Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 463
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Я кажете какво е туй заведение, щото аз има нема от 4г. не съм обикаляла по заведения, а имам идея за децата к'во да ги правя и къде да ги дена, но трябва да дам пълен отчет къде ще ходя, колко ще пия и кой ще ме изпрати... Laughing

Белкааааааа пиши бе душа. Ние пак ще се разберем!  Wink Много поздрави на слънчевото моренце от мен. Да му кажеш, че август може би ще го видя, че много ми липсва!  Hug

# 586
http://www.pizzabg.com/classic/index.php

Нинка, ето това е!

Кажи на мъж ти, че е обикновена пицария - кръчме, нищо особено. кажи, че ще ходиш на пица - разпечатай им да видят, че не естриптиз бар, нито чалготека, кажи, че ще пиеш лимоната, а за изпращането - незнам - аз съм към Западен парк, Железница  newsm78, малко не ми е У пътя.
Кажи им, че не е опасно...в централната част е, до Метрото - станция Сердика.

Утре вечер ще направим пълен списък с план за общонационалната среща. Кога, къде, кои ще ходим. Ще взема и атлас да начертаем, не се притеснявайте.
След срещата ще представим в писмен вид какво е решила групата от София.
Само отсега да каза- говорим за 4;5 и 6 юни - коментирала съм с Дрината, после почват футболи и всякви щуротии - а ония мъжища ще ни отрежат - гаранция.
Моля, всички дами иот краищата на България - датата, която цитирах, дали ви устройва, щото това ще обсъждаме!

# 587
Мириндей,ако ти се осъществи плана с Мохамед и планината някой ден мноооооого  ще се радвам да се видим и запознаем да знаеш!
теб съм те признала за пътешественик,да не ти е сбъркана датата на раждането,по ти подхожда да си зодия стрелец...а за плановете със Светлето не се и съмнявам,че всичко ще е по точки и подточки пресметнато и предвидено hahaha
на най-добрата ми приятелка момиченцето е дева...още докато беше с памперси ги вадеше от пакета и ги подреждаше под абсолютно права линия Joy

преди малко говорих с Васката по тела,запознал се с някакво момиченце според него се казвала Канела,Камел...а всъщност майка ми каза,че ставало дума за Камелия Crazy

на бистришкото Наде му стискам палци за бързо и безпроблемно! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Наде(от морето),дай материала насам да го набирам наиш к'ва съм брЪза и много искам да ти услужа! Hug

# 588
Ето ме и мен... хелоу френдки newsm19
Първо да се похваля /че как иначе, толкоз усилия положих/ - та вчера издържах на вода
цяллллллл ден, ще издържа и днес.   Hands Thumbsup
И без това съм с Вики на балет до към 21 часа с прибирането /евентуално, ще пиша после и за това/
Но като взех да готвя снощи, та като ми се размирисаха тез вкусотии... е щях да умра...  smile3544
но бързо пих две студени води, захапах чаршафа и в кревата... та така. Дано това е началото, че му е време вече.
Та за балета, може и да ни се размине, ще видя довечера как е танцуващата мис. Че снощи падна
много жестоко от въртящият се стол /не без помощта на сестра си разбира се #Cussing out/ и целият й кръст
посиня. Направо ужасия... днес ми се оплаква че я боляло, но по-малко от вчера, та най-вероятно ще ни се
размине днес танцуването и пак ще трябва да се боря с лудостта си.
.... ще пиша след 2 мин пак, че ме юркат тук да пусна спешно една фактура...

# 589
Канела  Joy Joy Joy хихихихии много е готин Васката. Дамата може да е с леко загадъчен тен или да ухае хубаво  hahaha знам ли го младежа. Ама много се смях.  Grinning Да го нацелуваш едно хубаво като се прибере.  Heart Eyes
За стрелеца даммм вярно си е - хаймани сме по душа, само дето съм сбъркала мъжа, трябвало е да се целя в милионер, за да ме спонсорира по-щедро  Mr. Green
За 4-ти юни  - петък се пада да ви кажа... вече си платих капарото за абитуриентската  Joy тъй де десет години от завършването ще поливаме на Барите. Класа ми се състоеше от мнооого момичета и само от едно момче, та голяма клюка ще пада. Та аз и затова съм стартирала да поотслабна да замязам на човек и да си облека абитуриентската рокля  Joy /която никога не съм имала, че ние абитуриентска нямахме, бяхме на екскурзия до охридското езеро/. Я разкажете за вашите такива мероприятия... даже и снимки от архива може да извадите  Mr. Green /е аз няма да го направя де  Wink/

Оооо Мандаринката... ти се появи. Браво най-накрая че сте се наканили и сте се изнесли на квартира. И не се съмнявам, че ви е много по-готино... айде по-честичко наминавай през темата.

# 590
ами тогава коя дата коментираме 28;29 и 30 май?
 Аз друг вариант не виждам....за да сме възможно най-много
Ама Васето е егати пича, аз него съм го признала категорично. Канела - уби ме и тоя път......

Плами, веднага местим датите.....
Аз за моя бал имам да разправям ферманиииии, ама по-готин е на Фори( нали знаете, че се любуваме взаимно от епохата на динозаврите Mr. Green

Къде е Боги, бе?

# 591
Аааааа датите са си същите  Naughty... мен не ме бройте дами. Трябва да стане финансово чудо за да дойда.
Тъкмо днес обсъждахме с мъжо, че колегите му го карат да ходим за петък, събота и неделя на почивка с децата.
Аз му обясних как стоят нещата с липсващият бюджет, който съвсем ще излезе на червено като платим тока и той
УЖ се съгласи и вика ок.. няма проблеми няма да ходим.
Преди час ми се обажда - жена казах им че ТИ си заета и няма да дойдеш, но може би аз ще отида с ДЕЦАТА  Shocked
/ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked/ щом ти не искаш  Joy
... да коментирам ли?

Незнам наистина как ще сме финансово, за сега месец за месец я избутваме някак, предвид че аз се очаква да взема заплата някога  ooooh! може и да ни светне зелената лампа, но за сега мига само червено.  #Cussing out

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:57 от klamerche

# 592
Ех чи мъ е яд, че си продадах оня ден самолета и сега няма с какво да долетя утре вечер за срещата, а ми се пие голяяяма бира (е другите неща ще ги пропусна дет вървят с бирата).

Плами, ако беше нещо сериозно ( Praynig) нямаше да може да седне, стане, мръдне изобщо, а щом е в движение пушка е детето, само трябва да и мине, все пак си е натъртено.
За водата много се радвам, подкрепям те изцяло и на хиляда процента, само да си посмяла да съгрешиш, лично ще дърпам пиргата.

Бела мерси много за предложението, не съм толкова задобряла в набирането на текст, ако някой ми диктува няма грешка, ама аз да трябва да поглеждам само към листа и не ми се получават бързо нещата. Нооо деня е пред мен, ако бебето не ми вдига често, често, ще насмогна.

Аз ви предлагам 1-7 май да си довлечете задниците до Белоградчик, сериозно се обмисля варианта да си завлека дечията за този период. Имам голямо желание и ако не ми мине котка път и са здрави, смятам да пътувам. Толкоз мятам се сериозно, тъкмо е задрямало детето.

На моя бал бях доволна свинка - мама ми казваше, нидей да ядеш, бала ти наближава ще трябва да се облечеш все някак, Не-не слушам аз и накрая 86 кила завити със зелен чаршав  Joy. За мое щастие имам много малко снимки от този период. После вече първи курс студентка- любов, колеги, и заслабна гъзянгата и замязах на човек. Точно си говорихме с Драго оня ден, ако може децата си бих ги пратила на екскурзия някъде - отколкото да поя и храня родата и да купувам сака и панталони, които ще се облекат веднъж-дваж.
Айдеее край вече, чао

# 593
Наш'та не е спирала да свети червено, но....ако трябва ....бе това не се изпуска, бе

# 594
  • Варна, България
Светле, тук съм!
мен 4,5,6 не ме устройва - на 6 съм  сватбарка-кръстница.

28,29,30 май ми е ок  Laughing

после пак ще пиша

# 595
О за бюджет не ми се говори, но аз ще обърна света ама ще дойда
Та накратко:
28,29 и 30май ме устрайва най-много.
2 и 4юни мама и зълвето имат РД та заформяме големи семейни купони.
13юни съм на свадба /но евентуално мога 11 и 12/
17юни мъжо РД ..... на 20децата заминават с мама на море и съм 10дена фриииииии
newsm44

Ваш ред е

# 596
предлагам да пуснем една анкетка и така ще определим най-бързо на коя дата ще се съберем евентуално най-много дружки

# 597
Оооо ninanb мъж близнаци  Twisted Evil... и тук коментара е излишен.
Моят е на 18ти юни  Whistling

# 598
Плами,да се оправя Викито Praynig Hug...ей,все ще има нещо да ни тревожи душите и сърцата майчини!Гуш приятелче!
и на мен ми е залипсвала Богито!
малее аз от зодия близнаци съм тотално разочарована...да ме прощават представителите/ките  й,които евентуално биха се засегнали!

# 599
  • Варна, България

и на мен ми е залипсвала Богито!
Тук съм, миличка, но задачки разни.
Ходя като изумена да пускам анкети сред студентите за всеки преподавател по чужд език - имам си цели 27
 Rolling Eyes
И други терзания разни...
За да не ви гложди любопитството или загрижеността ще кажа, че следобяд съм на лекар при любимата ми (наистина) доц. Маркова - специалист по репродуктивна медицина да решим какво и как ще правим...
И аз като Девите искам план за действие  Wink
Гушки
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт