Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 417
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Хайде на кафето, че днес е мой ред!

# 196
Хей, поспалани, я ставайте   kaffeetrmker_2
Нинката сервирала кафето още в 5.55 ooooh!, спиш ли ти изобщо, бе женоооо, или пак сте люляли къщата със съпружеството Mr. Green
Мириндей, радвам се, че се разписа, бейби.
незнам за гризенето на ноктите, ние имахме такъв период точно миналата пролет, но отмина, сега си бъркаме в носа, ама като бъркаме, казвам дълбоко бъркане. Аз изкрещя, след като няколко пъти съм казала " не бъркай", баща му казва "леко, ще извадиш окото". Спира човека, след малко пак забол пръст в носа Twisted Evil
Тържеството в нашата мила градина е на 24 март (другата сряда). Всеки ден репетират, стихчета, песнички, той не ми казва нищо, защото било изненада за мама и тати. Само заспивайки снощи смотолеви нещо за "пукналата пролет". Костюми имат - платихме ги. Ще бъде пате. Утре се очертава перфектен ден за разходки в парка, а ние сме сами - двамата с Прес. Баща му ще ходи да гледа Рамщайн в Белград ( не, че няма да ги гледа тук и през юни, ама друго си е да дадем още пари сега, че хептен да го закъсаме)....ама аз не съм била разбирала от важните неща в живота #Cussing out.
За ВеликДен ние сме тук -  аз и Фори, а Пресиян акустира в любимия му Плевен за цялата пролетна ваканция. Та съм замислила да се отдадем на бебетруд....сега е невъзможно. Спим тримата на спалнята, често лягам и откъртвам като талпа. Та имам план да работим, ша видим какво ще се получи.

Мацета, пожелавам ви страхотен и прекрасен петък,
Дилянче, забоди един убавец да потекат малко лиги брях Heart Eyes

# 197
  • Варна, България
Привет!
Нинка е сервирала кафето  Hug
Аз предлгам да го поднесем на този Убавец и да не му мислим много

Нинка, верно бе жена, кво правиш толкоз рано?!!  #Crazy
Светле, пробвай да го мажеш с това, което няколко пъти казах- Низита. Навикът на Сами оттогава изчезна.
МНого гушки
Ох, замирисаааааааа на зеленоооооооооо
 Laughing

# 198
Хехее,добро ви утро и от мен! Heart Eyes
Нинка,то и аз ставам преди първи петли...това е времето лично за мен!
кафето и закуската са сервирани благодаря... и понеже гледам повечето сте настроени
на вибрации ала люлеещи къщите съм ви приготвила това:

после пак,че шефката идва Laughing

# 199
Мириндичке и ние бяхме на тържеството Пчеличката Мая и черен чорапогащник намерих в Хиполенда. Но нашата девойка е тооолкова слаба, че черния чорапогащник й стоеше просто потресаващо та майка ми й намери един черен клин, който не й е плътно по "пипалата". Аз бих ти го дала чорапогащника ако не намериш, ако решиш ми пиши на ЛС. Иначе костюмите им ги дават от градината, много ме изненадаха колко хубави костюмчета извадиха.

ето ви едно клипче от нашата песничка:
http://vbox7.com/play:e9ceed9d

Утре ще пиша повече, че сега имам малко работа, а имам и домашно за довечера  Joy

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:40 от Мишленце

# 200
Лелелелеееееее, Белооооооооооо, какво правиш ти, бе жена.......тоя как я е напънал тая.....а ние висиме по офисите със кила задачи. Имай милост, бейби Praynig

# 201
  • Варна, България
Дилянче, признавам те!!!  Heart Eyes Hug

Лелелелеееееее, Белооооооооооо, какво правиш ти, бе жена.......тоя как я е напънал тая.....а ние висиме по офисите със кила задачи. Имай милост, бейби Praynig
теб хем те боли, хем те сърби  hahaha

Мишленце, Рали е много сладка пчеличка!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:53 от voltage13

# 202
Дилянче, признавам те!!!  Heart Eyes Hug

теб хем те боли, хем те сърби  hahaha
Хмммм newsm78, абе нещо вече хард го давате Mr. Green, зарад' пролетта 'ша да е......то вече и "съвкупляване" - уникална дума, а Mr. Green с кафепиенето. То хубаво, ама имайте милост към консервативните персони ( разбирай и моя милост).
 Аз ще звъня до кмета на общината, че имаме проблеми с един строеж пред блока, та сме организатори с Фори и ще искаме среща с кмета с една огромна жалба от целия ни блок.

# 203
Г-жа Бербатова,ми да я махна,ако те кара да се изчервяваш...
успех в преговорите с кмета! fingerscrossed
и да ти подшушна на ушенце...следобяд май ще дишаш спокойно Simple Smile

# 204
щоооооооооооооооооооооооооооооооооо? (чувай гризене на нокти)

# 205
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ма то моят ден започва в 5.30 откакто станахме селяни, а днес включих компа толкоз рано, че имах тото та да го проверя, ама и тоз път немах нищо, но здраве да е!   LaughingИначе мъжо наистина тези дни е просто неузнаваем  Mr. Green
Обаче тез мъжища направо ще ме побъркат бре мацки, а и колежките ги мернаха днес и ме спукаха от майтап!  hahaha Joy
Мишленце Раличка е прекрасна пчеличка!  Heart Eyes

Времето и у наше село СоФия е много гот и е  smile3558 та настоението е  newsm74

Гея успех днес  в срещата с кмета ... 
fingerscrossed

# 206
Минавам на бързо само за да кажа едно - Здрасти и тичам, че са ме затрупали с бумаги.  Crazy
И въпреки че е петък, днес ще се стои до късно в офиса...  Sad а какво хубаво слънце пече навън, само за разходки  Tired
Почерпвам се от кафето, вкусотиите покрай него и мъжкото ухание и се скривам.
По-късно ще ви чета и ще пиша какво ново покрай нас.
Гушшшшш...  Hug

# 207
Мишленце, чудна пчеличка е Рали и как хубаво пее  Hug!

# 208
  • София
И аз се нареждам за вкусностиите, които раздавате. Мъже не ща, моя ми е предостатъчен. Пък вчера се прибра с подарък парфюм, за мен....толкова години сме заедно - не е било, странна работа, преди 2 седмици кола ми купи, сега парфюм....Явно е от кризата, напоследък и двамата нямаме много работа, затова пък си правим срещи и сме почти всеки следобед заедно - сами. Чудно време днес в ливадите, децата ми ги гледа държавата, аз съм си писала дъждовен петък, чопля си из нета, отивам да се епилирам, къпя и да чакам мъж си. Утре и неделя съм на курс Цветолечението на Бах, запали ме Облачка   bouquet. Нямам вече търпение.

Целувки и не се преработвайте - петък е....
  bouquet

# 209
Ех, Танче, Танчееееее, искам и аз така в кризата.....само с едно парфюмче, без кола Mr. Green.
Момичета, уредих среща с кмета на общината -  на 24 март в 10.30ч. Ще пиша жалба, снимков материал, ще минаваме да събираме подписи от всички съкооператори и т.н, и т.н.
Взели сме топката в ръце с Форката. Това е нашия дом!!!

Общи условия

Активация на акаунт