Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 460
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Слушам шефе

Ето тук да си пийнем и компания ще ти правя даже,

# 271
  • София, в момента в любимото ми село Железница
да си пийнем и компания ще ти правя даже,
Може ли и аз да се присламча?  Mr. Green

Аз ходих до църквата да запаля свещ за здраве и да се помоля за моята мечтичка 2близнета.  Embarassed

# 272
Ееех браво за мечтата, а дано ти се сбъдне.

# 273
Малеее искам и аз на тая верандичка...
този ще го вземем ли? newsm78

аз викам да си побъбрим по женски!
Нинка,шапка ти свалям и стискам палци!

# 274
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Бела ще ни вкараш в грях бе жена! Аз викам да се възползваме от младежа и после да се насладим на питието и приказките с приятелки!   Laughing

# 275
Пууу само за мъже мислите  Twisted Evil

# 276
aми аз желанието на Пламито за нещо по-тонизиращо го разбрах така Twisted Evil

# 277
Уаууу ninanb ... смела мечта. От сърце ти желая да се сбъдне  Praynig
Винаги и аз съм искала пълна къща с деца, които да израстват заедно и да са си подкрепа и упора, в хубавите и
трудни моменти. Обожавам големите фамилии. Ако някой ден имам финансова свобода
и спокойствие на духа, бих си позволила да мечтая за още една нежна душичка, а за сега просто ще се отправя
към уютната веранда, която така любезно ни предостави Надето, ще взема и предлагания от Бела мъж, но само ако може да прави масажите, с които Боги ни разтопи, не нужно дори да говори, няма да откажа и ароматното кафенце, което в предвид късният следобеден час мога да заменя и с чаша вино и разбира се вашата приятна компания за спокойна раздумка.... а децата ще играят на зелената поляна под верандата... ех мечти.  Heart Eyes  

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 16:48 от klamerche

# 278
Боги, честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!

ninanb, от сърце ти пожелавам сбъдване на прекрасната мечта  Hug!

Ние утре сме на преглед, за сега няма промяна.

# 279
Пууу освен за мъже и за деца  #2gunfire

Боби не е спал следобеда и смао се криви, пусти сополи.

# 280
Влизам с блага вест " Днес в 14.50 се роди бебе Калоян, 2700 и 48 см на мама Меги!

Да е живо и здраво момченцето!!!!!!
И двамата са добре!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 08:21 от Гея

# 281
Ихааа... наистина блага вест! Да са живи и здрави Меги и Калоян! Много, много здраве и късмет на новото ни бебе и мама! Hug
Аз ходих до църквата да запаля свещ за здраве и да се помоля за моята мечтичка 2близнета.  Embarassed
както ми каза моята свекърва при първата ни среща: "ма ти си луда ма"  hahaha hahaha hahaha
простете "ма"-то, просто цитирам  Mr. Green

# 282
Добре дошъл на мъничкия Коко. Да расте здрав, спокоен и силен юнак и много радост да носи на всички около себе си. На щастливата мама Меги желая бързо възстановяване и приказни мигове с новият член на семейството.

Гея ти си нашия вестител на добри новини.  Heart Eyes От тук на татък само така да ти върви, все хубави неща да ти се случват и да споделяш.  Hug

# 283

Честит син,мила Меги!
Нека Калоян бъде здрав като името си,
нека животът му е пълен с любов и късмет,
и нека ти е радост и опора,
да топли голямото ти майчино сърце!

Боги,честит имен ден!

Как сте,момичета?Нямам време да ви изчета сега,но виждам,че настроение не липсва!
Момчето от снимката ще го пропусна засега,но ще поседна на тая китна веранда да отдъхна малко!
При нас пак болести и чудо!Няма да се оплаквам,само ще ви помоля,стискайте палци да опазим Катрин!
Много гаден вирус!

И аз да споделя една блага вест!На 23.03. моята сестра роди една малка хубава Донна!Да ни е жива и здрава!

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 22:39 от AMORE

# 284
Меги, честито бебче Калоян! Пожелавам много здраве и щастие и на мъника, и на мама!

AMORE, стискам палци  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт