СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 320
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз почнах вече...и тука има и едни шоколадови бисквитки....иии така искам да си хапна няколко, ама още успявам да устикам...нали трябва да отслабвам...и така...но като нищо може и да се подхлъзна де...С две думи боря се със себе си... Wink

# 556
Аз почнах вече...и тука има и едни шоколадови бисквитки....иии така искам да си хапна няколко, ама още успявам да устикам...нали трябва да отслабвам...и така...но като нищо може и да се подхлъзна де...С две думи боря се със себе си... Wink
А няма подхлъзване  Naughty /това е важното да можеш да устоиш, според   мене де /

# 557
  • София
ivilda устоях - прибрах ги да не ги гледам.... Mr. Green

# 558
ivilda устоях - прибрах ги да не ги гледам.... Mr. Green
Браво !
Забравих да спомена че аз не съм на диета и може да ме почерпиш, ама късно вече  Simple Smile

# 559
  • София
ivilda ммда разглеждах снимки...и ти си от кльощавките Laughing Айде ще те почерпя...после да не кажеш ...това-онова... Sunglasses
Малко чат де, ама скука по това време..

# 560
  • София
Добро утро! Мерси за кафето! Ние днес пак станахме в 4:30ч  Tired Кажете ми какво да я правя, само като я усещам, че е будна и пак е 4-5ч сутрин и ми идва да я изхвърлям от леглото  Embarassed  
Сега се забавлява със сенките Simple Smile Има малко слънце и й е много интересна нейната сянка върху възглавницата  Mr. Green
Така, снощи разгледах тези фондюта, харесаха ми, но трябва да пращам майка ми проучва дали нямат  Grinning Машина за хляб, барбекю и т.н. имат. Абе всичко имат, те мечтаят за тази къща от поне 10 години и отдавна са си отбелязвали какво искат...Мислех и за картина, но не искам да рискува, като не съм виждала къщата...Или може би някакъв комплект за суши  newsm78 Мнооого сложно.
Аз днес ще опитам да дам картоф, че от една седмица е на оризова диета и май й писна  Mr. Green

# 561
Добро утро!
Снощи имахме трудно нощ. Прибрахме се от разходка със сополи, но пъс и в събота бяхме на рожден ден и имаше малко сополяви и леко кашлещи. Но аз реших, че не мога да го вардя вечно. Но пък от събота чак сега, не вярвям да е от тогава.
Та опитвахме се да смучем сополите с помпа - най-обикновена, и капем физ. разтвор. Но той толкова много реве, че със сигурност събира повече сополи от рева, отколкото успявам да изсмуча. Събуди се в 12 със рев (и преди това се събуждаше, но си сучеше) и не го успокояваше сукането. И като се разрева, нищо не го успокоява. Накрая дадохме 3 гр. Панадол. Заспа и си спа спокойно, но сега му е запушена едната ноздра. Ще звъня на педи!
За спането - ми е Валери се събужда на половин час в кошарата и по някое време не издържам и го вземам. Сутрин съм като пребита. Да не говорим, че през нощта се събуждам от болки в кокалите. Аз нямам против да спи при мен, това все пак е по-добрия вариант, но като го приспивам го оставям в кошарата, защото той заспива към 8-9 и аз трябва тепърва да се къпя, да седна да хапна понякога. И преди спеше първо доста дълго - към три часа, но сега на 40 мин. реееев и не ще сам.
Ох, стискайте палци да ми е здраво детето!
Пожелавам естествено и на всички здрави децица!
Честито на днешните месечинки!

# 562
  • Бургас
Ха, добро утро и от мен!  Mr. Green
Ух, тези диети! Вчера стигнах до решението, че трябва да взема спешни мерки преди заминаването в странство. Та по този повод реших да напиша в Гугъл "как да отслабна с 15 кг за един месец" и от това, което ми се зареди си избрах една диетка. Да видим днес как ще я стартирам.  Crazy Ми така де! Имам нужда от освежаване на гардероба, а и рожден ден ще имам. Поводи за започване- бол, да видим до къде ще я изпълня.

Лятото ще ходим на сватба на голям наш приятел и искам да покажа роклето , което поръчах вчера (благодарение на една тема в "красива мама"  Party) Нямам търпение да се напъхам в нея.  Crazy Flutter

maya_4ekelova, пръсни му малко Стеримар или Низита. Дано всичко е наред!  Hug

# 563
  • София
LaDiDa ехааа много добър стимул за отслабване...роклята ме кефи много. Обаче бързото отслабване, води до увисване на кожата и не е мн.добър вариант... newsm78 За мен е добре 2 3 кг месечно, така всичко си се свива нормално и няма увисване...Арлина беше писала за някаква диета дето 3 кг беш свалила май...виж я..аз лично нейната незнам дали ще успея...да направя..
.
Добро утро!
Снощи имахме трудно нощ. Прибрахме се от разходка със сополи, но пъс и в събота бяхме на рожден ден и имаше малко сополяви и леко кашлещи. Но аз реших, че не мога да го вардя вечно.
Дано да не е нищо...ама като си решила да не го вардиш...незнам. Аз ще вардя още  Peace Принципно при бебоците вирусите могат да се развият до 5я ден...така че напълно възможно е да е от събота...

# 564
  • Бургас
тъй-тъй, но ще комбинирам и с тичане на електрическата ми пътечка и коремни преси. Друго няма да правя. Разбира се, силно се съмнявам, че ще успея да смъкна повече от 4 кг, но надеждата крепи човека, като се замисля.  Tired

# 565
  • Варна
Добрутру и от нас!

Давах аз биберон и вода снощи, ама не поема, докато не дам да суче, не мирясва...  TiredСпи си при мен , но аз така не се наспивам, че все ме е страх да не я затисна или избутам от леглото...Не мога да спя и да кърмя, малки са ми гърдите, трудно стигат до нея в легнало положение... Crossing Arms

И за диетите Party не мога аз да пазя такива неща, никога не съм успявала...Но пък имам добър метаболизъм и живея на 5 етаж без асансьор... Whistling
Упражнявам се всеки ден по 2 пъти надолу- нагоре... Mr. Green От 5 мсеца съм заковала на 63 кг и не мърдам, въпреки, че ям като за световно...Ам' гладна съм, не търпя на студ и на глад аз....Виброколана малко сякаш ми стегна корема, но има още какво да се желае, може пък и аз като Ладида да взема коремни преси на направя някой ден ли..? newsm78

# 566
Добро утро!
Елеста, а ръста колко е? То и аз съм 62 кг, ама съм 160 см.... #2gunfire
Мда, и на мен ми харесва това рокле... комбинация с едно шапо...

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 08:30 от MammaT

# 567
Дубрютру!
Моето маймунче се събуди в 6:20, хапна, поигра си, колкото да ме събуди съвсем и си заспа  Crazy Аз пък ще се почерпя с кафето, благодаря! Писна ми от всякакви въздържания и то такива, че да съм си дебела след всички ограничения!
Чакам да ми звънне зъболекарката ми. Трябва да се е консултирала с ортодонт и вероятно ще ми извадят 2 зъба и ще слагам брекети  Mr. Green Малеее на дърти години с какво се захващам  ooooh! Та по този повод сега се опитвам да цедя и събирам кърма, че не се знае колко време ще се наложи да пия обезболяващи. Но нещо съм събрала само за 2-3 дни кърма. На ден успявам да събера само за едно хранене  Tired Та мисълта ми беше, че много ме е страх да не ми намалее кърмата, ако огранича храненето, а само със спорт нищо не свалям и вече започвам много да се депресирам. Моля кажете как ви се отразява диетуването на кърмата?
maya_4ekelova, дано бързичко се оправи детенце!
ЕмиР, при Катето, понеже имам опит с алергична реакция  Confused съм почти сигурна, че зачервяването е съвсем слаба такава реакция, просто защото като имаше силна реакция, тя започваше по същия начин, но включваше и ръчички и крачета. Пъпки по коремчето никога не е имала. Въпросът е дали тази реакция е кофти или по-добре слаба реакция, но да свиква с храните? (е как успях за 2 изречения да напиша сто пъти думата "реакция"??? явно доста ми се спи)

ЛаДиДа
, ама мнооооооооого е хубава тази рокля! Направо ти завидях благородно! Представих си те на английска сватба с тази рокля и шапка  Heart Eyes Само не ми стана ясно от къде имаш да сваляш килца??? Аз на една снимка съм те виждала след раждането и там въобще нямаше нищо за сваляне!
Как е Краска? Дано всички болнички деца и мами днес са много по-добре!

# 568
Криска, а тези зачервени бузи непрекъснато ли седят така?Щото на Свилен сутрин не са. Почнах сеха да се втелясвам  Crazy
Болните да оздравяват  Hug
ЗА кърмата при диетата-имам  си,но не гладувам,че да спре.

# 569
Ладида, наистина хубава рокля, фешън  Hug

Аз откак се помня съм все на диета, всичко ми се лепи  ooooh!. Сега не съм зарад кърмата, а и  то ми остават 2-3 кила за сваляне, има време.Морето е чак към август, та дотогава .... Ама корема ми се несвива бе .... newsm78 И аз искам да правя коремни ама мързел.... Пръстите раздвижвам яко ...

Общи условия

Активация на акаунт