвал се залива от смях... Mr. Green

# 244
Днес се връщат мъжете на две мои приятелки. Във Варна наистина ще има земетресение, дори само от тях да зависи  Grinning
Преди време имах един приятел, та той винаги си представял варненки на кея, махащи, с разплакани очи и с  кърпичка в ръка... Явно е, че това е отпреди много години - сега си посрещат мъжете-моряци на летището Wink

хихи, и Ели казва "Фтички"
Любима ми е една песен, на която упорито обърква куплетите и се получава:

"Капят, капят капчици отвън.
Зън, зън, зън /2
Много фтички отлетяха
и се стелят по стените.
Зън, зън, зън /2"

Плами, със здраве да си караш колата, все на хубави места да те води! и скоро най-сетне да почерпиш... Ние досега не се събрахме, сега трябва да почакаме Богито да се понарадва на мъжото...

# 245
Няма човек с толкова правописни грешки като мен...няма ooooh!

# 246
Aз не виждам грешки...това си е жаргон и мен много ме кефи Heart Eyes

# 247
Добро утро Heart Eyes
Ако знаете какви трусове се усещат чак в София, не е истина, чак ми се разплиска кафето, дори тая нощ се събуждах няколко пъти и Земята се тресеше.....идеше тоя тътен от Варна Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес е тържеството в градината - стискайте ни палци Simple Smile Имам да правя четири оранжеви Mr. Green букета за госпожи и лели....

# 248
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро!
И аз усетих трусовете и че чудех к'во е това чудо!  Mr. Green

Плами лека и безаварийна! И на нашето тържество имаше и ревящи, а пък Йоана винаги са й интересни децата около нея и много блее! Hug Peace

Боги много весел вълк си имаш!  Heart Eyes А момиченцата ги разбирам. Голям сладурко е Сами!

Миринде чакаме разказ и снимки от изпълнението на малката фчеличка!

"Капят, капят капчици отвън.
Зън, зън, зън /2
Много фтички отлетяха
и се стелят по стените.
Зън, зън, зън /2"

Joy Joy Joy

Гея успехи и на вас!  Peace Много снимки да направиш

# 249
Добро ви утро! Hug
Богииии,и при нас тресе...лелееее....чакам да разправяш!
Сами е голям чаровник пу пу за в бъдеще много женски сърца ще бъдат разбити Heart Eyes
Плами, и тук ЧЕСТИТО много и все хубави места да посетите!
Светле,стискам палци на моето любимо пате Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Галя се изгуби нещо...сигурно от сладки грижи не й остава време за форума newsm78
Наде,оздравя ли Кокича?...и как мина консултацията на Боб?

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 11:53 от bella_

# 250
Айде за чакащите:

снимки     (за съжаление с лош апарат това се получава)

танц    (със същия лош апарат, затова е тъмничък клипът)

После ще пиша повече, че е време да ходим на пазар за мляко, пюрета и т.н.

Hug

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 16:14 от Mirinda

# 251
Миринда, Боги, много са ви сладки и пчеличката и малкият вълк  Heart Eyes! Аз на подобни тържества винаги пускам по една сълза.

Танче и Кламерче, честито ви превозните средства   car003! Леко и безаварийно каране!

Валерия все-още пие АБ Панцеф, вчера и днес е с температура. Ту я боли едното ушенце, ту другото. Поне се разбра, че хремата е алергична и най-накрая капките започнаха да действат, вчера спа цяла нощ, без да се дави от кашлица. И баткото вчера се обади - с температура е. Ще се гръмна.

# 252
  • София
LaValetta , изпращам ти много прегръдки, стискам палци да се оправите бързо. Не мисли лошо, всичко ще се наредди.   bouquet

# 253
Танче, благодаря  Hug! Опитвам се да мисля позитивно.

Малко да ви разсмея - тази сутрин реших, че нямам сили да правя закуска и Валерия ще яде пилешка супа. В един момент осъзнавам, че загребвам супата от тенджера с лъжица и се опитвам да я налея в чаша за чай ku-ku.

# 254
  • Варна, България
Момичета, имаше няколко силни труса с епицентър Варна.  Mr. Green
Внимание, очакват се вторични!
Просто съм щастлива! С пълно сърце за любимия мъж и скъпото дете! Голяма любов са двамата тати и син.
Лека нощ от мен
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт