True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 127
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Би Пуци,поглеждах перз сифоня ма нищо се невиди.
Шъ та замоля да светнеш лампата,че така на тъмно може и ти да се контузиш би. Mr. Green
После ако искаш няко да те чуе требе да лупаш с патерицата по сифиня.

Светнато е, бе, светнато! Аз грея кат слънце, изпълва ме вътрешна светлина, как можа да не я забележиш!  Mr. Green

Танче, ай люли люли, ех!  Laughing

# 631
# 632
Покрай руските частушки се сетих, че Сукиното име не е много голям комплимент на руски  hahaha Ама й отива!

# 633
  • гр.София-Красна поляна
Деменц,що би какво така се усвиркваш?
ПУЦИ БИ,я кажи на нас би какво означава Сукиното име.

# 634
Покрай руските частушки се сетих, че Сукиното име не е много голям комплимент на руски  hahaha Ама й отива!

ДА кученце.Верно тя кат малко кученце вирнала ''уши''с изплезен език и ококорени навлажнени жално очи, вечно хленчещо жално за кокалче/финанси/. ooooh!Що не вземе мен да не цани да и оправя проблематиката барабар с нея.  PeaceWhistlingПосле пък някой хора не моят ми се отплати за услугата  Whistling

# 635
  • Срещу планината:)

Куче ли означава Суки  hahaha
Снощи докато си четях,ми направи впечатление,че и Бил го описват така,все едно свети  newsm78

Здравейте  Simple Smile

# 636

Куче ли означава Суки  hahaha
Снощи докато си четях,ми направи впечатление,че и Бил го описват така,все едно свети  newsm78

Здравейте  Simple Smile
  По-точносука-кучка,от там производните:сука вакзалная/гара/,сука     [/u]

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 15:29 от tanq 70

# 637
  • гр.София-Красна поляна
Мараба Дю.

PeaceWhistlingПосле пък някой хора не моят ми се отплати за услугата  Whistling
Тъй ли,кои са пък тез? Whistling

# 638
Мараба Дю.

PeaceWhistlingПосле пък някой хора не моят ми се отплати за услугата  Whistling
Тъй ли,кои са пък тез? Whistling
Whistling да не подсещам Whistling

# 639

Здравейте  Simple Smile
На 1кн ли си още?Тъй-тъй...кат го  кара Сукито да я омайва:Пък  тя се чуди дали ще закудкудяка/залае в случая по-уместно/
---Виждам само сиянието ти Hug
Или във 2 кн в горещата .... да не казвам къде и как.Да не дразня излишно някои лъвици  Whistling

# 640
  • Срещу планината:)
На първа книга  съм  Simple Smile
Още в нея се намекна за не баш човешките генни на Суките. Не си спомням точно изречението  newsm78
А и това че и Сам не е баш човек,с това че автоматично си предпазва съзнанието от сукините набези.
Не съм сигурна обаче,че ако не знаех предварително,че  Суки и Сам са по различни от обикновен човек дали бих направила връзката Thinking

# 641
На първа книга  съм  Simple Smile
 Суки и Сам са по различни от обикновен човек дали бих направила връзката Thinking
Разбира се   Peace

# 642
Кучка ли?! Ми може да се каже. Анчиту да не излязат роднини с мойто Манганиело - нещо кат` на девер ми Петко зълвин му син...

# 643
  • гр.София-Красна поляна
Аз гледам REC 2 и ми настръханаха космите по врато. newsm43

Кучка ли?! Ми може да се каже. Анчиту да не излязат роднини с мойто Манганиело - нещо кат` на девер ми Петко зълвин му син...
hahaha hahaha

# 644

............и последния да затвори вратата! Mr. Green

Да се похваля-най-накрая успях да довърша 2-ри сезон на братята Laughing Пфууу,голяма мъка беше......... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт