СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Криска, така стават и на Свил бузите, по същия начин, както описваш Катето.

Атракция, казвай бързо как се отразява 90 дневната на млеконадоя? Да взема да започвам, че ще ми трябват няколко по 90 дни на мен  ooooh!
Ми имам сякаш кърма, поне той не показва да е гладен.  Rolling Eyes Почнах я аз, щото много дебелея при кърмене.С Божидар станах 90 кила, колкото не съм била и като бременна  Mr. Green Да видиша какъв слон става дума.С Дюкан ги смъкнах на 74. Сега стигнах 84 и реих,че е време да се диетува, че си подмених гардероба при предната диета.Върви-15 дни - 3 кила. Толкова си седя от 1 седмица някъде, 1 кило ми играе нагоре, надолу, но ще се смъква,няма начин,трябва да съм красива  Flutter

Честито на месечинките   bouquet

# 586
  • София; Дружбето
валката, аз ще си взимам винриращ колан, само да събера пари от закуски Laughing Надявам се поне малко да ми помогне, че и мен ме мързи да правя преси, ама яко. За сега не пазя нищо, а и не помня някога да съм пазила
Честито на месечинките Hug

# 587
  • София
[Stefi Stefi много смешно ми стана с тези безглутенови каши  Mr. Green Аз пък сънувах Бойко Борисов  #Crazy и понеже не съм му фенка, седяхме на една маса и само го заяждах за политика и се чудех кога ли ще ми бие един шамар  Mr. Green А той ме гледаше с една иронична усмивка и даваше съвсем точни отговори на въпросите ми  newsm78 Мнооо'о странно.
хахахах я се обади на някой жълт вестник, ако помниш отговорите на въпросите....
maya_4ekelova  аз бягам...след като в собствената ми къща заразиха Кати с вирусна пневмония /а мен ми беше неудобно да им кажа на гостите да си отидат/ и детето ми пи антибиотик   14 дена, бяхме на косъм от влизане в болница, и още 1  месец я наливах с какви ли не химии..сега съм много зла в това отношение... Naughty Друг е въпроса за родителите, дето си водят болните деца по парти клубове  и сеят зарази...

# 588
Здравейте!
Относно зачервените бузки-аз установих, че при нас зъбоникненето е "гарнирано" със зачервени бузи и повръщане.

# 589
Отговорих, че нищо не пазя. Но не е съвсем така. След 17:00-17:30 не ям!

# 590
  • До хладилника, който обичам
Как го постигаш? Аз освен ако не изпадна в кома, не мога да го направя.

# 591
Как го постигаш? Аз освен ако не изпадна в кома, не мога да го направя.
Ами ям много през деня. Вчера закусих 2 парчета кекс с кафето. На обяд към 1 ядох 1 голям дюнер, но бях купила и 2 за кумата ми, че бях у тях на гости, ама тя била яла, ии аз го изядох и другия голям дюнерв 5 часа Simple Smile

# 592
Даже и така да е, аз си огладнявам към 8-9-10 вечерта. Докогато съм будна - все съм гладна Laughing Цяло чудо е, че още не се търкалям, а съм само закръглена.

# 593
Аз пък сега ще правя сладкото ти от портокалови кори Wink Да видим кво чудо на чудесата е. Малко чат се получава, ама другите вече са по разходки, аз след час излизам Simple Smile Малкото вече час спи на съвсем отворена врата... Дудушка малка  Heart Eyes
Тези на д-р Йоткер трябва ли да са задължителлно различни? Аз не ям сладко никакво, ама да взема да направя, че мъж ми купил много (на кг) кофи мандарини, та да се оползотворят...

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 11:07 от MammaT

# 594
  • София; Дружбето
Аз почвам да ям, когато ти спираш Joy

# 595
Аз почвам да ям, когато ти спираш Joy
Заедно се храним доста балансирано значи  Joy

# 596
Тези на д-р Йоткер трябва ли да са задължителлно различни? Аз не ям сладко никакво, ама да взема да направя, че мъж ми купил много (на кг) кофи мандарини, та да се оползотворят...
Не трябва Simple Smile
По-добре вземи фикс 2:1, за по-малко захар.

# 597
Божеее!!!  Joy Мандарините ни не са много кофи, а много кофТи Simple Smile

# 598
Ладида: с Дюкан ще смъкнеш най- много за най- малко време. Аз за 2 месеца бях свалила 10кг. Peace Иначе има вариант олекотен за кърмачки, но ми се вижда прекалено олекотен на мен. Като спра с кърменето пак ще я направя. А детоксикацията е доста ефиксана, но се прави по пълнолуне, 3 дни на сокове, пречиства се организма. Лично аз се чувствах супер, само 1 ден ми се хапваше, после определено се засищах доста от соковете Wink Кърма си имаше бол. Peace
Роклята е страхотна. Peace

Мая: определено е възможно да се е заразил от събота. Лора прихвана седмица след ангината на Зоя Confused И аз побеснявам от болни деца на обществено място, ама... #Cussing out Ето сега вече седмица сме затворени у дома и заради болестите на каката лишавам и малкото от разходки, днес бяхме и на РД поканени, ама няма как Confused

# 599
 Мами, здравейте!
 Влизам само набързо да почерпя, по-късно ще чета.

Днес моя бате има юбилей, става на 30   Grinning

Почерпете се за негово здраве  Laughing

Отивам да се приготвям, хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт