Миринде пнохо хубава фчеличка си имаш!
Валета силна прегръдка и от мен!
Дано скоро се наредят нещата при вас и малчовците оздравеят по-бързо! 
Богииии
Всички сме щастливи заедно с вас със Сами! Нека се тресе по такива поводи
но трябва да пускам перката. Благодаря на всички за честитките за новото ми возило. Много му се радвам
Таничка чесито и на теб, да си караш с удоволствие и безаварийно по дупчасалите пътища.
И не само малките дами, а и лелите като мен много му се радваме - прекрасно детенце имаш 
по-бързо да минават болните ушенца и упоритата кашлица
При нас това е редовен проблем за съжаление. 

си мисля, колко са ни мънички още дечицата и как не искам бързо да порастват. И Криси има думи които произнася грешно, примерно хавлия е фавлия
но дори се усещам че не я поправям, просто й се радвам 

....и днес внимавай къде сипваш чая, де не го сипеш него в купата за супа 

)

С това слънце навън ми е едно неработливо /да не казвам мързеливо, че грозно звучи
/
- тя си знае, ама аз да си го кажа на глас - приятелче, пожелавам ти - и дъщеричка 
И даааа... и Криси казва фаГлия, чудих се аз какво беше хахаха... Тържеството на дребната и аз го заснех... който го гледа не на сълзи, а на смях го избива. Всичики деца, абсолютно всички стават да пеят, моето остава на пейката и се оглежда с поглед - "да бе да, ей сега ще стана и аз" /Боги това не е от срам/... и през цялото време, най-нахално си стои седнала и припява - уж. Това е енергия ей, не трябва да се изразходва напразно.
Преската не им ли изпя някое парче на Рамщайн

Вчера нЕмаше никой, а днес

, ама вие да си знаете, че ви черпя с нещо любимо на душата )
)
А за разходката благородно завидях на бебчо. Искам и мен да ме поразходи някой някъде 
Дано се разминат болестите на малчо.
а и съм жадна, някой едно кафенце няма ли да почерпи, или нещо по-тонизиращо