Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 504
  • 811
  •   1
Отговори
# 255
На 1 страница прочетох за д-р Нончев от Пловдив и му се обадих. ........

Ще помогне! Страхотен професионалист и невероятно добър човек, освен това всичко ще ти обясни подробно и ще те успокои! Ще чакам да докладваш след прегледа  Hug  bouquet
Благодаря за куража! Ще докладвам!
Докладвам: много съм доволна от този лекар! Обстойно обсъдихме проблемите ми и ме насочи в съвсем друга посока- кр.захар. След празниците ще направя нови изследвания и ще ходя пак при него за назначаване на лечение.

# 256
  bouquet  pazzza, много се радвам, че си доволна! Сигурна бях, че ще го харесаш!  bouquet Дано всичко е наред с кръвната ти захар !!! Hug

# 257
Добро утро на всички!
Аз пак осъмвам с нови проблеми - ушите ми са заглъхнали от снощи и днес влязох в една аптека да ми измерят кръвното и беше 120 на 90, аптекарката каза, че ми били близки границите, но не посмя нищо да ме посъветва като й казах за Хашимотото, хапчетата за сърце и за кръвно. И при положение, че пия хапчета за кръвно защо така се получава? Не знам вече какво да правя. Вие покрай Хашимотото имате ли проблеми с кръвното? Мое напоследък като ходя по доктори и е високо (130 на 90) и пия конкор и едни хапчета за сърцето, че имах ритъмни нарушения някакви.... ужас направо. помогнете  Praynig

# 258
  • Пловдив
setibeti, аз от както имам хашимото имам и  проблеми с кръвното и по-точно или са ми близки границите или ми е високо . Сега съм започнала поредното ходене по лекари и чакам с нетърпнеие  да видя  какво ще ми кажат , защото освен кръвно имам  ужасно главоболие  Sick

# 259
  • София
На мен пък ми е ниско кръвното 114 на 74 newsm78 толкова беше онзи ден newsm78 и пулс 80 някъде..

# 260
 Sad и мен ме мъчи едно никакво главоболие, целодневно, понякога ми се иска да си резна главата, за да ми олекне иначе съм си с ниско кръвно  Crazy
И като съм почнала да се оплаквам:
ft4 - 17.85 pmol/l 11.00 - 22.60
TSH - 4.000 mIU/l 0.35 - 5.00
ТАТ - 245.40 IU/ml до 115
МАТ(TPO) - 129.80 IU/ml до 34
Толкова високи не са ми били антителата никога, особено тат, чак не мога да повярвам, критическата ли го хвана, какво ли newsm78. Но както се казва, можеше и по-зле да е  hahaha
Анели, малката е бонбон, нагушкай я от мен  Hug Hug Hug

# 261
И аз имам много често целодневно главоболие  ooooh!.Направо тези дни са ми кошмарни!А преди да ми открият Хашимотото имах 3 месеца всеки ден главоболие.

# 262
Здравейте, момичета!

Позагубих се, че бяхме болни, но доколкото виждам, не съм пропуснала нищо Wink
Очаквах вече да размятате розови панделки и подаръци, но явно още нямаме новина, така ли?

# 263
  • Пловдив
Добро утро на всички!
Аз пак осъмвам с нови проблеми - ушите ми са заглъхнали от снощи и днес влязох в една аптека да ми измерят кръвното и беше 120 на 90, аптекарката каза, че ми били близки границите, но не посмя нищо да ме посъветва като й казах за Хашимотото, хапчетата за сърце и за кръвно. И при положение, че пия хапчета за кръвно защо така се получава? Не знам вече какво да правя. Вие покрай Хашимотото имате ли проблеми с кръвното? Мое напоследък като ходя по доктори и е високо (130 на 90) и пия конкор и едни хапчета за сърцето, че имах ритъмни нарушения някакви.... ужас направо. помогнете  Praynig
И аз пиех Конкор, и аз имах ритъмни нарушения. Вече нищо не пия и кръвното ми е що годе добре. Чат пат се вдига, но не много. Тогава инцидентно вземам хапче. И аз забелязах, че долната ми граница гравитира около 90, когато не се чувствам добре. То си е характерно за нас. Като са ти в норма хормоните, не ти ли влиза в норма и кръвното?

# 264
Птица  Heart Eyes, надявам се, че вече сте добре!  Hug

Още нямаме новини, но аз съм затаила дъх...

Да се включа в общото оплакване - днес се събудих с особено подпухнали очи , освен това много ми бучат ушите.  Tired
 Майка ми по телефона ме успокоява , че било от възрастта  Mr. Green

# 265
Здравейте,
Птица Peace Писане  Heart Eyes

ето и моите резултати, без да пия Еутирокс
ТСХ - 2.62  ПР РЕФ.           0.34-5.00
ФТ4-11.3 ПРИ РЕФ.           11.05 - 22.00
ТПО /МАТ/ - 178 ПРИ РЕФ. 10 - 100

ГОРЕ ДОЛУ БИВАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ФТ4 Е НИСКО, АНТИТЕЛАТА ПАК СЕ ПОКАЧВАТ, БЯХА ВЛЕЗНАЛИ В НОРМА ПРЕЗ БРЕМННОСТТА, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.....

Косата ми започна отново много да пада, може би след раждането е нормално, но може и да е от повишените антитела, знам ли...  Thinking Купих си фитовал-капсули, но ако няма ефект ще си взема АНА-капс. По време на бременността един косъм нямах по четката, беше супер, косата ми се сгъсти, но за кратко ще е май май....

# 266
Дидка  Heart Eyes
извинявай, опресни ми паметта, може би си споменавала, но не помня, защо не пиеш Еутирокс? Поздравления, мисля че резултатите ти са направо отлични, особено за след раждане!
За косата, не се тревожи, при всички започва да капе, известно време след раждането. При мен започна да капе 9-тия месец с първото дете и 4-тия месец с второто - т.е. веднага щом спрях да ги кърмя, не знам защо. Пиех разни витамини, постепенно косопадът спря и започна да никне нова косичка, така че, няма страшно. Гуш и цун за теб и бебешорчето  Hug  bouquet

# 267
Дидка  Heart Eyes
извинявай, опресни ми паметта, може би си споменавала, но не помня, защо не пиеш Еутирокс? Поздравления, мисля че резултатите ти са направо отлични, особено за след раждане!
За косата, не се тревожи, при всички започва да капе, известно време след раждането. При мен започна да капе 9-тия месец с първото дете и 4-тия месец с второто - т.е. веднага щом спрях да ги кърмя, не знам защо. Пиех разни витамини, постепенно косопадът спря и започна да никне нова косичка, така че, няма страшно. Гуш и цун за теб и бебешорчето  Hug  bouquet

не го пия, щото не ме кефи  Mr. Green  -  защото мисля, че засега мога и без него, но ако се наложи ще го започна пак, след консултация с лекар разбира се....Елена ви изпраща една бебешка усмивка  passifier

# 268
  • Пловдив
Диди6 , мерси за целувката  Heart Eyes Hug HugМалката принцеса е страхотна -да ти е жива и здрава.

Да си призная и аз спрях еутирокса Embarassed, с него и без него ми е все лошо и затова се спрях на варианта без лекарства .
Е, добрах се до талон за ендо и ще пускам пълния набор от хормони ,та ще стане ясно какво съм забъркала  Mr. Green

Фрезия Hug Hug, малката калпазанка е нагушкана.

# 269
...
не го пия, щото не ме кефи  Mr. Green 

Joy Joy Joy

И мерси за усмивката Peace

Общи условия

Активация на акаунт