Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 477
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Не, ако се видим по-късно аз ще съм там след 21
 Що така нещете да се видим newsm78

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 15:37 от Гея

# 571
Така, пишете ме и мен, + Мандаринката. Сега й се обадих, от половин приказка се нави  Joy
Ели, и теб ще изчакаме. Ако проработи моя пъклен план да пратя Илия да закара децата на Перник пък става идеално....  Rolling Eyes
Нинче, айде и ти се организирай! Някак си ме гложде отвътре като не съм те виждала на живо  Hug

# 572
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро мили приятелки!  Hug

Миринде ако знаеш само колко ми се иска - немож си представиш даже, ама с таз Железница - последният автобус е в 20.10, а да шофирам и да непийна е просто ъПсурдно. Отгоре навсичко просто нема да стане мъжо да гледа дяцата. Малкият още реве ама наистина реве нощно време и похапва през 2-3часа. Ако измисля нещо може да се включа в последният момент.

# 573
Добро утро!
ей,много пусто днес тука бе...що така?! newsm78
Нинка,тенк ю! Hug

уф,нещо хич не ми се бачка...а гоним едни срокове... ooooh! Outta Joint Tired

# 574
  • София
Гледам Мириндата ме написала, че ще идвам утре на срещата.. Да потвърдя, че е вярно.

И да се похваля, че се изнесохме преди 2-3 седмици на квартира. Идеално е. Снощи правихме суха тренировка по преспиване на Ивайло, за да мога да го оставя спокойно на Иван в петък и да дойда да пийна. Тя не беше много суха тренировката де, в крайна сметка резултата беше двама заспали, така че мина успешно.

Аз предлагам срещата да е от около 7 часа най-рано, от което се подразбира, че до 9 ще изчакаме Мишленцето и така.

Желая ви хубав ден на всички!

# 575
Въй да не повярва човек - Мандарината е тук Hug
Да звъня да запазвам, а? в 19.00 ч. Колко сме?

# 576
Спешно ми трябва телефон на ММЗ-то и на Емим!!!
Няма как да им кажа за срещата, хелп миииииииии, май френдСССС Praynig

# 577
Мисията изпълнена - резервирах маса за пушачи в 19.00 ч. в Класика за утре вечер!
 Ще се обаждам да уточнвам бройката, ако сме над 6 женки.
Нинче, направи няква акробатика и поне за малко ела. Няма да съжаляваш - тъкмо да се запознаем. Hug

# 578
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ша се пробвам...

# 579
  • София
Браво Гея!
И добре, че си се сетила да запазиш за пушачи, че мойта наркоманска душа трябва да се поддържа Simple Smile

# 580
Браво Гея!
И добре, че си се сетила да запазиш за пушачи, че мойта наркоманска душа трябва да се поддържа Simple Smile
Браво , я Mr. Green А мъж да ти играе гол на масата, нещеш ли Mr. Green, за да си поддържаш душицата.
 Значи - и аз, и ти, и Мириндата и ММЗ-то  - 4 сигурни. Чакам потвърждение от останалите - Мишлето , Вяра, Бини, Зори, и Гери, я звъннете на Злато, ако иска, бе, ми Меги. На Надинка и писах у фейса, ама не отговаря.

# 581
от морето...днес времето е прекрасно...усмихнато и слънчево!

разбрахте ли се вече...че аз направо не смея да кажа нещо дето не е свързано със срещата ...

# 582
Белоууу, бе кажи си бе, аз чакам да пишете всички, ама нцъ Twisted Evil
Да кажа, че и Зори потвърди!

# 583
И аз тактично съм замълчала, чакам ги да се уговорят.

А до Бургас как ми се ходи , е тоя ми е любимия град, ма знам лиии....

Бобката е крив, а аз имам толкоз мат'риал да набирам на компа, а и кафе ми се пие и диетата метнах и съм се изнесла далеч от хладилника да не ми е пред очите, не че има нещо вътре, ама ,...........С две думи се оплаках, по-късно пак ще ви посетя.

# 584
Браво Гея!
Браво , я Mr. Green А мъж да ти играе гол на масата, нещеш ли Mr. Green, за да си поддържаш душицата.

Ако тя не го иска, аз ше го взема  Whistling

А на Надето утре й е термина, така че надали ще дойде да пие бири с нас  Mr. Green Може пък да ни изненада с някое бебе и да го полеем овреме  Mr. Green

Белла, ще видите вие като се съберем утре със Светлето и къв план ще ви направим. И срещи, и разписание, по дати и часове. Че и маршрути ще начертаем  Joy И нИдей да дразниш с това слънце, че.... Тука е мрачно и вали... отново...  Cry
Всъщност аз много си мисля това лято да дойдем в Бургас. Имам женена там приятелка, която само ни кани. Е, смятам дребчото да го оставим на майка ми и само с Невена, но това са мои си планове... Още не съм ги споделила със съпружеството  Wink Така че щом Мохамед не отива при планината, планината ще тръгне по света...

Общи условия

Активация на акаунт