True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 090
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Абе Бебс,ника ли си смени?Тъкмо реших,че някоя нова фенка се престрашила да пише и си подготвих въпросчетата Mr. Green

# 301
Да, ника си смених, това е името което ми се падна от куиза за вампирите във Фейсбук и много ми хареса Mr. Green

# 302
О, йе, Деменция, скъпа!  Mr. Green Ама колко зловещо звучи,  а -  "майор Деменция".

Хубу, Зис, ше му пиша, да не се пошашави човека. Макар че той кат знае, че аз съм твой другар, а не негов, би треело да няма озадачаване  Mr. Green

# 303
Да, ника си смених, това е името което ми се падна от куиза за вампирите във Фейсбук и много ми хареса Mr. Green

Да,добро е Peace В началото го прочетох като Деменция и го свързах с онова състояние..... ooooh!

# 304
  • гр.София-Красна поляна

Да,добро е Peace В началото го прочетох като Деменция..... ooooh!
hahaha hahaha "майор Деменция".

# 305
  • Срещу планината:)
Шефче ти пък кво се излете с това "Деменция" гледай кво значи "Без ум/разум"

И аз си помислих,че имаме нов член  Laughing а то Бебс пак експериментира откъм имена  Thinking

# 306
  • гр.София-Красна поляна
Беб Деменцията,се ни хвърля у въпросителните нов член или е или не е.

# 307
Дементиа бе, не деменция Crazy въпреки че то е едно и също Mr. Green

# 308
  • гр.София-Красна поляна
Ох,отивам за дечурлята па после ше дода.

# 309
Дементиа бе, не деменция Crazy въпреки че то е едно и също Mr. Green

Така е  rotfImbo  Направо се пиши крейзи уоман

# 310
Айде, айде, Деменция си е, или Дименша, ако предпочиташ на инглиш  Mr. Green Синоним е на онуй състояние, ко толко  hahaha

# 311
Айде, айде, Деменция си е, или Дименша, ако предпочиташ на инглиш  Mr. Green Синоним е на онуй състояние, ко толко  hahaha

На галено ще ти казваме Дима  Wink

# 312
Или Димка  Mr. Green Димчиту.

# 313
Съвсем ме взехте за мезе, а Mr. Green
Кръвчицата ще ми изпиете, ей, само някой да ви подхвърли нещо, всички се напъвате и в един и също момент, като на брейнсторминг сесия , изригвате с невероятни идеи. Аз като казвам, че всички са като сценаристи тука, ама нейсе той Господ е събирач, а Иринчовче (туй дет' го написа у фейса мА закопа направУ Wink Mr. Green

# 314
Че да не ви дават никове пожелание или как? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт