Влюбена съм в друг!

• 38 870
  • 227
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Човек има ум и сърце , за да тъси баланса между тях.

Това е хубаво казано  bouquet

# 61
 Ох, ама този любовникът, ще ти е една опора. Защо не сте се събрали преди да забременее. Нали нямаш брак с приятеля ти. И какво те спира да се съберете. Нали си само вещ за мъжа ти, а и детето чие е, като си имала паралелна връзка.

# 62
  • по пътя на светлината
За 26 годишна ,разсъждаваш,като тинейджърка,която не е на ясно какво точно иска от живота.
Съвет не мога да ти дам,но определено си постъпила безотговорно и егоистично към три същества-човека с който живееш,мъжът с който си ,,изкарваш,, добре и най вече към детето което си родила.

# 63
Добре де, само аз и Лабрадор ли.....разсъждаваме? Laughing

# 64
  • София
Защо вменявате на момичето вина през цялото време - тя ще каже каквото трябва и на когото трябва. Все някак ще се развие живота й. А въпросния й съпруг как така нищо не е усетил за толкова време - ако й обръщаше достатъчно внимание и я обичаше, все по нещо щеше да познае, че тя е охладняла....
Как точно според вас трябва да постъпи коректно - най-прекия път към провала: опитай се да угодиш на всички.
Представям си детето й колко ще е щастливо в семейство с нещастна и самотна майка и баща, който просто си изпълнява задълженията като съквартирант newsm78

# 65
  • по пътя на светлината
Хайде ,пък сега..., много задълбавате....,сама казва че е добър  и мил човек.

# 66
Съдебните заседатели пак много строго съдят  ooooh!.Кой може да бъде 100% сигурен,че половинката му няма да се промени никога!?Вие всички ли сте били безкрайно убедени,че абсолютно всичко ще бъде наред,че чувствата няма да изстинат,че отношенията ви няма да се разклатят?И кой изобщо може да бъде напълно сигурен за нещо в този живот?Вашите семейства идеални ли са?Колко от вас са по-зле и от семейството на това момиче,но няма да си признаят,и ще дават акъли?Момичето пише,защото очаква съвети,подкрепа,а почти всички я нападате.
Аз съвет няма да дам,защото ситуацията е много сложна,и не мога да поема такава отговорност да предлагам решения.Но я разбирам как се чувства.Човек не е господар на сърцето си!

# 67
  • София
Хайде ,пък сега..., много задълбавате....,сама казва че е добър  и мил човек.

Е тя значи страда от психическо заболяване, щом страда от мил и грижовен мъж newsm78

# 68
  • по пътя на светлината
Темата за мен не е реална.

# 69
  • София
А може и така да е, ама може и да не е....

# 70
На мен напълно реална ми изглежда.Даже не разбирам,кое й е нереалното?!

# 71
Съдебните заседатели пак много строго съдят  ooooh!.Кой може да бъде 100% сигурен,че половинката му няма да се промени никога!?Вие всички ли сте били безкрайно убедени,че абсолютно всичко ще бъде наред,че чувствата няма да изстинат,че отношенията ви няма да се разклатят?И кой изобщо може да бъде напълно сигурен за нещо в този живот?Вашите семейства идеални ли са?Колко от вас са по-зле и от семейството на това момиче,но няма да си признаят,и ще дават акъли?Момичето пише,защото очаква съвети,подкрепа,а почти всички я нападате.
Аз съвет няма да дам,защото ситуацията е много сложна,и не мога да поема такава отговорност да предлагам решения.Но я разбирам как се чувства.Човек не е господар на сърцето си!
Че кой ти говори тук за сигурност, извинявай???А и кому е нужно тук да си признава, вие да не сте другарски съд от края на 80-те??/ Laughing
Нормален човек за подобно нещо няма да потърси съвет в Интернет, защото ТУК не е възможно да се получат адекватни такива, точно поради "един преживял-друг-не". На едни прагът им е висок, други ше се разведат след едното намигане.
И кво-преливане от пусто в празно за радост на скучаещи домакини и офис-умопобъркани, които имат 5 минути за забавление (като мене, да речем, в момента  Laughing)

# 72
Това е вече друга работа-лафа да върви значи...Еми,"ненормалната" авторка да си направи изводите -къде и от кого е тръгнала да търси съвети...

# 73
Значи, ти очакваш тук да получиш висококвалифицирани и професионални съвети, които да ти разрешат моралните или психологически дилеми?

Уаааааааа.... Laughing

# 74
Подкрепям rozi-maxi. Всеки греши, но времето неможе да се върне назад. Няма смисъл от въпроси като: "Защо тогава не...?" и подобни. Единственото, което бих казала е, авторката на темата да потърси решение като остане на спокойствие. Да преосмисли живота си, например да отиде при родителите си за известно време, а може би е добре поне малко да поживее с любимия, за да опита от битовизма с него.

Общи условия

Активация на акаунт