Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 331
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!
Много се радвам, че има такова раздвижване в темата, чак не смогвам да ви изчета.
Облачка, много красиви изглеждат тия гранитни мивки, нашата също е Бланко и много си ми харесва, но не е гранитна. Щепуснеш снимки да видим какво сте сътворили накрая.
Танче вашата кухня е много хубава и снимките от Чепеларе - също  Heart Eyes

Светле, приятно изкарване в Плевен. И аз съм същата с плановете, но и аз съм дева, може Боги да е права, че е от зодията, а като се добави и това, че съм завършила планиране пък съвсем. Абе щом планирам вече лятна почивка за септември и то без да имам пари в момента  Laughing

Ние в сряда имахме тържество в градината. Децата бяха толкова сладки и толкова неща бяха научили, просто си личи че госпожите се бяха постарали много. Рали беше пчеличка, имаше и думички, после пя и песничка, еее малко фалшиво, но ставаше  Wink
Качила съм малко снимки от тържеството и от нашата скромна почивка на Витоша:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=135598

# 76
Предлагам,за да сме солидарни с Облачето да цапнем по един коктейл,а някой може да пусне музика,съответно и да попеем... Flutter

има и безалкохолни за кърмещите Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 19:49 от bella_

# 77
Скъпи ми приятелки!!!Използвамдокато сурикатът спи в баща си да се включа в компанията ви.Адски сте мили и мн ме трогнахте с хубавите думи за Ревлата и Али!Мн благодаря!Али наистина е супер мила и любвеовилна с дребната-за мое учудване няма(поне засега!) грам ревност спрямо бебето, напротив- само я целува, гали и ти влиза в положението когато трябва без тръшкане.Да, Наде- все по ръце и върху мене е, като при вас, не съм изгубила надежда, че след месец- два тя ще си спи в креватчето.....Мм. да-надждата умира последна....А за пийването....аз си позволявам по едно винце вечер....Ами нали и аз съм човек все пак.
Спокойната- супер са ви снимките!Насето да ти е жив и здрав!!!Вече пораснал мъж!Еее, х Чепеларе, ски,,,,Тази година ще се размина с това прекрасно преживяване,,,,,,,ама до година!!!!!Леле!Мечти!Щяхме да ядеме торти с тебе....Още ги сънувам- ей, не съм забравила!Чакам....
Светле- да си изкарате супер!!!
Бела- супер атмосфера създаваш!!!И много ми е позитивно и забавно да те чета!!
Облачка- хич не съм веща по въпроса ти!Супер е , че ще обновиш кухнята!аз мн обичам такива промени!
Джулка- страхотни неща видях!!!Браво!И искренно се смях на поста ти...Леле, какво ни чака...
И  аз чакам с нетърпение Злато да се включи, да разкаже, да покаже снимки!
Мишленце- и ти се включи!Радвам се да те видя! Hug
Оооо,и мене ме бройте с коктейла!Няма да се цепя от колектива , я!
Приятна ви петъчна вечер, дами!!!!Наздраве!

# 78
http://www.youtube.com/watch?v=k85mRPqvMbE
пускам това,  Коко на мама танцьорчето  Mr. Green учили танц по тази песничка на танците

A тази http://www.youtube.com/watch?v=Calj0K3DCBE специално за сладки сънища или красиви "кошмари" в ръцете на любимите мъже.

Мерси за безалкохолния коктейл  Hug

По-късно ще се включа пак, отивам да къпем най-малкия член на семейството.

Грейп..че пиши като можеш, при нас си става купон, Гея раздваше и мъже по едно време, а на Бела красотите наистина разведряват обстановката, да си призная даже тук ми е по-приятно отколкото в другата ми отчетна ( ми кафа от памперси и пюрета)

# 79
Имам чувството, че не съм ви писала от сто години... зажадняла съм за раздумка с вас Heart Eyes, а и как ми е прижадняло едно... ставам да си сипя чаша червен домашен елексир за душата  cheers, под звуците на бим, бим, бим ... жабешкия поздрав от Надето, мятам коси и въртя дупе - бим, бим.... Та с две думи - тук се вихри купон, хубаво би било да сте по-наблизо, да се чува и звънът на чашите, тип китайски кристал.  lalalala Гледам сниките на малките слудири и в промеждутъка мернах апетитната шоколадова торта на Насето, изглежда мнооого вкусна. Ужас, чудя се аз защо дупето ми пак стана сто декъра, пък съм отприщила апетит като на хипопотам.  Embarassed Трябва да се взема в ръце по примера на Боги. Та при нас каква е обстановката, все пак е отчетен форум, да се отчета: гаджето /е не, влюбих се в тази дума - Облаче  Heart Eyes/ е опънало краци на дивана и блаженно се наслаждава на някъв филм, Вики ми изпраща човечета по скайп от другия компютър, а Криси твори с моливи.  tongueСемейна идилия. А мама им пие и се смее...  четейки, но четивото свършва, така че драснете по ред два. lovekiss Светле, стегна ли багажа? С влака ли ще ходите? Леле как возихте и тортата на влака, помня много ясно, все едно беше вчера.  Grinning Ей никой не каза кой ден си избра от месеца... Само аз ли така по стара българска традиция.  Naughty Мишленце много хубава пчеличка си имате  Heart Eyes Ние тази година никакво тържество нямаме. Само изложби разни разнообразни. А Вики вече е в подготвителна група и би трябвало като за последно поне да се постараят да направят нещо, но не. Те били учили през цялото време.  #Cussing out Вики вече чете, пиши, събира, изважда, знае гласни, съгласни, някакви мрежови модели, отворени и затворени срички и какво ли още не... хиляди неща, за които според мен е още малка, чудя се какво ли ще прави в първи клас и защо от сега ги натоварват толкова много малките главици. Сбъркана образователна система ей.
Купихте ли вече бои за яйцата? Чудя се какви по-различни да ги направя този път. Миналата година тези, облепени с хартия станаха много сполучливи, иска ми се и сега нещо оригигинало някой да ми спусне от някъде, че нещо ме е напуснало вдъхновението. Ще надничам в Крокотак, че там пускат много сполучливи идеи. Наде вие правихте мартениците с балони нали? Ние пък сглобихме щъркела, който стана... според мен страхотен. Правихме и картички на госпожите и на баба. Въобще много идеен сайт. Айде спирам, давам ви думата, от мен да мине  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 21:02 от klamerche

# 80
# 81
Тия чуха, че много женки са се струпали и нещо искат да правят компания

# 82
м,много женки,никакви ви няма...всичките ще са за мен newsm53

# 83
Дилянче дай да си направим партия и да си ги поделим. Пу този с жълтите гащи за мен, твой ред е  Mr. Green
Леле тази първата песен е от сватбата на моя най-добър приятел нали?! Много готин филм. Ходих на кино преди сто години да го гледам.
Което ме подсеща... от кога не съм ходила на кино  ooooh! а това ми беше едно от любимите занимания, да разсмивам целия киносалон, да хапвам пуканки, да пия бира и да гледам някое готино филмче  Joy Последно да, сетих се кога ходих, на Секса и града с няколко приятелки, беше страхотно. Варненкииии.... хайде де, снега се разтопи, водата изтече.... среща по женски? Сряда в 18:30 - 19:00 часа устройва ли ви? Мястото, някъде по-наблизо до къщата на Надето, че да може и тя да се включи за малко поне  Heart Eyes

# 84
eeeeeeeeeeeee и аз него си бях заплюла...
вижте го тоя моля ooooh!

http://www.vbox7.com/play:58165950              Joy

# 85
Лелеее приспах номер 2, голямо ядене голямо нещо. Драго приспива номер 1, ама нещо ми се струва, че се поразлигавил. Контакта с Драго не му се отразява добре. Знам че има много работа и гледа с Коко малко по допирателната да мине, ама от утре няма вече оправдание, свършиха повечето сериозни ангажименти. В наш'та къща засега децата са разпределени аз приспивам по обясними причини бебето, а Драго се занимава с Коко, ама ...аз казвам Коко да си е в 9 леглото, поне до към 9,30 да заспи, нищо подобно. Айдее мъже  ooooh!

