Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 488
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
хахахахаха сладуранки!

изследванията показват, че малките деца не виждат на тази картинка двойка влюбени в недвусмислена поза,тъй като в паметта им няма такива спомени.
на картинката те виждат 9 делфина!

този тест ще ви помогне да определите степента на поквареност на вашето подсъзнание! Wink
ако в течение на 3 секунди не успеете да видите делфините – Вие сте много тежък случай!

значи Пламито е по детски чиста,а останалите с доста позамърсено подсъзнание!

# 541
  • Варна, България
Видях ги делфините  Wink

# 542
# 543
Хубо де видях дефините, ама за 5 секунди, а не за три, но ще приложа теста и на Коко и на Драго.

Аз да се похваля, нали сутринта се оплаках за едни осмомартенски пари дет си ги връткаме из семейния бюджет и воала купих си слънчеви очила, ей така изведнъж и спонтано и съм много доволна. Нее не си мислете, че са хиляди левове и последна мода, просто ми стоят добре на Пух-овското лице и са много приятен цвят на стъклата.

Бела супер сладурско нещо, ми щом е празник да се почерпим

Вие си хапнете, пък аз ще ви помахам от кораба отзад. Отплавам за Карибите или някъде още по далеч

# 544
Здравейте, мацкиииии!
Завърнахме се от гостито в Монтана и сега ми е супер чоглаво сама на тръстиката... там баби, дядовци, лели и братовчеди се редуваха да забавляват децата, а аз спокойна хайманосвах по кафенца... 10 дни ми минаха като 2.... Сега качвам снимки, после ще ви се покажа.
Наде, нещо не можах да те разпозная у фейса  Embarassed
Затова ей ме на - там съм Марина Филипова-Илиева, айде вие ме намерете  Hug
Бела, напълно те разбирам, и аз понякога не мога да превъзмогна паричните драми... ей го - изравнителна сметка за тока 250 лв., новата е 65... Тамън си подадем малко главата над водата и някой така ни натисне, че не е истина... Е, поне на Невена понакупих някои неща, дядо й даде парички за Цветница и аз съвсем отговорно ги похарчих да нови маратонки (светкащи.... първите 5 дни  ooooh!), супер готино мадамско шлиферче (на което ципът се развали на второто обличане  #2gunfire) и нова лятна рокля (на която все още не знам какво не й е наред, щото не сме я обличали  Whistling). Както и да е, детето е доволно. Покрай него и аз намазах един червен панталон, впоследствие и нови червени обувки от една разпродажба...  Embarassed
Сега пак сме в дупка. Токът, съответно, не е платен. Нито телефонът и интернетът... и т.н. и т.н., да не ви развалям настроенията с битовите проблеми... Мисълта ми е, че и аз понякога толкова се отчайвам, че ми иде да вляза в едно от всички учреждения и  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Мернах някъде идея за среща, ще има ли такава скоро? Айде моля дайде да се организираме, че ще си забравим физиономиите  Naughty
Нещо изфирясах, правя няколко неща едновременн и си загубих мисълта... Пак ще пиша, скоро надявам се...
Целувки на всички!

Ей ги и снимките

http://marinafil.snimka.bg/family/april-2010-g.491859.18233226

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 21:00 от Mirinda

# 545
Миринде, даже и рекуест си ми пратила  Flutter Аз като не ставам за гледане поне децата ми са убави бря.
И днескашните гости си заминаха, рано при това, такива ги харесвам, точно да ти стане интересно и да си тръгнат, че да искаш пак да ги поканиш. Цикълът с гостите ще бъде завършен утре вечер и после релакс и съм и обещала да метна една диета. До рожден дена ми треба смъкна 10 кила поне, аз на 5 ще съм доволна. Дет се вика да не си поставям програма макс, че като постигна макса да се изненадам приятно от резултата.  Rolling Eyes

Такам показах еб..щите се делфини на мъжете у къщата и Драго видя каквото масата първо видяхме, а Коко видя половината от оправящите се, т.е. само главите им зацепи, че вижда, а другите неща каза, че били духчета, но не видя ни риби, ни делфини, не съм му и помагала де с въпроси от рода - "колко риби/делфини виждаш".

Айде и моя ред дойде да се отправя към царството на сънищата, лека нощ.

# 546
Хей здраейте мацки.

Дано всички сте добре - виждам че си имаме бебенце- да е честито и здравоп.
Аз малко ме няма - ама се надявам скоро да стана по редовна.Да ви се похваля - ще назначавам човек който щ епоеме малко от моята работа - за да може да се разтоваря - че времето никак не стига - направо съм се смарангясала от толкоз работа.
Иначе - стори ми се че някой говореше преди много време за обща среща  - някъде видях 12 юни ако съм права - засега се пишем и ние там - нищо че не знам къде ще е  Simple Smile
За среща софийска ако говорите - пак съм за - само врътнете едно телефонче или пък смс-че. че наситина не влизам хич често.
това не значи че  съм ви забравила - просто съм винаги скапана.
сложих и очила - че много ме боли главата, та гледам пред компа да не сядам когато съм в къщи.
сега таткото е поел да че те приказки на децата - та съм туък да ви драсна някой ред.
друго какво да ви се похваля - ако си спомняте колко бях запалена по ездата - не бях ходила от 2 години на такова нещо, ама в събота и неделя като скочих на едни кончета, та един хубав галоп като му дръпнах - и сега вече няколко дни мускулна среща ме е налегнала - мног весело. А пък мъжо на два пъти да се изтърси - голям смях падна с него. НО..... няма такъв кеф като ездата - даже мъжо каза - ееееееееее, то готино почти колкото с мотор бре Simple Smile

друго не знам какво да ви се похваля - дано повечко време имам и ще ви пиша повечко.
сега целувк и на всички и съм с двете ръце за срещата :Wink

# 547
Зорото супер че драсна, аз нали съм тука вечното присъствие, посрещам и изпращам всички, само ми се ще да са повечко пристигащите.
А сега да кажа, Миринде разгледах ти снимките, за децата ясно, готини сладури, ама ти к'ва пичка си станала, събра ми очите в точка. Ама и с тея скали само ме нервиш. Мислех да ходим началото на май нататък, но на второ четене ни се разминава, ще видим, ако стигнем до трето дали или.
Край лека, лягам си вече.

# 548
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Доблбро утро дами!
Наливам бавно бавно кафето и ви чакам!

и мен тез дни не ми са пише и само ви щпиопирам... Embarassed

# 549
Добро утро и от кака ви Гея!
Нинка, ама ти верно бая бавно го наливаш т'ва кафе!
Зори, радвам се, че се разписа - напомняш ми за срещата - общонационалната и пак излиза на дневен ред питането ми- КАКВО ПРАВИМ? Остава много малко време - един месец, а ние нищо, никъде незнаем Thinking. Да се съберем петък вечер на едно кръчме и да измислим нещо, а?Софиянките ще измъдрят нещо, варненки, бургаски и така.....какво ще кажете, дами?
Мириндоооо, много са ти хубави и прекрасни дечицата - а това малкото с тези очи - все едно гледам Невена преди 4 години.....разкошни са Heart Eyes

Хайде в петък вечер на женска среща:
1. Гея
2.
Чакам да се записвате Crossing Arms, ще звънна днес на Вяра, на Дрина, на Бини...и на който се сетя

# 550
  • София
Добро утро, момичета.
И аз само ви шпионирам известно време. Не че нямам време, ама....все нещо ме домързява, пролетна умора ли....
Аз за петък не мога, заминаваме на сватба, което ми напомня, че още нямат дрехи децата. Ама утре ще се метна до някъде да купя. Стягам се за последни 2 изпита и завършвам семестриално, защитата ще ми е октомври.

# 551
Добро утро, момичета.
И аз само ви шпионирам известно време. Не че нямам време, ама....все нещо ме домързява, пролетна умора ли....
Аз за петък не мога, заминаваме на сватба, което ми напомня, че още нямат дрехи децата. Ама утре ще се метна до някъде да купя. Стягам се за последни 2 изпита и завършвам семестриално, защитата ще ми е октомври.
ОК, Танче, няма да ти звъня, че тук си направих списък с майките-Зайки на които да звъня за среща.
Приятно изкарване тогава Hug

# 552
Добро утро! Heart Eyes
Нинка,добре,че си сложила кафенцето раншко,че да  ми се напълни чашата,докато се домъкна до работа Hug
казвай бързо защо не ти се пише?

ето тази песен ме зарежда със страхотно настроение,искам да предам поне частичка  от него и на вас
http://www.youtube.com/watch?v=CJY7KW_YAac

аз вече съм френд на Мириндата у фейса...а Нена и Алекс са обаятелни...баси кви очи! Heart Eyes

# 553
Добро утро сладкодумки...
Мммм ninanb кафенцето е точно по вкуса ми. Разкошно.   food010 Защо така не ти се пише и на теб? Какво правят дребосъчетата?
Mirinda много слънчеви снимки. Децата, а и майка им са разкошни  Hug И аз като Надето
казвам уаууу изглеждаш мнооооого добре.  Hug Браво майче. Трябва да вземам и аз пример
и да се мятам малко на диета, че не ходя а се търкалям вече.  ooooh!
Та казах ли, много хубави фотомодели са дребните.  Grinning И каква усмивка, мале разтапям се  Heart Eyes
Спокойна ей вижда му се края на училището. Как са децата?
Наде искам и аз очила. С УВ защита ли са. Оффф... трябва да си потърся и аз скоро, че особено сутрин като карам към работа слънцето се отразява в асфалта и ни дупки виждам ни нищо...  Tired Вие голямо гости, голямо нещо... три дни яли, пили и се веселили. После трябва три дни релакс да си подариш.
Аз се побърквам. Вече трета вечер заспивам след 2 и ставам в 6 сутринта. Няма такова изтощение ей. Ама все имам хиляди неща за свършване, а време никакво. Ето вчера в градината на Вики ме помолиха да направя за другия ден букет от отпадъчни материали - стари списания, торбички и др. такива за деня на земята. Че те вече ме научиха, че им майсторя разни шантави неща и сега винаги до мен опират /ама защо все от днес за утре не ми е ясно  Crossing Arms/. А вечерта имахме уговорка и бяхме на гости, та като се прибрах вечерта, докато измия децата, да наготвя за двете къщи, и ги метнах тези неща... та пак до два. Сутрин програмата е ясна - две девойки, два чифта зъби и очи, прически, обличане, докато се натаманим три дами лудница. Водя ги на градина и тичам при свекърва ми. От там на бегом към колата и на работа... Не че ми тежи толкова, просто съм мнооооого уморена #Puppy dog
Искам да си легна в 20 някой ден и да стана късния следобед. Много обичам съня, а нямам време да си доставя това удоволствие.  ooooh!
Та така, наоплаквах ви се, и ми стана по-мирна главата. Друго си е като помрънкаш на някой  Joy

Хайде целувки от мен и спокоен ден  Hug

Ааааа и честита седмица на приятелството и от мен.  spoko hug balloon newsm76

# 554
  • Варна, България
Здравейте, мацки!
Миринде, Зори, радвам се, че се разписахте.
Мириндичка, много хубави снимки на дечица-бонбончета  Heart Eyes . И ти изглеждаш много свежарско  Hug
Нинка, кафето е чудничко!  Laughing

За общонационалната среща - на 11 юни е официалното откриване на световното по футбол и моят мъж е организирал ходене на бунгала от 11 до 13 юни. Така че аз за тази дата съм ангаже.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Аз съм почнала да пиша от 8.30 ...
сега малко изчезвам

Общи условия

Активация на акаунт