Влюбена съм в друг!

• 38 938
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
E, сега подробности. Може да има детегледачка, може да взема рента, да е от заможно семейство. Вие пък не завиждайте, не можело, та не можело. Всичко може.  Sunglasses

# 91

а иначе-да, и аз си представих как другият мъж нежно гушка корема ти... Crazy мислех че повечето такива са само по филмите Wink

Странно , нали... Но ако си на мое място и някой мъж проявява нежност не само към теб като към жена, а те обича въпреки корема ти и го целува при всяка ваша среща и му говори.... ще си повече от щастлива.

честно ли? няма да му повярвам и грам  Crazy

Добре де, само аз и Лабрадор ли.....разсъждаваме? Laughing

не  Mr. Green

ако все пак темата е истинска:

Извън дома е лесно да си щастлива-все пак любовника не мисли как да плати сметките,да ви храни,да се грижи за вас.С него всичко е прекрасно розово.Нали това е функцията на любовника да гали,целува,утешава и да обещава-ама като не си му на главата е много лесно!Казваш,дразнят те дреболии в мъжа ти,ама ако мислиш,че любовника не пърди,не сере,не хърка,не се нервира,тук си в грешка.Като живееш с някого неизбежно има неща,които започват да те дразнят в другия.Ти си решаваш,но мисли и за детето,че каквито неща съм виждала от втори бащи,не ти е работа

# 92
E, сега подробности. Може да има детегледачка, може да взема рента, да е от заможно семейство. Вие пък не завиждайте, не можело, та не можело. Всичко може.  Sunglasses
Така е, може всичко,ето на, аз дори ДНЕС не закъснях за работа. Laughing

Говорих с един колега на обяд по разни теми , близки около тази, та....той каза така :"Аз имам чувства, но имам и мозтк, който да управлява тези чувства".

Признавам,че бях впечатлена. Пир това, нали , мъж. Mr. Green

# 93
Има доста подобни истории,които съм виждала и в 99% от случаите,"другия" е приятел на семейството

# 94
Това ли е най-важното, кога се грижа за всичко??? Не живеем сами, има кой да помага! Голямата чуденка си имала обяснение!!!!!!
Сметките се плащат не само след като повисиш поне 1 час на опашката на енергото например. Плащам всичко аз- да, което не означава, че ми отнема някакво време. Нямам детегледачка , сама си гледам детето.
Ако няма какво да кажете и целта ви е днес да се заядете с най-много хора- по-добре не пишете в тази тема. Не ми е до такива глупости в момента. Както и да се занимавам да пускам теми , които са измислени от мен, bubanka!
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 95
Без значение дали ще ме подкрепите или няма да одобрите поведението ми- просто имам нужда да чуя и друго виждане по въпроса.
Благодаря на всички ви!   bouquet

моето виждане по въпроса е от 'другите'

# 96
Добре, не живеете сами. А с другия мъж има ли къде да живеете отделно, да не е и той с роднини, че това ще е от трън, та на глог, че е по-висок  ooooh!

# 97
сега живеем в моя апартамент! Но и другия си има такъв.

# 98
А бащата на бебето няма ли поне да научи какво се случва или просто един ден ще му посочиш вратата?

# 99
млада-мама , колкото повече се обясняваш ,толкова историята става по-гадна!
Седиш при нелюбимия,чакаш ...всъщност какво чакаш,не е много ясно.Детето след няколко месеца няма да стане по-самостоятелно,нито вероятно мъжът ти ще започне да те забелязва,ако това ти е надеждата...
Може би е най-честно ,и спрямо теб,да кажеш всичко на мъжа си /ако той вече не го знае./
И да му дадеш време и шанс да приеме положението .

# 100
краси.мира и аз смятам повече да не обяснявам.
Стана досадно и за мен самата. Не искам повече да обяснявам кога пера, кога плащам парното и кой ми гледа детето докато виждате ли "мръсницата" ходи при любовника си.  ooooh!

И аз така смятам за най-справедливо- да поговоря с приятеля си и да му обясня как стоят нещата, само, че ме е страх... защото ще започне или да ми обяснява, че ще се промени (в което не вярвам) или ще започне ужасен скандал. Искам всичко да минава вече.....

# 101
  • София
И аз така смятам за най-справедливо- да поговоря с приятеля си и да му обясня как стоят нещата, само, че ме е страх... защото ще започне или да ми обяснява, че ще се промени (в което не вярвам) или ще започне ужасен скандал. Искам всичко да минава вече.....

Нямаш избор - ще трябва да минеш през това...Колкото до промяната - ще настъпи за известно време, не завинаги....

# 102
Значи, ти очакваш тук да получиш висококвалифицирани и професионални съвети, които да ти разрешат моралните или психологически дилеми?

Уаааааааа.... Laughing

Ми не,аз за личен,емоционален проблем никога няма да търся съвет тук,просто защото съм разбрала,че проблемът ми ще се удвои,след като се изкажат компетентните мозъци.Но до този извод съм стигнала,след като съм чела доста тук.Но тъй като се регистрирах в здравния форум,и пишех почти само там,започнах да надзъртам какво става насам.Писала съм,съветвала съм,не че не съм,но винаги съм вземала присърце проблемът,и съм отговаряла също така.Не може едно момиче да си излива душата,а съветите към нея да са прсто запълване на време за повечето.Незнам,аз си имам съвест,и не постъпвам така,както не бих искала да постъпят с мен. Peace

# 103
Едно нещо ми е чудно– кога намираш време , като се има предвид,че гледаш малко бебе и си поела и мъжката и женската работа в къщи ,да се срещаш и с любовника си? Или има кой да ти помага и ти спокойно си уплатняваш свободното време newsm78. И аз съм гледала малко дете и са ми помагали , но като се замисля , едва ли тогава бих имала време за паралелна връзка.Или щот съм нямала желание и си мисля , че няма време.

Продължаваш да си излишно злобна..Защо ли?
Никъде не прочетох, че се скъсват от секс младите, а че се виждат и комуникират често..
При 2 пъти дневно разходки и често самотни вечери - всичко може..Wink

# 104
Не може едно момиче да си излива душата,а съветите към нея да са прсто запълване на време за повечето.Незнам,аз си имам съвест,и не постъпвам така,както не бих искала да постъпят с мен. Peace
Правиш ли разлика между съвет къде да родиш, какви витамини да пиеш, каква пералня да купиш или коя книга да прочетеш и съвети в случай на изневери, драми, спал/а с тоз/онзи, забременяла от трети?

Общи условия

Активация на акаунт