Хич и не ги искам тези от снимката, дойдох и аз на ваш'та за самотния остров и женската компания, ама като гледам късно е, работата се разтури.

Песничките на Бела са супер.
По повод на киното май последно ходих на последния филм за Джейм Бонд, толкова филми хубави наскоро през салоноти, на нито един не успях да се класирам, пък за театър да не говорим  Tired. Не се оплаквам де, сега да не ме порицаете, просто си спомням младостта.

Плами избрах си аз дата, но аз го знам, че е на числото, на което си роден, при мен е 1, така че на 1 -ви март си ми беше моя ден.

А мартениците с балони ги правих, даже в градината ги занесе Калоян, че чак и на таблото с благодарностите ме имаше  Embarassed

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 newsm62

Много  е сладък пича даже  Joy hahaha

Редактирам се за 2 пъти, да кажа Лека и спокойна нощ на всички, и да си разкършите душата и снагата уикенда.
Аз се загледах в един филм по тв 1000 с Робърт де Ниро и отивам да си легна и те така.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 22:22 от Nadina

# 86
Нади, точно ти ми трябваше, тюх изтървах те, но признавам Робърт де Ниро е достоен конкурент.  Grinning
Исках да те питам и всички мами които имат спомени от бебешките неща. Притеснително ли е ако бебче
на 4 месеца не може да се завърта в нито една от посоките? Една приятелка, милата толкова много се е
наплашила и ме пита, а аз... честно, нищичко не помня как и кога беше. Зачетох се в отчетните теми на четиримесечните
но честно ви казам няколко страници с пюрета, кърмене, памперси и пр. ми дойдоха в повече и спрях да се ровя, та
затова така - търся отговора на готово.

# 87
Плами,сега отворих дневника на Васката...на 6 месеца и 3-4 дена за първи път се е завъртял самостоятелно от гръб на корем.Всяко бебче си е индивидуално,нали знаеш Hug
Мисля,че няма основание за притеснение.
Лека нощ от мен
Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:26 от bella_

# 88
  • Варна, България
Включвам се да отговоря на Кламерче - започват след 4-тия месец.
Така че споко има време!  Hug
И аз видях нашето дневниче - обърнал се е сам на 4 м. и 10 дни - точно на датата на сватбата ни.
Спомням си, че тогава правих някакви "упражнения" за активиране на тази дейност. Утре ще прочета и ще пиша.
Сега лека нощ!
До утре

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:00 от voltage13

# 89
Малко късно, ма да отговоря.
Не е притеснително, Бобинчо е на почти 6 месеца, още не се обръща, завърта се на макс, само повей от въздуха му трябва да се обърне, но не е все още. Трябват му идеални условия за да го направи-широко на спалнята, почти разсъблечен и интересна играчка, която да го провокира, но пък иначе пълзи  Twisted Evil. Споко в нашата отчетна тема, повечето чавете почнаха сега да се въртят след навършени 5 месеца, че повечето и сега към 6.
Упражнения има да-върти се бебето като ветрено. Усукват се краката спрямо тялото, малко страшно звучи, но не е. Да се поразтърси в нета за упражнения-има, ако се притеснява толкова.

А добро утро и приятен уикенд на всички. Дано Гея да си изкара добре палнираните дейности, същото се отнася за всички, които имат желание да си размърдат дупетата далече от дома.

Общи условия

Активация на акаунт