Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 454
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!

Миринде пнохо хубава фчеличка си имаш!   Heart Eyes

Валета силна прегръдка и от мен!  Hug Дано скоро се наредят нещата при вас и малчовците оздравеят по-бързо!   Praynig

Богииии  Hug Всички сме щастливи заедно с вас със Сами! Нека се тресе по такива поводи  Mr. Green

# 256
Ммммм много ароматна закуска, благодаря ninanb .   chef
Аз вече съм в офиса и си пия сутришното кафе потърквайки очи... как ми се искаше да поспя още малко smile3524но трябва да пускам перката. Благодаря на всички за честитките за новото ми возило. Много му се радвам Big Ups Таничка чесито и на теб, да си караш с удоволствие и безаварийно по дупчасалите пътища.
Боги много ти се радвам, ама много...  Heart Eyes И не само малките дами, а и лелите като мен много му се радваме - прекрасно детенце имаш   Peace
LaValetta даноооо  fingerscrossed по-бързо да минават болните ушенца и упоритата кашлица Flowers Four Leaf Clover При нас това е редовен проблем за съжаление. Confused А баткото го атакувайте от рано и дано се разминат сериозните болести при него. no
Мириндичка прееееееекрасна пчеличка. Много е хубавка, много  Heart Eyes
Аля като каза за фтичките  Joy си мисля, колко са ни мънички още дечицата и как не искам бързо да порастват. И Криси има думи които произнася грешно, примерно хавлия е фавлия  hahaha но дори се усещам че не я поправям, просто й се радвам  Heart Eyes
Слънчев ден на всички пожелавам

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 08:53 от klamerche

# 257
Гея ....... I see YoU  Mr. Green
Скачай от балкона и разказвай за тържеството  Heart Eyes

# 258

Ам'чи тук съм бряяяя.... Mr. Green

Добро утро, мили майчета Heart Eyes
 Нинче, мерси за кафенцето Heart Eyes
 И тази сутрин ми се разплиска кафенцето, толкова се изплиска, че направих локва около мен. Трусът беше от Варна. Даже си мисля, че довечера ще съобщат в емисията на БТВ Mr. Green.
 Боги..........пич си тиииии, пич Mr. Green

Валетка, как е Валерийка? Спря ли с Т? А баткото? Дано скоро всичко си дойде по местата. Целувки Heart Eyes....и днес внимавай къде сипваш чая, де не го сипеш него в купата за супа Mr. Green

Плами, и аз не се наспах, ще спим  в някой друг  живот, вероятно. Сега да запретваме ръкави и да работим.
Миринде, Невенка  е страхотна, уникална, прекрасна...думи нямам. Heart Eyes

Танче, вече си ми френд във фейса Mr. Green
Тържеството в детската градина беше страхотно. Много бях горда, много щастлива и прекалено трепереща. Много се вълнувах и много се радвах. Дечицата бяха разкошни. Видях детето си в съвсем различна светлина. Пееше всичките песнички, рецитираше толкова стихчета... а аз си мислех, че нищо не знае.....ествествено очите ми бяха пълни..... Голяма еуфория, аплодисменти, цветя, почерпки....
Та така...... хубав ден на всички ви, аз се хващам на нивата да ора....че нямам избор

# 259
Добро утро Лейдис   bouquet

Боги само като те чета ми става едно мило и сълзливо. Hug

Валета как са хлапетиите?

Гея радвам се за тържеството, аз на нашето не успях да отида, ама май писах, че ми стана неудобно, че Коко прокашляше, но после поне 2 -3 пъти гледах записа и аз така напълних очите със сълзи и сърцето с мили чувства по повод моето чудо на природата. Радвам се за тези тържества, най-малкото защото Кокича ще спре да пее Бяла зима тук дошла е, а мина на Помниш ли Янке, помниш ли Гълъба, а отделно и на разни пролетни стихчета и песнички за Минзухарко -Братко и Теменужке - Мила дружке.

Кокича е доста по-добре, дет се вика пушка даже, ама Бобката прихвана - видимо здрав, но като реши да спи милото зловеща дълбока спастична кашлица, имаме и изписан антибиотик и го наблюдавам и ако ....Абе майките с две деца знаят пинг-понг е цялата работа-едното- другото.

Плами не съм ти честитила новото возило - със здраве и само на хубави места да ходите с него (а не само до работа  Flutter)
За смешните думички и аз не поправям Коко - при него хавлията е фиглия, пчеличката е също така с Ф отпред и много, много други.

Бягам за сега, по-късно, ако имам възможност пак.  bouquet

Случайно Боги- Благомира да има днес имен ден....?

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:35 от Nadina

# 260
Богиии ,Богинце Hug
Честит Имен Ден!

Бъди здрава,все така щура,свежа,купонджийка и много,много щастлива!

Two Hearts

ЧЕСТИТ ДЕН НА МАЙКАТА, ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ, ВСЕ ТАКА ДОБРИ И ВСЕОТДАЙНИ МАЙКИ!

Нина,благодаря за закуската и кафето Hug

чакам снимки от пролетните тържества Crossing Arms
целувки и до по-късно!
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:55 от bella_

# 261

Мдааа, Честит Празник мила Боги!!!
С пожелание за още вълшебни мигове с любимите мъже.

# 262
Лелелеле, отново забравих най-важното...  ooooh!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на ВСИЧКИ, и най-специално на лъчезарната ни именничка, с прекрасно име  Heart Eyes
Много здраве, късмет, обич в сърцата и топлина в душата.

# 263
Личи си кой работи днес най-много  Whistling С това слънце навън ми е едно неработливо /да не казвам мързеливо, че грозно звучи   Stuck Out Tongue Winking Eye/
Да си допълня пожеланието към Боги...  Heart Eyes - тя си знае, ама аз да си го кажа на глас - приятелче, пожелавам ти - и дъщеричка  Heart Eyes
Наде така е с два броя, разбрала си го и ти вече от рано рано... Бързо да оздравяват юначетата и навън на разходки, че срамота в това хубаво време вие в къщи   Nature SunnyИ даааа... и Криси казва фаГлия, чудих се аз какво беше хахаха... Тържеството на дребната и аз го заснех... който го гледа не на сълзи, а на смях го избива. Всичики деца, абсолютно всички стават да пеят, моето остава на пейката и се оглежда с поглед - "да бе да, ей сега ще стана и аз" /Боги това не е от срам/... и през цялото време, най-нахално си стои седнала и припява - уж. Това е енергия ей, не трябва да се изразходва напразно.  Joy
Светле все ще те питам от къде го изрови този ник Гея...  newsm78 Преската не им ли изпя някое парче на Рамщайн     superuu

# 264
Плами,Гея е геолог беe...единственият,който работи в банка bowuu

и на мен ми е едно много неработливо даже  #Silly...само си блея през прозореца и се чудя къде да се почеша hahaha

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 13:18 от bella_

# 265
Вярно брех  ooooh! детето беше със скрит талант и страст  Heart Eyes
Ех добре че си ти приятелче мое, да ме подсещаш за туй онуй... ето днес за втори път ми цъкаш лампата на разеняното ми забуждение Hug
А после се чудя на кой прилича дребната  Tired

# 266
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз съм един заплес!  ooooh!

Боги Честит Имен Ден! Бъди здрава и много обичана от мъжете на живота ти!
  bouquet

И мен ми е едно мързеливо, а тез клиенти като чели знаят, че управителът ни е в отпуск, а аз го замествам и неспират да идват  #Crazy Вчера нЕмаше никой, а днес  Confused

Наде
съжалявам, че и дребчо го е достигнала болестта. Дано бързо си отива!
 Praynig Hug

И моя хубостник сутринта със сополи, а обикновено след това преминава в пристъпи. Дано да вземе да ни подмине този път, но не ми се вярва.  Confused

# 267
  • Варна, България
Благодаря на всички от сърце за пожеланията!  Heart Eyes
Направихте ми слънчевия и усмихнат ден още по-щастлив!  Hug
С много обич за всички!  Heart Eyes
(почерпка няма да редя, че няма време  Wink, ама вие да си знаете, че ви черпя с нещо любимо на душата )
Пожелавам на всички майчета благи вести да ги спохождат от благи и обичани хора!
Бъдете най-добрите майки за децата си!  (аз съм сигурна де, че нашите октомврийчета са с най-готините мами  Crazy )
пак не се включвам по темите, че нали знаете  Mr. Green Хангажименти
скоро пак

# 268
Eee Нинка съжалявам да го чуя.
Иначе се разходих днес с кюфтето, малко въздух и слънце да глътне и той.

Ама личи се че сте на работа  Joy

# 269
Наде аз работя брех... малко не ми се иска, ама се налага... днес обаче нали съм без шеф и в промеждутъка си давам малки почивки... и Асан е човек бря.  Mr. Green Вкарала съм почти цялото ДДС за март до тук, при положение че счетоводния софтуер ми го купиха в началото на седмицата, а фактурите от всички обекти излизат като топли козунаци по велик ден, си е истинско постижение. Да си кажа аз, че умря циганката дет ме хвалише...  Grinning А за разходката благородно завидях на бебчо. Искам и мен да ме поразходи някой някъде  Crossing Arms

ninanb при теб май не важи приказката, че без шеф е голяяяям кеф  Wink Дано се разминат болестите на малчо.

Кой пусна вирусите в нашата темичка ей... бързо да оздравяват всички малки и големи.

.... брех то няма много за четене, всички сте се покрили, цялата страница аз съм я изписала .... дето викаш, личи ми, даммм работно девойче съм днес  Joy а и съм жадна, някой едно кафенце няма ли да почерпи, или нещо по-тонизиращо  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 14:54 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт