се наспах, към 12 трябва да е било се разрева, но аз бях твърдо решена никаква прошка, прехвърлих го при мен в леглото и до сутринта е спал, явно му е скучно сам да спи. Кой се притеснява да не си смаже детето, няма такава опасност на 140см, спим бебе-мама-батко-татко, като до бебето е залепена кошарата и няма как да падне.
просто не мога смъкна.

Благодарна съм на Свил,че ми поддържа тонуса с носене по цял ден и липса на време за ядене.
- значи щом сънуваш понеделник с/у вторник съня ще се сбъдне
терасата наистина ни е много голяма, а повода безглутенови каши е налице...така че скоро време ще те поканя..само нека се затопли наистина, че да ползваме терасата...Всъщност, ако си навита да пиеш кафе в хола също важи поканата....терасата ще ти я покажа хахахаха
аз го написах за другите бебоци, където досега не са имали грапави бузки...Ти си толкова навътре в нещата с алергиите, че си доста по наясно от мен ... 

защо пък не...

Голяма ми е мистерия. Но факт е, че една седмица на картофче не се зачервиха нито един път. Но не се вкарвай във филми, все пак Катето има АД или АД с АБКМ, или АБКМ, или поне имаше нещо, ама никой не казва или доказва какво точно
и понеже не съм му фенка, седяхме на една маса и само го заяждах за политика и се чудех кога ли ще ми бие един шамар
Мнооо'о странно.
. Препоръчани теми