Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 457
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Да се засегна ли  Joy няма такъв вариант.
Всичко което кажеш ще е истина  Laughing
Аз се опитах да го върна, но гаранцията му вече беше изтекла  Joy
свикнах
Сега той иска да ме върне, но татко не ме ще  Joy

Богииии   Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover - много работиш, много...

аз пък нямам шеф   Stuck Out Tongue Winking Eye и ми е голям кеф  smile3540

Вики е по-добре, аз снощи си изкарах акъла... като не искаше да се раздвижи въобще  ooooh!
Тя има и друго сериозно удряне точно на гръбначния стълб, пак в играта беше се забила в един ръб, та чак отдолу
кокала на прешлена се виждаше... страхотия...  Cry оффф не ми се пише за това, да ни ги пази господ живи и здрави.  Praynig

# 601
Оооо ninanb мъж близнаци  Twisted Evil... и тук коментара е излишен.
Моят е на 18ти юни  Whistling

И моят мъж е на 18-ти юни  Wink
Почти всичките ми близки приятели са близнаци, страхотно са  Hug

За голямата среща- и на мен ми се идва, но още нищо не мога да кажа със сигурност.

# 602
Такааааааа....ами какво повече да го обсъждаме - срещата ще е на 28,29 и 30 май.
Повече от ясно е, че след това ще бъде абсурдно. Срещата ще е тези 3 дни.

Що замлъкнахте бре? Чух се и с Лу, ама няма да дойде - ще се отдаде на мъжо си. А на Злато телефона имате ли, И Емим....не съм им звъннала Sad

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 16:28 от Гея

# 603
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Меги виждам те!   Hug Как сте с децата? Свикнахте ли с новият член на семейството?

# 604
Оооо ninanb мъж близнаци  Twisted Evil... и тук коментара е излишен.
Моят е на 18ти юни  Whistling
Моят е на 2 юни  Twisted Evil ужас наистина, но........ късно се усетих, ама ми хареса това за изтеклата гаранция  Joy

Плами, какво се е случило с Вики не разбрах, но само се моля да е добре и Господ да ги пази прекрасните принцеси  Praynig Hug Прегръщам те и дано сте добре  Heart Eyes

Благородно ви завиждам за срещИте - и утре и голямата готина Среща, ние ще я пропуснем, но от сега чакам снимки  Hug Аз няма как да дойда заради дребчо, но и за финанси не ми се говори, добре, че бебето ми е оправдание  Crazy Mr. Green Hug

Кажи на мъж ти, че е обикновена пицария - кръчме, нищо особено. кажи, че ще ходиш на пица - разпечатай им да видят, че не естриптиз бар, нито чалготека, кажи, че ще пиеш лимоната, а за изпращането - незнам - аз съм към Западен парк, Железница  newsm78, малко не ми е У пътя.
кака ти Гея един път дойде, още бяха бебета, ама не повтори за почти 5 години  Mr. Green Joy така че, Нинка, не я чакай да те изпраща  hahaha
Иначе сме си супер, Йони е на балет, че в събота имат концерт в Модерен театър, на голяма сцена и сега съм пазарила фризьорката да и прави кокче, че аз не съм сигурна в уменията си  Crazy Всичко сме приготвили, пачката, трикото и чакам да я гледам и да и се любувам  Grinning
Малчо е добре, сега го накърмих и спинка, яде, плачка, спи и така  Hug Вчера педиатърката ме издразни, ама не ми се говори, важното е, че сме здрави и се кърмим, това ми беше много мъчно с Йони, че не засука и се цедях сума ти месеци  ooooh! засега сме комбина  baby_neutral Simple Smile

Целувки на всички сладки дечица и мами!!!!!  Hug

# 605
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Меги радвам се, че се разписа и с Калата и Йони сте добре!  Hug

Аз имам зелена светлина и утре ще се видим!  newsm44 newsm68 Мнооооого беше трудно, но се преборих с домашните!  Mr. Green

За изпращането нЕма да има нужда - ще спим при моята НЕлюбима свеки ама нали ще се видим и ще спим, при това без дяца и ще лежим докато ни омръзне.   Laughing

А за изтеклата гаранция кат направихме 5години брак мъжо вика на мама "Ванче, че ти я връщам. Минаха 5години - изтече гаранцията и почна да дава дефекти"  А мама вика "А той производителът фалира /татко почина/ и нЕма на кой да я върнеш"  Confused

# 606
Добро петъчно утро! Heart Eyes

събудихте ли се с усмивка днес?

Боги,какво стана вчера следобяд?

# 607
добро да е  Party

Бела ми взе въпроса от клавиатурата по отношение на Богито, ама аз и за Дрина имам питане, къде заби таз жена.

# 608
  • Варна, България
Привет, сладурки!
Дилянче, мерси за кафенцето! Имах нужда от кафе с приятел, че моето не ми се услажда...
Боги,какво стана вчера следобяд?[/color]
Нади, Дилянче, от това, че ме мислите ми стана много миличко  Heart Eyes
От 3 години горе-долу е същото - то кални бани, то физиотерапии, то лекарства, то чудо  ooooh!

ситуацията от вчера:
Според доц. Маркова този път имам чудесен фоликул вляво (където ми е по-надеждната тръба). Ще слагаме 2 инжекции днес и в неделя Мерионал и в неделя вечер друга инжекция да спукаме фоликула и секс.... И ще ходя пак във вторник да видим ситуацията и да говорим как ще действаме по-нататък.
Много си я обичам и уважавам доц. Маркова. За мен е лекар в пълния смисъл на думата.
И това, с което вчера ме разби е, че не ме е виждала 5 години (преди това се виждахме 3-4 пъти, тя ми установи бременността и кистата, която тогава имах) и всичко помни - име, какво се е случило и т.н. Мисля, че това е точния за мен човек и лекар и й имам пълно доверие.
 Hug

Светле,
много се радвам мацка, че срещата е за 28-30 май, за да се включим и ние!!!
Цунки и доскоро
Нинка, уби ме, с таз гаранция  hahaha

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 12:56 от voltage13

# 609
Боги  Hug
ВИнаги когато имаш нужда  Hug

Дрина продължава да ме тормози, дека е тая женка Thinking

# 610
Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дилянче, много благодаря за кафенцето Heart Eyes
 Боги, мила моя Hug, голямо гуш, голямо. Колко пъти да ти обясбявам какъв си пич Heart Eyes
Абе Дрината е под пара бе, нали и звънях за срещата- ама много бачка, много, ще пише някой ден... Някъв проект - срокове и т.н.

Преси е с Т, снощи 38.8, сега се гледат с Фори в къщи, а аз ще изхвърча следобяд. Отдавна не се бе случвало, мамицата му.

Девойки, след малко се обаждам да потвърдя - колко места искаме?

# 611
Богинце Hug Hug Hug
и аз винаги съм насреща,когато имаш нужда!
Ади сигурно й се скъсва дупето от бачкане...мисля,че Гея беше писала преди няколко дена,че са обсъждали Голямата среща.
Ей,Светле...много съжалявам да прочета това за Преси,да се оправя бързо...дано,дано,дано...и извинявай за вчера,но шефката ми беше седнала на главата! Crazy

# 612
  • София - Младост 1А
Само да кажа че съм жива за сега. Ама наистина ми се скъсва дупето от работа. Ще пиша през уикенда ако сколасам.
И докато ме чакате ето малко снимки:

от празника в градината
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/20100318KindergartenPar … h?feat=directlink

и от Сандански
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/2010040105Sandanski?feat=directlink

вече не помня дали съм ги поствала, ама ще ме прощавате ако съм.

Хубав ден момичета!

# 613
Ей,тука сте страхотни Hug Heart Eyes
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/2010040105Sandanski?fea … 57444863756584930
...накефих се много хубави снимки Peace

Светлооо,довечера да не забраиш апарата...аз нали съм отговорник по напомнянето Twisted Evil

# 614
Ейй снимки, снимки, ма много са хубави снимките, то заради манекените де,  Heart Eyes Аз за Дрината ясно, че много бач имах предвид онуй другото дето трябваше да си стискаме палците, пък тя не каза за к'ъв. Имаше ли ефект от многото палцестискане или да продължаваме с нова сила.

Общи условия

Активация на акаунт