Белкааааааа пиши бе душа. Ние пак ще се разберем!
Много поздрави на слънчевото моренце от мен. Да му кажеш, че август може би ще го видя, че много ми липсва!
Много поздрави на слънчевото моренце от мен. Да му кажеш, че август може би ще го видя, че много ми липсва!
, малко не ми е У пътя.

/ и целият й кръст
хихихихии много е готин Васката. Дамата може да е с леко загадъчен тен или да ухае хубаво
знам ли го младежа. Ама много се смях.
Да го нацелуваш едно хубаво като се прибере. 
тъй де десет години от завършването ще поливаме на Барите. Класа ми се състоеше от мнооого момичета и само от едно момче, та голяма клюка ще пада. Та аз и затова съм стартирала да поотслабна да замязам на човек и да си облека абитуриентската рокля
/която никога не съм имала, че ние абитуриентска нямахме, бяхме на екскурзия до охридското езеро/. Я разкажете за вашите такива мероприятия... даже и снимки от архива може да извадите
/
... мен не ме бройте дами. Трябва да стане финансово чудо за да дойда.
може и да ни светне зелената лампа, но за сега мига само червено.
) нямаше да може да седне, стане, мръдне изобщо, а щом е в движение пушка е детето, само трябва да и мине, все пак си е натъртено.
. За мое щастие имам много малко снимки от този период. После вече първи курс студентка- любов, колеги, и заслабна гъзянгата и замязах на човек. Точно си говорихме с Драго оня ден, ако може децата си бих ги пратила на екскурзия някъде - отколкото да поя и храня родата и да купувам сака и панталони, които ще се облекат веднъж-дваж.