Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 496
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Хайде и аз да се наредя под тази тъй мъъъъничка снимка /Боги по-голяма не можа ли да сложиш  Crazy,
аз уж с якето се наметнах да изглеждам по-невидима пък то - четворна прелест Animal Pig/
та като се абстрахирам от това, мнооооооого хубаво си изкарах, за пореден път с вас момичета.  Hug
Само за едно ми е тъжно, че не можах да си направя сефтето на повиквачката за таксита, но другия път няма да пропусна  Mr. Green
Моят мъж и той ме посрещна буден и не му се размина  Joy смехът.  Wink

Джулка липсата на вода си е истинско изпитание... добре че вече сте водоимащи
А малкият съм го признала вече с лафовете... много е готин  Heart Eyes
Ей го Чаудър...

Откривам изумителна прилика с моа  Joy

# 511
  • Варна, България
Ох, не мога, ще пукна...  Joy hahaha
Този Чаудър ме уби!

# 512
Плами права си за Чаудър, много е сладък и прилича на теб защото е вечно нахилен.
По-друго не виждам нищо общо  Naughty

# 513
ДУ от мене, мили ми приятелки!!!
Мноооого ви благодаря за пожеланията -че се сетихте за мене на 7 април!!!
Супер си ми е в компанията тука, и мн се радвам, че пишете и че още момичета се обадиха!!!!!
Ние сме добре, да чукна на дърво.Дребната се поочовечва вече, даже взе да си харесва леглото ...иначе още реве през деня и се носиме на ръце.
Али е малко болна- мислех, че е варицелата, че в градината имат, ама още ни пъпки, ни чудо, само дигаше от време на време темпертура и нищо друго....вчера пък беше супер...Та като съм с двете купона е наистина пълен и няма съвсем време за нищо.
Но, петък вечер пък си излезнах с компанията и голям смях беше до мнооого късно. Бях оставила челядта на баща им и баба им.
Варненки- страхотни сте!!!!Сега е наш ред да спретнем нещо!
Светли- стискам палци да няма боледуване сега в градината.
Гейооо- и за тебе моме съм ги стиснала здраво!!!!!
Лу- как е фамилията с толкова мъже- разкажи ни подробно как я карате!
Джулка- супер за водата!А Яни ми скри шапката с лафовете!Железна логика и няма оборване...
Ох,,хайде оставям ви , че Али се събуди вече,,,,добре, че навън засега има слънце, вместо обещания дъжд.....
Кафе не мога да слагам, но иначе ви черпя кой както го пие!
Хубав ден, момичета

# 514
http://picasaweb.google.com/gergana.kirkova/Magi#
Тук има няколко нови снимки от нас.Все не сколасвам да ги кача всичките на веднъж....много са, но ще гледам да е скоро.
Боги- пожелавам другия месец да стане работата и да ни зарадваш с едно водолейче!!!!Само бъди спокойна!
Какво ли прави и как ли е другото Наде? newsm78 Дали имаме бебенце вече?
Какво ли правят и Галето и Кати?Чакам снимки с нетърпение!!!
отново пожелавам страхотен ден на всички ви!

# 515
Добро утро, мили майчета Heart Eyes
 Ама много, много сте готини, направо невероятни мацки! Напълнихте ми душата! Т'ва варненките са голяма работа, значи Heart Eyes
Страхотна среща сте заформили, ама аз искам още снимки, ама още малко поне...

По въпроса за Чаудър, аз тоя много добре го знам - даже на моменти в главата ми се върти " Чаудър, ФлапДжак, Чаудър, ФлапДжак...... Crazy".

Гери,
страхотни деца имаш Heart Eyes, страхотни девойки, вясвай се по-честичко!

И си мисля да вземем да заформим и ние една среща, а?Края на седмицата, я вижте във Варна колко бързо стават нещата - срамота е - предлагам среща Hug

Аз вече спя с двама мъже Heart Eyes. Мойто чавенце се завърна от пролетна ваканция и от днес е на градина. Искаше да се връща с баба си в Плевен, обаче и да му пишели неизвинени Crazy

Та такива работи, скъпи мои - мислете за тазседмична среща и ви чакам пълни с идеи.

Хубава и успешна седмица!
упс, забра'йх кафето

# 516
Привет и от мен  Hug
Гери много са нежни двете ти дами, много слънчеви деца  Heart Eyes Али вече е поналяла бузки и с тази щръкнало косичка  .... мммм много е сладка, също като кака си.  Hug
Опс мерси за кафенцето Светли, тъкмо и аз си пуснах едно от машината, ама нещо много бозаво ми идва. Нищо де по-натам още едно, и още едно, та станали две, три... и време да си ходя... хех, мечти.
Най-да не обичам понеделниците... а днес като никой друг път е едно спокойно, спокойно все едно е вторник  Joy
А за срещата си мисля, че можем да си я направим традиция.... примерно всеки първи петък от месеца /като се предполага, че тогава все още има остатъци от заплатата, за изпиване и изяждане  Mr. Green/  Wink И на залено, задължително като се постопли още малко.  Naughty Днес уж слънце пече, а ръцете ми ледени... надула съм климатика на 30 градуса и очаквам размразяването... Та такива неща покрай мен.
А и децата са добре  Grinning
Вчера ги изюрках пролетно почистване да си направят на стаята и шкафовете. То много книги, играчки и болкуци много нещо... поизпразнихме кошовете на половина и съм доволна, заприлича на стая на девойки  Wink. Та така...
ваш ред е да се разпишете  Hug
bella къде се запиляхте мадам?  Heart Eyes

# 517
Довечера имам гости и от сутринта съм се метнала на метлата и фуча из цялата къща, поредна пералня чакам, май се изморих и душевно и не ми се пише.
Днес ще ви се радвам само, не се преуморявайте.

# 518
Здрасти и от мен!
чоглаво ми е нещо и не искам да ви развалям настроението...
...и аз ще ви се радвам само!
Hug

# 519
Ей Наде, та той деня тепърва започна... защо така на бързи обороти си включила перката от сутринта.
Я разпускай малко с някое приятно занимание и после пак, бавно и постепенно... то работата няма да избяга.
А и трябва да си свежа довечера. Гушшш  Hug

# 520
Ей докато напиша на Надето и Дилянката се включила.
Какво е това настроение от вас девойки?
Я да ви предам малко от своето спокойствие днес  Hug

http://www.superlaugh.com/1/behappy.htm

# 521
  • Варна, България
Привет, мили мои!
 Hug
Гери, принцеските са страхотни!  Heart Eyes Маги е порастнала и има хубави бузки. И тя май ще е синеока newsm78 И май косичката й е почнала да изсветлява  newsm78
Светле, честит ти завърнал се мъж! Хубаво е да има врява край теб, а!?
ДилянчеHug Липсва ми сутрешното зареждане от теб... Ние сме насреща - и за добро, и за не толкова.  Heart Eyes
Нади, какво си се разчистила от ранни зори. Карай я по-споко.. Какво ще ги гощаваш? (нали се ровичкаш из Готварския  Wink)
Плами, браво на девойките. Традициите не са това, което бяха. Все на някого ще излезе по нещо. По-добре ей така импровизирано и в близък план  Wink
 Heart Eyes

# 522
Дилянкоуууу, силна прегръдка от мен имаш Hug
Моля те, оправяй си чоглавото настроение

Моля те, моля те, моля те.....нали знаеш, може да ми го върнеш, телефонното обаждане Heart Eyes

# 523
Нещо много нежно, което няма как да не споделя с вас... не са нужни думи:

Спомени...

и въобще всичко стоящо в дясно от тази мелодия, ви препоръчвам сърдечно...
поне на мен ми действат ... някак ... хммм как ли да го опиша... омагьосващо.

# 524
Добро утро! Heart Eyes
днес бързам да ви сервирам кафето

благодаря ви мили приятелки...добре съм вече  Hug
вчера следобяд ми се бъгна форума и не можех да влизам от работа #Cussing out
Светле,Плами,Боги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

моята чоглавост вчера естествено беше свързана с...пари т.е. с липсата на такива Tired
аман
имаше реална опасност да ни спрат тока и снощи щеше да си стоим в"романтично-медитираща" обстановка на свещи и навлечени с якета...но всичко се размина,като по-чудо...незнайно как ни преведоха заплатите три дена по-рано и всичко си дойде на мястото!
Благодаря!
поизхарчих някой лев основно за Васката и ми дойде сърце на място hahaha

Грейпфрутче,Али и Маги са прекрасни пу пу!

Надявам се днес да СМЕ по-активни и да се заформи приятна раздумка!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт