Влюбена съм в друг!

• 38 856
  • 227
  •   1
Отговори
# 45

а иначе-да, и аз си представих как другият мъж нежно гушка корема ти... Crazy мислех че повечето такива са само по филмите Wink

Странно , нали... Но ако си на мое място и някой мъж проявява нежност не само към теб като към жена, а те обича въпреки корема ти и го целува при всяка ваша среща и му говори.... ще си повече от щастлива.

# 46
Не смяташ ли , че е доста безотговорно и глупаво в момента, в който някой мъж ти хареса или правите секс просто да загърбиш целия си досегашен живот. Тц тц тц Дааааа, сигурна съм- ти никога не си изневерявала.  
Пропускаш нещо много съществено - че този "цял досегашен живот" очевидно не ти харесва. Когато човек има усещане за непълнота, не се чувства удовлетворен и има желание (а и възможност!) за някаква промяна, прави ПРЕЦЕНКИ, а не деца  Peace
Лошото знаеш ли кое е? Че заради такива като теб, на жените им излиза лошо име. Вярно, тук във форума много хора ще те подкрепят - да последваш сърцето си, да изживееш любовта си, ще те засипят с изрази, че веднъж се живее, че ..., че..., че....
Това обаче няма да те направи нито по-отговорна, нито детето ти и баща му - по-щастливи. Факт е, че те ще ПЛАТЯТ ЦЕНАТА на твоето безразсъдство с това, че ще живеят разделени.

Защо пусна темата, всъщност? А-ха, разбрах, за да се похвалиш  Sick Жал ми е за теб... Наистина.

Странно , нали... Но ако си на мое място и някой мъж проявява нежност не само към теб като към жена, а те обича въпреки корема ти и го целува при всяка ваша среща и му говори.... ще си повече от щастлива.

# 47
Добре де, как реши да забременееш? Разбирам да си срещнала любовника след като си вече бременна, но не е така. Разбирам да си разделена вече с мъжа ти и да забременееш от любовника ... Но да живееш с единия, да обичаш другия, да забременееш от първия и да го напускаш заради втория е доста безумно ...

# 48
  • София
Аз минах по същия път - с мъжа, когото обикнах, след като родих първото си дете, от първия ми нефелен мъж, сме женени отдавна, имаме още две деца и не съжалявам за нищичко. Не смятам, че на една жена, която иска да изживее един нормален живот й излиза име -не мисля, че съм от тези...
Ако беше склонила главица и продължила напред с мъжа си, щяха да кажат някои, че е патка, нямаща достоинство и т.н.
Винаги има какво да се каже......

# 49
Да, Парцуца, но ти си го обикнала след като си родила - това е разлика и то доста основна  Rolling Eyes При авторката съвсем не са така нещата и ми е чудно как не се сети предварително, че до тук ще я докара. Или може би е мислела, че раждането на дете ще им оправи отношенията в къщи?
 ooooh!

# 50
E не ви ли е ясно сега, че ПепеляЖка пак е мутирала? Laughing
Тоя път-в опит за съпруга и майка.

# 51
  • София
Да, Парцуца, но ти си го обикнала след като си родила - това е разлика и то доста основна  Rolling Eyes При авторката съвсем не са така нещата и ми е чудно как не се сети предварително, че до тук ще я докара. Или може би е мислела, че раждането на дете ще им оправи отношенията в къщи?
 ooooh!

Е, каква файда да го мислиш? Станалото - станало.

Жозефина, не мисля, че е Пепеляшка това момиче  newsm78 Макар че тая част е гушкането е малко хлъзгава  Mr. Green Ама това е ефект от многото турски сериали според мене, отразяват се на изказа

# 52
Не мога да върна времето назад. Какво значение има защо съм забременяла, защо съм родила. Така се са получили нещата. ЗАбременяла съм, тогава не съм имала намерение да се разделям с него. Тогава пак повтарям не бях влюбена в другия.

# 53
Моят съвет е да разграничиш двете си връзки и да разгледаш по отделно всяка от тях. Веднъж се налага да прецениш имаш ли бъдеще с бащата на детето си и да си вземеш съответните решения. И втори път - да помислиш имаш ли бъдеще с другия мъж и там да решиш как да продължиш. Но да стоиш с бащата само защото нямаш алтернатива, или да го напуснеш само защото смяташ, че новия е "обещал" да се грижи за теб и бебо, няма смисъл. Сама реши. Успех Simple Smile

# 54
Сядай си на задника и си гледай детето и мъжа,за когото пишеш,че е с добър характер.Хич не мисли,че като заживееш с другия ще има по 300 пъти"обичам те" и галене на корем!Ежедневните битови проблеми убиват всяка романтика,която съпътства тайните страстни срещи!Така че,по-добре с бащата на детето,който ще го обича истински,отколкото илюзиите,които ти пълнят главата.За жалост,никой не чува,когато е влюбен,докато не се опари.Освен това,не разбрах да имаш някакви проблеми с мъжа си. newsm78

# 55
Постъпваш доста подло към бащата на детето, докато ти изграждаш новия си живот , той човека живее в пълна заблуда и то само защото ти искаш да стъпиш на сигурно.От седенето на два стола често се пада на земята.Кажи на човека , какво се случва ,за да може да гради своя нов живот , той също има право на щастие.Преди да вземеш решение добре си помисли , дали новия ти романтичен приятел ще остане завинаги такъв , ценностите в едно съжителство са доста по различни от казването "обичам те" по 300 пъти на ден . Сама пишеш , че бащата на детето ти не е с лош характер,не пие , не те бие, не ходи с други жени, е, не ти помага в домакинската работа , но това са неща на които човек се учи.Просто си представи варианта, след няколко години ,като поомръзнеш на романтика,дали няма казвайки ти мили думи на теб, да целува бременния корем на някоя друга  newsm78.Човек има ум и сърце , за да тъси баланса между тях.

# 56
Добре де, как реши да забременееш? Разбирам да си срещнала любовника след като си вече бременна, но не е така. Разбирам да си разделена вече с мъжа ти и да забременееш от любовника ... Но да живееш с единия, да обичаш другия, да забременееш от първия и да го напускаш заради втория е доста безумно ...

Много сте ми странни понякога..
Егати заклеймяването и възмущението.. Shocked

Такива работи се слуват - да не би всяка забременяла да го е планирала или искала отчаяно? Понякога именно като забременееш разбираш що за човек имаш до себе си.. И когато има друг,отстрани - контрастът, а и объркването е огромно..

# 57
  • Galaxy 13197853088
постно
 Crossing Arms

# 58
За да не оставам неразбрана ще си призная, че преди година и половина , когато всичко започна не бях сигурна нито в моите, нито в неговите чувства! Как  още тогава да реша, че ще махна с ръка и ще кажа "Чао" -аз обичам друг???

Joy Joy Joy Евалла! Човек трябва да играе на сигурно! Да вземеш да се подсигуриш с още един, че ако и с втория не потръгне, да не си на "голата поляна"...
Цитирам само това мнение, но съм съгласна с всичко казано от BirdsFlu до тук.
Всичките тези съвети от рода "следвай сърцето си" се дават лесно, особено във виртуалната реалност. От такива "следващи сърцето си" страдат само децата. Пълно е с малки самотници метнати на баби и гледачки, докато мама следва сърцето си.
Да се чукаш с двама е въпрос на личен избор и никой няма право да съди когото и да било, но да създаваш дете, когато не знаеш какво искаш е инфантилно и безотговорно.

# 59

Много сте ми странни понякога..
Егати заклеймяването и възмущението.. Shocked

Не, не се възмущавам. Опитвам се да разбера авторката. И почти успях де. Съжалявам ако съм прозвучала зла Sad

Общи условия

Активация на акаунт