Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 430
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Взели сме топката в ръце с Форката. Това е нашия дом!!!
Успех! Стискам палци!  Hug

А пича е готин  Laughing
Наде, не си само ти... и аз заспивам барабар с/преди децата, което прави секса мисия невъзможна или основно в конкретни моменти... Най-интересното е, че понякога оставам напълно сама в събота вечер (когато, както казах, няма компания за женски купон), и тогава сън не ме лови докъм 3-4 часа, когато се прибира любимия (той си има традиционно съботно излизане).

Много ви благодаря за хубавите думи! Вие си знаете...  Hug

# 211
Мацки страшни сте.

Облачка оня ден имаше статия в морето.нет и твойто име гордо се мъдреше там Heart Eyes

Гея успех при кмета Peace

Приятен следобед от мен.

Кокото ми е болен, ама достатъчно болен, на антибиотик е от сутринта. Вчера мина тържеството, по-скоро минало, щото аз не отидох, ми досрамя ме, че прокашля и пратих Драго да се черви, а тооо масово децата били така, даже госпожата казала, че имало и две с темп. през деня. Коко милия няколко пъти ме пита -Мамо, защо не дойде да ме гледаш, а тати да седи при Боби. Кофти  Cry А как кашля милия, ама така е, като си пускат болните деца на градината, малко са такива като мен, дето малко да се закашля и веднага си го оставям на домашно лечение. Ще мине, ама знаете как е нерви само и притеснения-както винаги казвам в такива случаи -това да е само.

# 212
  • София - Младост 1А
и аз като халеевата комета минавам само на отчет. Тържеството беше хубаво. Пешо е със зелени сополи, червено гърло и снощи имаше малко температура. Бяха го оставили по долна блузка само. Другите деца със суичери, жилетки, а моя по тънкаж. То ако не е на мен... просто няма на кого.
Освен това се събудих сутринта от адски болки във венците. Марш на зъболекар. Някакво възпаление имам. Гадост. Седя и ревъ от болки.

Айде толкоз, че не мога да се концентрирам да пиша. Довечера ако мога ще ви чета.
Утре мислим да се разходим до Боровец, да покара малко Пешко... ако не се тръшне яко де и не сме някъде по болниците.

Бай момичета.

# 213
Днес имам повод да почерпя!
Много хубав повод..... Жалко че сме болни и неможахме да го отпразнуваме с децата сутринта.... с децата от училището де!!!! Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КНИЖАРНИЦА " КЛАМЕРЧЕ"

Вече цяла година
от откриването ни измина
в празник или ден обикновен
радваше ви всеки ден
дори във тези
трудни времена...

КЛАМЕРЧЕТО оцеля...

# 214
  • София, в момента в любимото ми село Железница
JuliS   Честит ви рожден ден! Много по 1годинка да празнува книжарницата!    bouquet

На болните Коко и Пешко бързо да се оправят и не давам никакви болници!  Naughty

# 215
Джулка, бравос! Признала съм ви аз и като хора, и като бизнесмени, и като творци!  Hug

Моят мъж утре за пръи път ото доста време няма да работи и сме намислили за идем някъде на пикник, на зелено. Или поне в някой парк. А в неделя ще работи и съм сама с дечурлята. По този повод, ако някоя от вас иска да пийнем по кафе някъде, докато децата играят - много ще ми е драго. Така съм зажадняла за кафе с компания и смислен разговор (не само - детето/децата това, парите онова)...

Идеята за Търново много ми допада, аз отдавна искам да ида там. Но наистина с децата ще ни е по-добре някъде на по-спокойно място. Пак казвам - мога да се поинтересувам при моите познати. Обаче все пак предлагам първо да се преброим, така да се каже, да знам поне какво да търся. Да не се окаже, че сме големи ентусиасти, а накрая да се съберем 5 човека, дет се вика... Поне горе-долу... А времето - според мен най-добре ЮНИ, топло, приятно, светло до късно  Peace

Мишленце, мерси, намерих днес чорапогащник. Нашата Фчеличка (уф, много ми е готина как го казва, аз само я карам да повтаря, та да й се смея  Embarassed) ще е с рокля, ще видите снимки после.

Сега на дневен ред ми е търсенето на бяла рокля - братовчедка ми ще прави сватба (чак през август, ама аз се вълнувам, все едно е другата седмица) и Невена ще бъде малка булка. Ще разгледам в Продавалника, че хич не ми се дават сума ти пари за нова... Пък ако някоя от вас има и е съгласна да я даде под наем/на заем (все тая) - още по-добре.

Малкия звяр се разсърди, че не му обръщам внимание... Ей, това мъжките са непоносими, егати... Невена сама си се забавляваше, а тоз принц иска все нещо да му говоря, да го гледам и прочие...

# 216
Добро утро! Heart Eyes

Ади,Наде,как са сладурите днес?Дано се похвалите,че са по-добре! Praynig
Плами,чакам да разказваш! Hug
Джулка,честита ви първа година!мерси за почерпката!

# 217
Къде изчезнахте бе хора? newsm78

# 218
  • София, в момента в любимото ми село Железница
М много гот време и всички са зачезнали!
Ние цял ден режем и цепим дърва, перем, чистим ...
Мисля да си и лягам вече, че малкият днес за първи път изкара почти цял ден навън - много тича и иска сам да ходи, а не да го тносим и заспа рано-рано.  Mr. Green

# 219
Ми изчезнаха, аз се появих в темата и те се разбягаха  hahaha
Виж, Гея чак в Плевен се скри  Joy
А по повод нейните планове да кажа, че верно е от зодията - и аз като почна - ама само дето по минута не съм нагласила нещата. Ние за Великден ще сме на Монтана, цяла седмица даже, още от сега вече правя планове, разчети, кога коя приятелка да видя, кога родата, къде и с кого да изляза  Sunglasses Моят мъж вече се е отказал да мисли, само пита "К`ъв е планът?"  Mr. Green Това си ни е като виц вече...

И да се върна малко назад - към гаджосването на Облачка - и ние сме така. Невена е много смешна, като обяснява с една такава конспираторска усмивка и на ухо: "Пък мама вика на тате - гаджееее" и се спуква да се киска  Joy Комшиите даже ни бъзикат, имаме си едно семейство близки, мъжът и той само ме подкача като се видим - Ооо, гадже.... Много се хилим с него, щото ми е нещо като баджанак - нали се сещате, двама мъже като си делят една жена са баджанаци, е, ние с него си делим един мъж, хахахах. Такава любов са с Илия, думи нямам. Той е на 1 етаж, ние на 3-ти. Е, винаги се минава първо през Ванката, после у нас. Понякога го бъзикам ИЛия, че ако живеехме наобратно сигурно първо щеше да се качва до горе за раздумка, и после вкъщи... Отнесох се, ама поне да ви позабавлявам...

Айде, оставям ви, днес бяхме цял ден навън, първо в палка, после по пазари... Направо съм капнала. А до преди малко гледах 3 филма наведнъж - Междузвездни войни, Разплата и Красавицата и Звярът...Лека нощ и умната... ако не - русата  hahaha

# 220

...Лека нощ и умната... ако не - русата  hahaha
Ахахахаххаа...точно преди 2 часа чух Форката, преди да влезе в залата в БЕЛГРАД за концерта на РАМЩАЙН, аз му викам ......"и умната", той отговаря " ако не тя, русата, тук са много Shocked".
Чакам го утре рано зарана само да си дойде жив и здрав Praynig, че е в мелето.
Лека ви и целувки Heart Eyes

# 221
Хайде по едно хубаво, силно неделно кафенце, докато сте още по леглата и се опъвате блажено

Моят съпруг спи блажено, дойде си в 5 тая сутрин, ние правихме закуски, чайове, кафета, и след малко ще си бием шита навън, че каквото е прекрасно време!
Ади, как е Пецата? Наде, а Кокича?
Честита пролет на всички ви!

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 10:26 от Гея

# 222
Светле,мерси за кафенцето...аз се опъвах блаженно още към 5ч.,но това е друга тема... Crazy

Честита ви пролет майчета!

и къш на болестите!
 Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 12:54 от bella_

# 223
  • София - Младост 1А
хелоу момичета
Писах да му се невиди и изчезна всичко. Ама не ми се пише пак. Пешо е добре за сега. Утре ще пиша.

# 224
Хелоу, разкошна разходка си направихме днес с децата. Красота -топло и вълшебно беше.
Коко ме нерви на макс, включих му антибиотик и до вечерта вече беше спрял да вдига темп., остана гадна кашлица и зелени сополи.
Нерви ме щото много вика, по-скоро говори много високо, непрекъснато му правим забележки, а самите ние с Драго не говорим високо  Rolling Eyes

Сега ше ви кажа една полезнотийка дето ми я казаха вчера -инхалации с пулмекс- на котлона тенджерка с лайка и хлябна сода и няколко капки пулмекс - завира, махаш, слагаш в стаята дето спи детето или ако се подлагат на инхалации (знаете над тенджерата завит с кърпа).

Белла това блажено опъване....хм........... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт