/това е важното да можеш да устоиш, според мене де /
Кажете ми какво да я правя, само като я усещам, че е будна и пак е 4-5ч сутрин и ми идва да я изхвърлям от леглото
Има малко слънце и й е много интересна нейната сянка върху възглавницата
Машина за хляб, барбекю и т.н. имат. Абе всичко имат, те мечтаят за тази къща от поне 10 години и отдавна са си отбелязвали какво искат...Мислех и за картина, но не искам да рискува, като не съм виждала къщата...Или може би някакъв комплект за суши
Мнооого сложно.
Ми така де! Имам нужда от освежаване на гардероба, а и рожден ден ще имам. Поводи за започване- бол, да видим до къде ще я изпълня.
) Нямам търпение да се напъхам в нея.

За мен е добре 2 3 кг месечно, така всичко си се свива нормално и няма увисване...Арлина беше писала за някаква диета дето 3 кг беш свалила май...виж я..аз лично нейната незнам дали ще успея...да направя..
Принципно при бебоците вирусите могат да се развият до 5я ден...така че напълно възможно е да е от събота...
Спи си при мен , но аз така не се наспивам, че все ме е страх да не я затисна или избутам от леглото...Не мога да спя и да кърмя, малки са ми гърдите, трудно стигат до нея в легнало положение... 
не мога аз да пазя такива неща, никога не съм успявала...Но пък имам добър метаболизъм и живея на 5 етаж без асансьор... 
Аз пък ще се почерпя с кафето, благодаря! Писна ми от всякакви въздържания и то такива, че да съм си дебела след всички ограничения!
Та по този повод сега се опитвам да цедя и събирам кърма, че не се знае колко време ще се наложи да пия обезболяващи. Но нещо съм събрала само за 2-3 дни кърма. На ден успявам да събера само за едно хранене
Та мисълта ми беше, че много ме е страх да не ми намалее кърмата, ако огранича храненето, а само със спорт нищо не свалям и вече започвам много да се депресирам. Моля кажете как ви се отразява диетуването на кърмата?
Само не ми стана ясно от къде имаш да сваляш килца??? Аз на една снимка съм те виждала след раждането и там въобще нямаше нищо за сваляне! 
. Сега не съм зарад кърмата, а и то ми остават 2-3 кила за сваляне, има време.Морето е чак към август, та дотогава .... Ама корема ми се несвива бе ....
И аз искам да правя коремни ама мързел.... Пръстите раздвижвам яко ... Препоръчани теми