Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 502
  • 811
  •   1
Отговори
# 270
Бебешките усмивки са най-прекрасното нещо на света, благодаря ти Дидка! Heart Eyes
За спирането на Еутирокса не знам какво да ти кажа, ти си знаеш, но моля те, не спирай да си пускаш изследвания периодично, за да се наблюдаваш!  bouquet

# 271
Бебешките усмивки са най-прекрасното нещо на света, благодаря ти Дидка! Heart Eyes
За спирането на Еутирокса не знам какво да ти кажа, ти си знаеш, но моля те, не спирай да си пускаш изследвания периодично, за да се наблюдаваш!  bouquet

естествено, всеки месец това правя /падам си малко хипохондричка/ Peace

# 272
Здравейте,мацки  Heart Eyes
Диди6,и аз съм при д-р Тодорова на 11.04.,но тя ще е в Плевен тогава.Да не си объркала датите  Grinning
Целувки на Елена,много ме радва лентичката ти  Hug

Аз си пуснах пролактина след 3 месеца прием на Достинекс и е слязъл под нормата  Crazy Ходих на гинеколог и каза,че направо съм го подтиснала.
10 дни бях със страхотен кръвоизлив,който не можеше да бъде овладян дори със кръвоспиращи и хормонални.Но добре че спря в последния ден даден ми като срок от лекаря иначе май ме очакваше кюртаж  Confused Започнах да пия противозачатъчни и другият месец пак на преглед.Очаквам и мнението на д-р Тодорова,защото половите хормони са  в норма и на ехограф няма нищо,нито кисти,нито полипи,въобще нищо,което да покаже откъде е тази яркочервена кръв.Много зле бях,едва ходех,с много силни болки.Направо не знам какво да правя.

Поздрави на всички   bouquet

# 273
erota  Heart Eyes, това което споделяш е наистина много странно  Thinking Искрено се надявам д-р Тодорова да ти помогне, да се установи на какво се дължат тези кръвоизливи. Добре, че си се разминала с кюртажа, ох настръхвам направо! Hug Ще стискам палци пак, дано всичко се оправи!!!
Аз също започнах противозачатъчни , заради много тежък цикъл, но сега пък се върна болката в лявата ми гърда, за мой ужас.  TiredНалага се пак да ходя по доктори, да направя ехография на двете гърди . Пак притеснения и тревоги, аман  ooooh!

# 274
Здравейте,мацки  Heart Eyes
Диди6,и аз съм при д-р Тодорова на 11.04.,но тя ще е в Плевен тогава.Да не си объркала датите  Grinning
Целувки на Елена,много ме радва лентичката ти  Hug

хахахахахаххх - на 15-ти съм била, добре че стана на въпрос!!!
Ерота и аз стискам палци всичко да е наред  Peace За кръвоизливи мене ме предупредиха, че може да ми се случат непосредствено след раждането, ако не си пия хормона, но не се случи подобно нещо, всичко си беше в норма. Знам, че такива кръвотечения силни се получават от хормонален дисбаланс, но не непременно. Предадох целувките на Еленка.... Heart Eyes

Писанка - една колежка /с която често се чуваме по тел/  ми сподели онзи ден, че изпитва силна болка в лявата гърда и е ходила съответно на мамолог. От ехографията нищо не се е установило, но й пуснали щитовидни хормони /имало връзка/ Резултатите й не ги знам, ще й звънна тези дни.
Мене пък от няколко дни насам ме наболяват зърната и аз се притеснявам да не продължавам да събирам капчици кърма, но вече отдавна не се цедя, защото нямаше много последния път. Също ще си записвам час за мамолог в скоро време.

bouquet   bouquet    bouquet

# 275
Писанка, Ерота дано всичко се нареди и при двечките  Hug Hug Hug Със съвет не мога да помогна, но поне имате позитивно мислене от мен  bouquet

# 276
Благодаря ви за стиснатите палци  Hug Hug Hug

Диди6,тъкмо реших че може да се видим в Плевен на 11.04.  Laughing
Писанка,дано всичко е наред и няма нищо притеснително  Praynig
Толкова не ми се искаше да пия противозачатъчни,но няма начин.На теб какви ти изписаха?

# 277
Аз също благодаря за загрижеността   bouquet

erota, изписаха ми Милигест. Досега не съм ги пила, даже не ги бях чувала, били изчистени, с ниско хормонално съдържание, за да нямат странични ефекти - така каза докторът. А на теб какви ти предписаха?

# 278
Момичета, станах леля за втори път, та да почерпя Simple Smile Сестра ми роди хубаво здраво момченце.

Писанка, Ерота, дано проблемите бързо отшумят и всичко да е наред!
На всички усмихнат ден и сбъднати мечти Heart Eyes

# 279
anssi[/b], честито племенниче!!! Да ви е живо и здраво момченцето и много радост и щастие да ви носи!

# 280
anssi,честито!Да е живо и здраво малкото юначе!Да расте много щастливо и обичано!

# 281
  • София
Здравейте, момичета!
Не знам дали съм попаднала на правилното място и се моля да ме извините ако не съм за тук.
От няколко месеца съм с диагноза поликистозни яйчници, имам инсулинова резистентност. Вчера пуснах и изследвания на щитовидната жлеза по препоръка на ендокринолога и честно казано съм доста изплашена. Не знам нищо за тези хормони и какво значи като не са в нормата, силно се надявах да не ми се наложи да узная, но май ще се наложи.

ХОРМОНИ
Показател                   Мерна ед.              В реф. граници          Извън реф. граници         Референтни граници
FT4                                 pmol/l                            16.35                                                                 12.0-22.0
TSH                                 μIU/ml                                                                4.60                              0.27 - 4.2
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
Показател                    Мерна ед.            В реф. граници             Извън реф. граници        Референтни граници
TAT /A-TG/                         IU/ml                                                                 437.2                               0 - 115.0
MAT /A-TPO/                      IU/ml                                                                 232.0                               0 - 34.0

Пациентка съм на д-р Коларов, работи в Майчин дом и съм доволна от него до сега. Ще съм ви много благодарна ако ме насочите какво следва оттук нататък и за какво да внимавам.
Благодаря!   bouquet

# 282
White tulip,за тука си.На първа страница има информация.Прочети я и ще ти стане ясно.
Иначе ТСХ не ти е висок.Изписаха ли ти Еутирокс?

# 283
  • София
ново начало, нищо не ми е изписано, защото тази сутрин ги видях тези резултати в интернет, а час при ендокринолога ми имам чак за началото на май. От тези лекари, които сте посочили на първа страница има ли такива, които работят със ЗК, защото за момента това е по-добрият вариант за мен.

# 284
Аз ходя при д-р Райков.Той работи със ЗК.Плаща се само ехото.

Общи условия

Активация на акаунт