Много се радвам, че има такова раздвижване в темата, чак не смогвам да ви изчета.
Облачка, много красиви изглеждат тия гранитни мивки, нашата също е Бланко и много си ми харесва, но не е гранитна. Щепуснеш снимки да видим какво сте сътворили накрая.
Танче вашата кухня е много хубава и снимките от Чепеларе - също

Светле, приятно изкарване в Плевен. И аз съм същата с плановете, но и аз съм дева, може Боги да е права, че е от зодията, а като се добави и това, че съм завършила планиране пък съвсем. Абе щом планирам вече лятна почивка за септември и то без да имам пари в момента
Ние в сряда имахме тържество в градината. Децата бяха толкова сладки и толкова неща бяха научили, просто си личи че госпожите се бяха постарали много. Рали беше пчеличка, имаше и думички, после пя и песничка, еее малко фалшиво, но ставаше

Качила съм малко снимки от тържеството и от нашата скромна почивка на Витоша:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=135598

, под звуците на бим, бим, бим ... жабешкия поздрав от Надето, мятам коси и въртя дупе - бим, бим.... Та с две думи - тук се вихри купон, хубаво би било да сте по-наблизо, да се чува и звънът на чашите, тип китайски кристал.
Гледам сниките на малките слудири и в промеждутъка мернах апетитната шоколадова торта на Насето, изглежда мнооого вкусна. Ужас, чудя се аз защо дупето ми пак стана сто декъра, пък съм отприщила апетит като на хипопотам.
Семейна идилия. А мама им пие и се смее... четейки, но четивото свършва, така че драснете по ред два.
Светле, стегна ли багажа? С влака ли ще ходите? Леле как возихте и тортата на влака, помня много ясно, все едно беше вчера.
Ей никой не каза кой ден си избра от месеца... Само аз ли така по стара българска традиция.
Мишленце много хубава пчеличка си имате
Вики вече чете, пиши, събира, изважда, знае гласни, съгласни, някакви мрежови модели, отворени и затворени срички и какво ли още не... хиляди неща, за които според мен е още малка, чудя се какво ли ще прави в първи клас и защо от сега ги натоварват толкова много малките главици. Сбъркана образователна система ей.

а това ми беше едно от любимите занимания, да разсмивам целия киносалон, да хапвам пуканки, да пия бира и да гледам някое готино филмче
Последно да, сетих се кога ходих, на Секса и града с няколко приятелки, беше страхотно. Варненкииии.... хайде де, снега се разтопи, водата изтече.... среща по женски? Сряда в 18:30 - 19:00 часа устройва ли ви? Мястото, някъде по-наблизо до къщата на Надето, че да може и тя да се включи за малко поне
. Не се оплаквам де, сега да не ме порицаете, просто си спомням младостта.