Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 332
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден galentina.
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

Благодаря за отговорите за обръщането. Знам си аз, че всички
бебета са различни и най-лошото нещо е да слушаш умните съвети на дружелюбните
комишии, че бебето ти нещо изостава, но реших да питам и вас, че ви имам доверие,
а и за да подплатя думите с факти. И още нещо, дали сте в крак с новостите, кое сухо
мляко в момента е най-вървежно. Бебешки му работи  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 10:23 от klamerche

# 91
Плами, в момента на мода са хипоалергенните млека-всякакви фризолак, нан, нестле.-хората са полудяли на тема алергии и педиатрите масово изписват такива млека.
Иначе от нормалните-Фризолак и Нан, на Нестле също си го взимат.

Честит Рожден Ден Гале   bouquet
С най-хубави пожелания за късмет, любов и здраве!!

Редактирам се да допълня само, че мъжо ме изнерви. Уж събота за нас, а пак се изнесе с важни задачи  #2gunfire
Бела пиши, виждам те, гледам те, с нас играй сега дете. Hug

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 11:03 от Nadina

# 92
Добро утро!
Хехехе,Наде,чак го римува Hug
Васката ми е тука най-после и сега не можем да си се нарадваме Heart Eyes

Честит Рожден Ден Галентина!

после пак ще пиша...

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 11:30 от bella_

# 93
Галентина , честит рожден ден и от мен- да си жива и здрава! Много щастие и късмет, и да се сещаш за нас по- честичко  Hug

Кламерче , кажи за Бърборино- от къде си го поръча, че и аз искам. Попадна ми един брой останал от племенника ми, който вече е на 13год. и много ми хареса, но не мога да го сваря по вестнокарските будки.
Аз си ви следя от работа от време на време и си се хиля тука скришом, много приятна раздумка се получава  Hug
Грейпфрутче , страхотна е малката госпожичка, а Али става все по- голяма хубавица, много целувки от нас  Hug
Мишленце , и Рали толкова е порастнала, браво каква хубава разходка сте си направили
Танче , а Наско кога стана на цели 6год., спомням си когато беше на 4, колко голям ми се струваше
Белла , страхотна си  Hug , успя така да раздвижиш темичката, че вече едвам насмагам да чета. Виж какво им трябвало на мацките- малко мъжки снимки и всички се събудиха, по едно време съвсем беше запустяло тука, дано така да продължава, че ми е много приятно тук да си влизам и да се разведрявам.
Айде хубав уикенд, който почива и до скоро  Hug

# 94

Честит рожден ден,Гале!
Бъди здрава,с усмивка на устата и с песен в душата!

Намерих мъничко време и за нета!Дните ми са натоварени,но пък са пълни с толкова щастие!
Успях набързо да ви прочета,да видя новите мъжки фотоси,да помечтая...
Успях и снимките да разгледам!
Грейпфрут,имаш невероятни дечица!Здрави да са ти!
Танче,личи си,че ви е било много весело!Много щастливи снимки!
И Рали на Мишленце както винаги е страхотна!

И много ми харесва настроението в темата!
Прегръщам ви!

# 95
набързо че е натоваряне програмата!
мятам тортата по повод 45 год. ми юбиляр Галин Mr. Green
Да ми е жив и здрав!!!!

# 96
ГАЛКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!    bouquet

Джулка да ти е жив и здрав рожденика и весел празник!
Много ви е хубав сайта, а какви неща си направила, нямам думи просто, златни ръце имаш!

# 97
  • София - Младост 1А
Добро утро момичета!

bouquetГалче честит рожден ден на патерица! Много здраве, любов, късмет и щастие ти пожелавам!  bouquet

bouquetЮле жив и здрав да е Галин! Поздрави от цялата ни фамилия и весело изкарване на празника!  bouquet

Ама сте писали, писали... не мога да ви изчета. Сега се обличаме да излизаме, но по късно ще седна да пиша и аз.

На бързо да ви кажа, че се свързах с Р-чето. Добре са. Всичко е наред. Тази седмица живот и здраве ще ги видя.

Надина бобчето ми поникна. За сега малко се е показало. Направих и снимки, но утре ще ги пусна, че днес няма да сколасам.

Хайде кубав ден от мен!

# 98
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен!

Гале честит рожден ден на патерица!

Юле да ти е жив и здрав рожденника!

Аз пък да ви кажа вчера станах БАБА!  Laughing На племенникът ми се роди прекрасна дъщеря Андрея! Да е жива и здрава!

# 99
Да е жив и здрав Галин и му пожелавам мноого търпение, че да ви изтърпява лудостта и любовта.  Twisted Evil

Нина, да е жива и здрава Андрея   bouquet

Ауу Дрина, знаех си аз че в растениевъда е проблема, ми то нали знаете, обущаря бос ходи и нашто бобче така, че аз и две взех и нито едно  Crossing Arms. Ще пробвам пак.

# 100
  • София - Младост 1А
Нина, честито и да е жива и здрава Андрея!   bouquet Малко хич не си те представям като баба...  Laughing

Надина ние го държим на перваза на прозореца. Отдолу има парно и му пази топло. Мъж ми си го гледа. Аз не съм по цветята. Сипва му вода всеки ден по една 5 кубикова спринцовка. Не знам как е решил, че точно толкова му трябва, но е факт, че порастна бобеца. Сега остава да дочакаме реколтата и да извъртя една любовна яхния...  Joy

# 101
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Сега остава да дочакаме реколтата и да извъртя една любовна яхния...  Joy
Joy Joy Joy

# 102
Нина, да е жива и здрава Андрея, сигурна съм че ще бъдеш най-добрата баба  Joy

Грейпфрутче, малката Маги е голям бонбон, страхотна е, а каката е направо принцеса.

Кламерче, къде ги поръча списанията? Ние имаме няколко броя и наистина са много занимателни, Рали много ги харесва.
А за яйцата - аз вече няколко години купувам от Метро тази боя - Брилиант, на мен много ми харесва как стават, а и ми е по-лесно защото не се резтварят боите в отделни купички, ами капваш в ръкавиците и само ги овалваш, даже изнамерих една стара снимка от по-миналата година да видиш как изглеждат с нея:
http://www.bgphoto.net/photos/7848/o633116592973593750.JPG

Ние с моя мъж от понеделник тръгваме на курс по английски, от тези безплатните, които се финансират по някаква европейска програма към агенцията по заетостта. Не, че не съм го учила сто години, ама като не се практикува си трябва малко опресняване. Малко ще е сложничко с гледането на Ралката, защото е от 18 до 21ч., но като се ангажира солидарно цялата рода ще се оправим  Grinning Нещо много ми се учи, изперквам лииии, не знам  newsm78

Айде аз изчезвам, че след малко ще трябва да будя Рали да се оправяме за йогата.

# 103
Джулка жив и здрав да ти е рожденика. С много късмет, любов, семейна топлина, с детски прегръдки и усмивки, успех във всяко начинание, спокойствие и добри приятели да е изпълнен живота му.  Hug Благодаря за вкусната почерпка... мммм вкусотия  Grinning
Бърборино поръчвам от сайта на Фют. Ето директен линк: http://www.fiut.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … 144&Itemid=32 Пакета от списания си заслужават всяко левче.  Peace
Бабче... хихихихи... честита да ти е внучката. Жива и здрава да расте и да хубавее.   bouquet
Мишленце, гледах ги аз тези бои, но не посмях да купя. Стори ми се че са като изсъхнали, едни такива жилирани стояха в "тубичките"  newsm78 Дали е нормално това им състояние
Ще пиша повече друг път, че в неделя ми е много натоварена програмата, с хилядите приготовления за понеделника  Confused В другия живот искам да съм милионерка, че да си имам помощници в чистенето, гладенето и готвенето.... а аз само ще си клатя краката и ще си гледам децата... ех мечти  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 18:47 от klamerche

# 104
Еееех, момичета! Бременея си у дома, и се готвя за един изпит, че много ми е важно да го взема преди да родя. И така, не пускам форум, не пускам нищо.

Но ето на, скарахме се с половинката преди малко (%$&@#$%@$) и тъкмо ми едно тъжно, тъжно. Идвам тук да се разсея и гледам - вие сте се били сетили за мене. Много ми стана мило, момичета.

И на мен ми се идва на общонационалната форумска среща - нищо че не пиша редовно. Района на Габрово ми е идеален, и тази местност Узана звучи добре. За април не гарантирам, че ще сме много прясни още. Но ако е май месец - сериозно мисля да дойдем.

Продължавам за зубря за изпита, лека вечер на вас!

Общи условия

Активация на акаунт