Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 29 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Днес си изплаках сълзите... много ми е мъчно много...  newsm45
свекърва ми е много зле и съм стиснала зъби, ръце, сърце, всичко.. само се моля да се оправи  Praynig
Не й стига счупената ръка сега, химеотерапиите които е изживяла на младини, диабета, остеропорозата...
толкова много е изживяла тази жена... искам да живее още дълги години  Praynig.
Толкова ми е криво...
днес като я видях ...  cry no
цялата подута, очите и свити, не вижда...
много ми е мъчно и само рева като магаре.
Сега чакаме да я приемат в болница  cry
Оффф съжалявам, че ви пиша толкова сиви неща Sad
но имам нужда да си кажа, че да се помолите и вие  с мен.  Praynig
Вики само като разбра, че баба й се е счупила ръката и толкова много плака, а сега... миликата им баба.
 Praynig Praynig Praynig Моля те Господи, моля те... нека оздравее  Praynig Praynig Praynig

# 616
  • Варна, България
ПламиPraynig !
Дано свекърва ти се оправи!
Пиши после какво казват лекарите.

# 617
Мило приятелче,
силно те гушкам и се моля женицата да се оправи Praynig
Много ви е криво, разбирам те Hug

Дано Господ я пази!

Кажи какво казват докторите.

# 618
Плами,и аз се присъединявам към молитвите любимата баба на Вики и Криси да се оправи! Praynig
гушкам те...с теб съм! Hug

# 619
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох Плами просълзи ме! Моля се жената да се оправи и да ви радва още дъъълги години!   Praynig Praynig Praynig

# 620
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Кат дойда добечера може би ще закъснея лекинко на кое ими да търся резервация, че не ви познавам, а  по снимките необещавам, че ще ви разпозная и един GSM молим, ако се изгубя  Joy

# 621
Кат дойда добечера може би ще закъснея лекинко на кое ими да търся резервация, че не ви познавам, а  по снимките необещавам, че ще ви разпозная и един GSM молим, ако се изгубя  Joy
Резервацията е на името на как ви Гея - т.е. Светла Белберова - тел. 0887277725. Което ми напомня да потвърдя резервацията-колко сме? че казах да съобщя за бройка.  Ние с Биниту ще бъдем там в 19.00 - 19.15 ч.
 Сега се измъквам от работа, да си видя чавенцето. Не е вдигал днес Т, ама тва снощи и нощес Sad

# 622
Аз взех решение довечера да отскубна от английския в почивката и да дойда да се видим като хората. Хем като се доизучи мъж ми в 21 да си ходим заедно, че нали и двамата сме едни ученици  Laughing

Кламерче, миличка, много се надявам да се оправи свекървати Praynig

Светле, дано и Пресата да е вече добре.

# 623
Плами, мило приятелче, разплаках се и аз, много ми стана мъчно, ще се помоля за вас, дано всичко се оправи и да ви радва още много години свеки, доколкото знам е чудесна жена, дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 624
  • София
Ейй Кламерче, съчувствам ти. Моята баба е много зле в момента - последни метри преди финала, за съжаление... Sad Та представям си какво ти е. Дано по-бързо се възстанови свекърва ти.

А аз вече се подготвям за срещата и ще цъФна и аз към седем, нямам търпение да ви видя, от сто години не се е случвало. Да не вземем да не се познаем бе.. Аз вече съм пораснала, вие сте остарели..  Twisted Evil

# 625
Плами  Hug Praynig

Ей софиянките довечера, весело и чакаме снимки  Peace

# 626
Мандаринооооооууу Twisted Evil
Запазила съм маса на втория етаж Mr. Green - ама забравих да поръчам да я украсят със свещи....

# 627
  • София
Мандаринооооооууу Twisted Evil
Запазила съм маса на втория етаж Mr. Green - ама забравих да поръчам да я украсят със свещи....

Ама айде тръгвай, че ще закъснееш докато се дотътриш с бастуна, аз съм тука на 10 минути и съм млада, бърза и пъргава!  Mr. Green

# 628
  • София
Ееееййй, беше страшна среща Simple Smile))
Аз съм много доволна! Много бира се изпи и много се смяхме! Дано скоро да видим снимки, апарати имаха Бини и Гея.
И да издам Гея как май си счупи крака като си тръгвахме от кръчмата стъпвайки в една дупка  на улицата. Щяхме да умрем от смях дори и самата тя, но това е от бирата... Дано всичко да е наред с крака й всъщност..

# 629
Ееееййй, беше страшна среща Simple Smile))
Аз съм много доволна! Много бира се изпи и много се смяхме! Дано скоро да видим снимки, апарати имаха Бини и Гея.
И да издам Гея как май си счупи крака като си тръгвахме от кръчмата стъпвайки в една дупка  на улицата. Щяхме да умрем от смях дори и самата тя, но това е от бирата... Дано всичко да е наред с крака й всъщност..
Патица такава....още ме боли...мамицата му и крак...ма това е дето ми завидяхте с Мириндестата  на чепика с ток.....ама освен, че стъпих в дупка и валеше, а и бяхме изпили порядъчно количество бира....ама ми беше много хубаво....а и Боги ми се обади....е, как да не вдигна кръвно, а Mr. Green
Беше много хубаво, сега почвам да качвам снимки....то сабаалеееееннннн Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт