Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 29 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Ама глейте, колко е часа ,а аз вися на компа, а....и що? Щот' да ви приложа малко снимков мат'риял от нашата бързозаформена среща:
http://www.facebook.com/photos.php?id=1295045908#!/album.php?aid=2040175&id=1295045908

Лягам, щото е полунощ, въпреки моята НЕовулация, и аз имам нужда от сън Crazy

# 631
Въй браво, страшни сте, много се радвам, настроение лъха от снимките, супер сте.  bouquet

# 632
Добрютро!
Сън не съм спала да мисля за Голямата среща. И ето какво измислих:

http://velista.veliko.info/index.html

Майка ми е ходила там на Зелено училище, каза, че е идеалното място за почивка с деца. Ценита също са супер приемливи. Айде, чакам мнения...

А за снимките - е то е ясно, че сме най-Убавите  hahaha

# 633
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен!
Искахте кафе снощи ето го

То е ясно, че сме най-Убавите, ама аз немога нещо да разгледам снимките  newsm78

Снощи изкарах страхотно момичета  Hug Лошото е, че после отидох при мъжо и смених бирата с вино и ся главата ми е на поничка  #Crazy и  Sick

Миринде имаш едно да от мен и е в очертания район  Wink

# 634
  • София
И аз съм за предложението на Миринда, изглежда направо супер!

# 635
  • Варна, България
Ууууууууууууууу, момичета! Супер сте!
много ви се кефя, личи си, че сте се забавлявали страхотно!
Много си ви обичам  Heart Eyes   Heart Eyes
Заредихте ми деня с настроение!
Показах на мъжо с кой ще се среща  Wink
Светле, ще ти изпратя електронния си подпис  Wink
Минахте ли през нотариус????
Мириндичка, и аз го мислих това място newsm78 СТрува ми се идеално.
Към списъка - Джулката, че й е на един баир място
Цунки
ПП. И аз днес съм след червено винце край брега на морето с дете на бабин дом.
Снощи бях в едно заведение с Рачков и Любон Нейков  Crazy
Бай Брадър Дебили Ше ви изплющи!
 Heart Eyes

# 636
  • София
Аз мисля да сътворя ето тези неща: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.msg9883398#msg9883398
Изглеждат ми толкова вкусни... ммммммммм

# 637
Добро утро и от мен Mr. Green
Абе хора, кракът ме боли и куцам - Фори ме гледа доста подозрително Shocked, какво съм правила, ахахахахаха....
Сега смуча кафе по пижама, и ша трябва да чистя, че баба Руди идва довечера - като види къв е бърдак, мале-леле.
Абе дали моде да е счупен? Или изкълчен.....

# 638
Добро утро момичета!
Ние тази сутрин се излежавахме до късно и си пием кафенцето на спокойствие, защото все още не сме си взели Рали от майка ми. Най ми беше добре като сме в петък на английски, защото майка ми я взима след градина и я води у тях, а ние като се оправим в събота по обяд си я взимаме. Нооо това ни беше за последно, вече ще сме само 2 пъти в седмицата и то не в петък.

Срещата беше страхотна, много ми е приятно да се виждам с вас момичета, съжалявам, че този път бях за малко, но иначе трябваше да се прибирам сама към вкъщи. Вчера си направихме една мнооого романтична разходка с мъжо до нас под дъжда  Joy, че нали сме без кола/дано до срещата да ни я оправят/. Ама се прибрахме вир вода, не сме много в ред и двамата май, но на мен ми беше много готино.

Миринде и на мен ми харесва, нещо не можах да отворя снимките и цените не видях, но сега ще го прегледам по-обстойно.
Рали в четвъртък имаше концерт от латиното в зала Хр. Ботев. Толкова се вълнуваше милата, чак се разплакахме от щастие като я глегледахме. В колата, докато пътувахме в задръстванията ни вика: Айде, че нямам търпение да стъпя на концерта и да си развъртя дупето  Joy Преди това с баща си бяха на фризьор, малко се вбесих, че са се опитали да му вземат по 12 лв на плитка, при положение, че досега сме ги правили по 2лв на плитка, отделно са му сложили скоби на Иван Асен и то за секунди, само докато запише час, абе просто златна ни излезна прическата, но като видях резултата се успокоих.
Пускам ви две клипчета, едното е от вкъщи, защото иначе няма да я познаете в мелето. Май нашето е най-хърбавото милото, защото всички ме питаха дали се храни добре  hahaha. А тя яде като разпрана, просто не знам защо е толкова слаба.

http://vbox7.com/play:d30a9643

http://www.vbox7.com/play:610e5361

# 639
Леле Светлее, добре си се подредила. Мисля, че няма да е счупен, предполагам, че щеше да боли страшно много, най-вероятно е изкълчен по-сериозно.

# 640
И аз не виждам снимките  Sad
Мишленце, страхотна ви е Рали, браво на нея, направо съм възхитена !
Гея, може да си го изкълчила наистина, прави си някакви компреси, ама може ли чак пък такова лудеене  Wink
Нинка, не каза какви са ти впечатленията от мацките  Wink , лесно ли се познахте?

# 641
  • Варна, България
 Светле, и аз гледам подозрително!  Rolling Eyes
Ели, Раличка е страхотна!  Heart Eyes Толкова е артистична! И в мелето я забелязах...  Wink
Много фина госпожица. Храната със сигурност я изразходва, като гледам колко е енегргична.

ВАЖНО!
Мацки, говорих с дамата от Велиста.
На 28 май базата е ангажирана. Ще провери за 29 и ще ми се обади.
Говорих за около 10 стаи.
Процедурен въпрос: как ще организираме потвърждаването и плащането?
Аз мога да резервирам стаите и всеки да изпрати капарото за стаята newsm78
Или....?

Който не вижда цени:
двойна стая  двама възрастни 24 лв.
тройна стая 2 възрастни +1 дете 32 лв.

Обади ми се дамата - успяла е да уреди за 29 да сме там.  newsm44
Иска да уточним бройката и до 10-на дни да изпратим капаро - около 30% от сумата.

Който е извън списъка - да се записва, за да знаем колко точно стаи да запазвам.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 13:36 от voltage13

# 642
Ееее Боги, страшна си. Тези от хотела дали ще се оправят, ако всеки си преведе по отделно? Може би някакъв списък с фомилиите да им направим. Жалко, че в петък е заето, за мен няма проблем и само събота да спим, но нека да кажат и другите и да резервираме, че да не заемат и за събота местата.

Аз намерих сайта на "ягодите", за които говорихме вчера, но излиза двойна цената.

Светле, Боги, мерси за комплиментите за танцьорката  Heart Eyes

# 643
  • Варна, България
Ееее Боги, страшна си. Тези от хотела дали ще се оправят, ако всеки си преведе по отделно? Може би някакъв списък с фомилиите да им направим. Жалко, че в петък е заето, за мен няма проблем и само събота да спим, но нека да кажат и другите и да резервираме, че да не заемат и за събота местата.

Местата за събота 29 май са запазени до 10-на дни за нас.
След като знаем точната бройка на стаите, аз мога да изпратя капаро за всички, а вие после на мен. Няма проблем.

# 644
Ех, Боги, направо си златна!
Кофти, че за петък е заето, но и само събота става. Можем да отидем в събота сутринта и докато чакаме да ни настанят за си изпием кафето на поляната... примерно. Т.е. да сме там по-раншко, иначе губим почти целия ден, а не ми се иска. Но всеки да си прецени, де.
Малеее, честно, вече нямам търпение....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт