Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 482
  • 811
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Яничке, бледа-небледа, има ли я втората - бременна си, честито  Hug Hug Hug
И с мен беше така, оказа се, че овулацията ми явно е била късна и цяла седмица след закъснението втората чертичка ми беше мнооооооого бледа. После и трудно и късно се видя и сакчето, после и ембриончето, въобще, все с около седмица назад си вървя Simple Smile
Според мен иди си пусни едни изследвания възможно най-рано, точно в началото на бременността е много важно хормона да е в норма  Peace

# 316
  • София
На третия ден от Великден - ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ и от мен! Здраве, обич и топлина да изпълват сърцата ви!  Hug

Яница, толкова ме зарадва! И моят съвет е да си пуснеш един кръвен тест и едновременно с него си изследвай ТСХ-то. После с резултатът отивай при ендото. Стискам палци за една лека и приятна бременност!

# 317
  • София
Христос воскресе! Здраве да ви дава и много радости! Hug

Честито и на успелите,много много късмет и много щастие Praynig Praynig

Момичета аз съм в потрес с моето ТСХ...след прекрасната великденска  разходка, глезене,джакузита с вряла вода,мазажи, езда.....палачинки с шоколад, луканки....днес на 50-ти ден лтиркосин 25/така се падна/ пуснах ПКК+ СУЕ и едно ТСХ разбира се...значи :през м.2 ми беше 3,63, избързах и март пуснах едно 3,47 и днес е 5,86 Shocked прималя ми,направо ми се дорева! Обадих се на Начев и увеличавам на 50 тироксина, питах го за селен-той каза ако ми се пие да го пия...направо ми писна вече! И този месец пропускаме с бебеправенето Cry след нови 45 дни ще видим..направо се смазах и главата така ме зацепи следобяд че не е реално/ не ме беше боляла отдавна/...как може да скочи така това ТСХ newsm78как може 5,83 ле-ле!

# 318
  • София
Магнетче  Hug Аз бях така декември миналата година - от около 3-4 скочих изведнъж на 6  Shocked Само че дозата ми я вдигна на 100 докторицата, на мен твоята все ми се вижда малка, ама не съм лекар де, та не знам. С тия 100 в края на януари вече бях на 2 и съм забременяла тогава. Защо не помислиш за второ лекарско мнение?

# 319
  • София
Магнетче  Hug Аз бях така декември миналата година - от около 3-4 скочих изведнъж на 6  Shocked Само че дозата ми я вдигна на 100 докторицата, на мен твоята все ми се вижда малка, ама не съм лекар де, та не знам. С тия 100 в края на януари вече бях на 2 и съм забременяла тогава. Защо не помислиш за второ лекарско мнение?
Мисля,аз мисля, но и пуста работа -незнам как да стане,че ще ме местят в нов офис, имам една камара обучения да правя и просто незнам #Crazy и изпити имам, не е иситна просто #Cussing out
а ти като скочи на 100 преди това на колко беше?

# 320
  • София
Точно се мъчех да се сетя колко бях преди да ми ги направи 100 ... Нямам много ясен спомен, но сигурно е било 75, защото тя ми ги вдига с по 25.
Но аз почти откакто ми хванаха Хашито съм на 50-75-100, под 50 не съм падала никога. Първата лекарка, при която отидох, ме пусна на 25 и на следващия месец бях скочила до небесата (не помня вече стойностите, но се бях изплашила яко, нещо като от 6 на 9 се качи ТСХ-то). Така че отидох при другата лекарка и тя ми смени дозата, май директно на 75 ми я направи, нещо такова.
Не видях дали си в София да ти препоръчам лекарката си.

# 321
  • София
именно, аз започнах на 25 при тсх 3,63 за месец и нещо и тсх-то скокна, четох че се увеличава постепенно newsm78 незнам защо Начев реши да започна на 25 ooooh!
да  от София съм

# 322
  • София
Ами това е моята лекатрка - http://vita.bg/spec.php?sp=42&d=7
Във Вита обаче е само за 2 часа седмично и не е много удобно, преглежда и в Майчин дом, аз ходя там.
Аз съм доволна от нея, но не съм чувала отзиви от други пациенти.

# 323
  • София
Бърди много ти благодаря,много си мила,записах линка за тази лекарка и ще го обсъдя с мъжо..и баща му-който е пенсиониран ендокринолог вече на порядъчна възраст и не се наема да се оправя с мен-да ми назначава лечение Tired

# 324
  • София
От сърце ти пожелавам успех  Hug

# 325
Момичета, не съм писала отдавна че имах ядове, но ви чета редовно.
Тази сутрин станах много рано и бях много притеснена. Направих си първо фреш и после и кафе и забравих за л-тироксина.....
Имали ли сте такъв случай, какво правите? Май е късно да го пия по-късно през деня? Направо утре ли?
Не мога да повярвам, че го пропуснах...
 newsm78

# 326
  • София и там където не се пуши
So special Simple Smile на листовката пишеше, като се забрави, колко време след храна може да се вземе. Ако нямаш, кажи ще потърся моята листовка.

# 327
Dorothy, на моята не пише? Л-тироксин 50 Берлин-Хеми пия.  Пише ако пропусна приема да не предозирам на следващия ден, а аз мислех утре точно това да направя... Дали може като минат 2 часа да го пия днес?

# 328
  • София и там където не се пуши
При мен Еутирокс пише същото, но според мен ти още ни си пропуснала.

Според мен може да минат два часа след храна и да се консумира.

# 329
  • София
На мен ми се е случвало да го забравя, просто го пия по-късно сутринта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт