Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 374
  • 751
  •   2
Отговори
# 120
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз пък немога да отворя снимките - само първите 3, но пък творенията на Мирела и Джулка ме впечатлиха много!    bouquet

Ох момичета гледам бебето и си мисля, колко тепърва безсънни нощи ме очакват заради болести, а после като погледна Коко и си казвам, а колко заради дискотеки и разни тийн -проблеми. Ма тъй ши е тя като сме се качили на влака с деца, ще си се возим.
Joy Joy Joy
Моя мъж пък вика, че за Коко ще му мислим като за една п..ка, а за Йони за всичките п..ки по света.  hahaha Ма много я ревнува от сега, а тя милата днес ме пита дали като порастне ще може да се ожени за Ради.  Laughing

гранофорин се продава вече САМО във ветеринарните аптеки.  Peace

# 121
  • София

гранофорин се продава вече САМО във ветеринарните аптеки.  Peace

Неееее, има го и в аптеките, които приготвят лекарства.
Джулка, всички да сте живи и здрави, много сте хубави.
Света, дали ще ти даде да й направиш компрес на гърлото с извара? Пробвай, ние така махаме налепите от гнойна ангина. А тези хомеопатични, които изброяваш, спокойно може да подминеш. Питай по аптеките, дали продават хомеопатични монопрепарати, за болно гърло вземи Меркуриус солубилис 15 СН. За Температура Пирогениум 15 СН, за сополите еуфорбиум композитум /спрей/ и Калкареа Карбоника 15 СН. Давай по 5 гранулки, като ги редуваш през 2-3 часа за 2-3 дни, после поразреди приемите. АКо не можеш да намериш гранофорин, пиши ми, ще ти взема и пратя.
Отивам да събуждам децата.
Приятен ден, момичета. Много е хубаво напоследък в темата, все е пълно с хора.
  bouquet

# 122
Добро утро  newsm51 smile3534

Днес съм на разкрасителни процедури, ще ми боядисват косата  Animal Pig, а Кокото въпреки моите планове за през деня, ще има профилактика на тока в градината и ще трябва да си го прибера по обяд, че да не му измръзне гъзянгата, което ме съмнява, щото им е слънчева групата. Нооо хайде да не се правя на толкова нееб..майка.

Айде лек, успешен и приятен ден на всички  bouquet

# 123
  • Варна, България
Добро утро и от мен!
Кафето от мен:

Можем да си го пием, докато пътуваме към нашия остров:

Вчера една колежка имаше юбилей 60 г. и цял ден се черпихме и не остана време да пиша.
Джулка, честит рожденик на патерица и от мен! Много сте готини на снимките- личи си, че сте купонясвали.
Аля, така и не каза кое караоке посетихте... Мъжете пиши ги бегали, добре, че сме ние да си правим купона!  Wink
Света,  Hug
Надинка, успех на изпита!
Нинка, честито внуче  Joy
 Нади , браво за сценария, и за причОската и за... каквото се сетиш.  Laughing
Сами и той не лежеше в количката, докато отвори очи и рееееееееев.  Twisted Evil Откакто почна да сяда, оттогава я заобича
Дилянче, какви са тези кошмари бре! То си е направо трилър - да дойдеш и да не те отразим. Е, те това нещо не може да се случи  Naughty

Ние се готвим за пролетен празник в градината! Сами ще е вълка от вариация на Вълкът и седемте козлета( във вариант празник за мама), което ми напомни на един негов лаф отпреди време "Вълкът трябва да се извини на козлетата, защото ги е излъгал "  Laughing

Напоследък постоянно ми казва колко ме обича, чак леко ме притеснява - то обич, то чудо, постоянно го повтаря, на моменти чак ми става досадно  Embarassed. Вчера обяви "Обичам те от тук до Гугъл"  Rolling Eyes

започнахме предстартово броене за завръщането на половината..
Цунки и усмихнат ден

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:11 от voltage13

# 124

Боги,благодаря за кафето и аууууу как ми се ходи на разходка с лодка Hug

Вижте какво съм ви подготвила за днес hahaha

Долу има четири (4) въпроса и един бонус-въпрос. Трябва да им отговориш веднага. Не може да мислиш, отговори на всички моментално. Ок?
Нека да видим колко умен си всъщност!
Готов ли си? ДАВАЙ! (Превърти надолу, бавно. Недей хитрува, не надничай предварително да видиш отговора!)

Въпрос Първи:
Участваш в надбягване. Задминаваш втория в надбягването. На коя позиция си?
Отговор: Ако си отговорил, че си на първо място, си абсолютно неправ! Ако задминеш втория в надбягването и заемеш мястото му, ти си втори!

Опитай се да не прецакаш втория въпрос! За да отговориш на въпрос номер две, се опитай да не му отделяш толкова време, колкото отдели на номер едно!

Втори въпрос:
Ако си задминал последния човек, ти си...?
Отговор: Ако си отговорил, че си предпоследен, пак грешиш. Кажи, как можеш да задминеш ПОСЛЕДНИЯ човек?

Нещо не ти се удава. Нали?

Трети въпрос:

Коварна математика! Забележка: трябва да се сметне изцяло наум!
НЕ използвай молив и хартия или калкулатор. Опитай.

Вземи 1000 и добави 40 към него. Сега добави още 1000. Сега добави 30. Добави още 1000. Сега още 20. Добави още 1000. И още 10. Какъв е крайният резултат?
Получи ли 5000?
Верният отговор всъщност е 4100.

Не вярваш ли? Провери го с калкулатора. Днес определено не ти е ден. Може би ще отговориш на последния въпрос вярно?

Четвърти въпрос:
Бащата на Мари има пет дъщери: 1. Нана 2. Нене 3. Нини 4. Ноно
Как е името на петата дъщеря?
Отговор: Нуну?

Не! Разбира се, че не!
Името й е Мари! Прочети въпроса отново!

Добре, време е за бонус!
Ням човек се опитва да си купи четка за зъби. Като имитира движенията на човек, който си мие зъбите, той успешно се изразява пред продавачката и покупката е осъществена.

Сега, ако там застане сляп човек, който иска да си купи чифт слънчеви очила, как трябва да обясни той?

Просто трябва да си отвори устата и да попита, толкова е лесно!

Боги,и ние сме така,непрекъснато ми повтаря колко ме обича подплатено с много целувки ...само,че понеже ние сме на вълна планети мен ме обича до слънцето,меркурий,нептун и обратно Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 13:10 от bella_

# 125
  • Варна, България
Joy Joy Joy
Моя мъж пък вика, че за Коко ще му мислим като за една п..ка, а за Йони за всичките п..ки по света.  hahaha   Laughing
Това ми напомни за следната случка с известен наш спортист (ще му спестя името
Живеят в къща - на първия етаж тъщата, на втория младите.
Една сутрин след бурна любовна нощ (сигурно къщата е кънтяла), тъщата го причаква в коридора и му казва "И ти имаш дъщери и един ден ще разбереш какво е да ти е..т детето"  Shocked Grinning  Mr. Green

Дилянче, сега ще прочета поста ти  Wink
Прочетох задачките - да знайте много съм тъпа  Crazy

# 126
С глас се смея, големи сте сладурани.
Боги ще се задавя с твойта историйка.

# 127
  • София, в момента в любимото ми село Железница
 Joy Joy Joy
Ей момичета седя и се хиля, а колегите ме гледат зловещо!
Големи сте сладурки! 
Hug

# 128
Дринка, наистина, първо  започваме с хомеопатични и обикновенно с осцилококцинум, само този път го пропуснахме. Не бях се замисляла до сега. Ще потърся  прополки и дактарин. Да имаме в резерв. Какво давате на Пепи за подсилване на имунитета?

За побеляване на коси, какво да кажа. Преди седмица-две мъжът ми за пръв път забеляза че моята взе да побелява и се изненада много  Crazy.

Танче, за гранофорин специално съм питала докторка - била е резервирана, но пък помня как помагаше на Светослав. И за него ще проверя, ако не намеря - ще ти пиша  Hug. Компрес няма да ми даде да направя, ужасно страхлива е. Монопрепарати в нашия град се намират само със заявка и тях ще ги потърся.

Ужас, превръщам се в жива аптека  smile3511.

Днес ми писна от стоене  в къщи и бяхме два часа на слънчице, дори успях да се видя с приятелка Laughing.

Джулка, страхотен купон сте имали, напълнихте ми сърцето! И подаръците са невероятни, как иначе, при такава талантлива мама   bouquet.

Един похвал - април месец ще направим сбирка с бившите български състуденти от Ленинград, урааа!

Отивам да дремна и ще дочета темичка  Blush.

# 129
Момичета, извинете, но не се сдържах. Но след 3 поста по темата просто не мога да премълча. Изобщо не си мислете, че се лекувате с хомеопатия, ако не сте при класически хомеопат, който да предпише конкретния монопрепарат на конкретния човек в определения момент. Просто всичко друго е абсолютна заблуда, да не говорим как се осира името на хомеопатията. И после - нямало ефект. Повтарям - Извинете ме! Но от това, което правите, няма никаква реална полза. Нито от смесените препарати, а още по-малко от редуването на няколко през няколко часа. Чак сега разбирам защо има толкова често болни деца. Разбирам, че не искате антибиотици и се хващате за първия срещнат специалист, но това е ... нямам думи. Неразумно и безползено. щях да го напиша и сутринта, но просто не исках с това да започнете деня. С две думи - при една и съща кашлица детето ми е лекувано с 3-4 лекарства в зависимост от ситуацията, но това - от добър класически хомеопат. Вярно, че можеш да си ги купиш от магазина, но не и сам да избереш. Всъщност за някои случаи нещата са доста ясни, но комбинирането отново е абсолютно неразумно. Да не говорим, че приемането на неподходящо хомеопатично може да доведе до по-сериозни проблеми, нарича се доказване. Демек ако го пиеш за кашлица, може да стане още по-зле.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 15:19 от Сребърен облак

# 130
момичета как да запиша дъщеря ми в статистиката-и тя е през октомври-на 25 10 2005г е но не мога да се ориентирам нещо newsm78благодаря  bouquet

# 131
  • София
Облачка, аз никога не съм водила децата на класически хомеопат. Доволна съм от боаронското лечение. Не знам дали да го наричам хомеопатия или по друг начин, но е факт, че помага. Поне при нас. АБ пи Наско за свинския грип, знаете, че при него боледуването не е показано, заради МКД, с който е роден. Но аз пък отричам класическите "хомеопати". Идеята за тях е може би добра, но много се комерсиализираха. Та мисля да ги пропусна.  
А ползвата за всеки , знаеш, е различна, за всичко.
  bouquet

# 132
Разбирам, ние самите пием боаронски, но доказването на неподходящите хомеопатични си стои като проблем. Затова без доктор хомеопатия не се пие. Както знаеш, има други методи, при които няма отрицателен ефект, дори и да сбъркаш, но те са за други болежки Simple Smile

# 133
Аз по въпросите за хомеопатията съм пас,защото признавам си без бой не съм компетентна... Rolling Eyes
klamerche,Светле,къде сте бре?

KLUM,добре дошла!пиши повече за вас,как се казвате ти и тя примерно и т.н. Hug

# 134
  • София
момичета как да запиша дъщеря ми в статистиката-и тя е през октомври-на 25 10 2005г е но не мога да се ориентирам нещо newsm78благодаря  bouquet

Добре дошла и от мен. Напиши повече за вас. Девойката, която пуска темата ще ви добави.

Общи условия

Активация на акаунт