СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 310
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!

Ладида,роклята е страааашна!Много ме хвана яд за очилата ти...дано да си ги "видиш"

Аз слизам 4 етажа с бебето,количката и раница-ЗАЕДНО!Качвам се на няколко пъти! Crazy

# 571
Добро утро и мерсаж за кафето  bouquet

Аз пък  newsm44 се наспах, към 12 трябва да е било се разрева, но аз бях твърдо решена никаква прошка, прехвърлих го при мен в леглото и до сутринта е спал, явно му е скучно сам да спи. Кой се притеснява да не си смаже детето, няма такава опасност на 140см, спим бебе-мама-батко-татко, като до бебето е залепена кошарата и няма как да падне.
Ладида май и Атракция е на тази диета, ма честно аз ако ям толкова много колкото е дадено, не 200, ами 300 кила ще стана. Благодарн съм че кърмя и не качвам-  #Cussing outпросто не мога смъкна.
Покахонтас разгледай он-лайн магазина към сайта на бон апети има много интересни неща, от там поръчах ей сега подарък и аз за човек с интересен вкус.
А Боби как крещи, просто не е истина- ooooh!
Айде ще ви оставям, че днес съм на фризьор и да свърша туй онуй докато бабата дойде.

# 572
Добро утро!
ivilda, мерси за кафенцето  Hug
ЕмиР, да ти кажа, че тая нощ сънуах как двете пием кафе на една голяма тераса и си говорим..............за безглутенови каши  Joy
След малко тръгваме за консултация, трябва да ни слагат противохепатитната ваксина. След снощните новини ми е много притеснено, но разчитам на нашето педи......това не ми пречи да ме е страх де.
LaDiDa, много е хубава роклята.

Хубав ден на всички!

# 573

Ладида май и Атракция е на тази диета, ма честно аз ако ям толкова много колкото е дадено, не 200, ами 300 кила ще стана.
На нея съм, но то не се яде много,ограничено е количеството и не питайте колко съм гладна  Crazy Благодарна съм на Свил,че ми поддържа тонуса с носене по цял ден и липса на време за ядене.

Ладида, ного ти е хубава роклята  Peace

# 574
  • До хладилника, който обичам
Я вот?

# 575
 Joy  как ти хрумват  Joy

Бу, къде да чета за алергични реакции? Извинявам се, но нямам никакво време да ровя,ако има нещо наготово  Blush

# 576
  • Габрово
Аз засега пазя окръжност, ама скоро ще почвам някоя диета, но още се колебая между 90 дневната и детоксинацията, но ако избера втората трябва да си купя и сокоизтисквачка, че ще ми е нужна.
Искам да питам мислите ли, че тези бермуди ще имат някакъв отслабващ ефект, че то коремни преси ме мързи да правя или всичко е шменди капели по тия сайтове Rolling Eyes

http://www.topshop.bg/bermudi_sauna-85987-p.html

# 577
Валката, на тия топшоп и подобни не само, че не им Фащам вяра, ами и съм сигурна, че коланът струва реално не повече от 10 лв - вчера говорихме за това  Peace
ефект ще имат колкото имат и наколенките на красавеца д-р Левайн, както и космодиКСа... Ти си реши все пак Wink

# 578
  • София
Добро утро и от мен Grinning
Стискайте ни палци днес - ще водя Никола на хомеопат да видим дали ще успеем да преборим гадния дерматит! Измъчих го с влачене по лекари милото детенце Tired

# 579
  • София
Stefi Stefi  hahaha  Joy  - значи щом сънуваш понеделник с/у вторник съня ще се сбъдне  Wink терасата наистина ни е много голяма, а повода безглутенови каши е налице...така че скоро време ще те поканя..само нека се затопли наистина, че да ползваме терасата...Всъщност, ако си навита да пиеш кафе в хола също важи поканата....терасата ще ти я покажа хахахаха
и ще остане за подходящо време...
kriskata Simple Smile аз го написах за другите бебоци, където досега не са имали грапави бузки...Ти си толкова навътре в нещата с алергиите, че си доста по наясно от мен ...  bouquet
s0nic ще успеете  Hug
Пазя линия/окръжност  Mr. Green
valkata78 мии принципно ефекта на изпотяване дава резултати... newsm78 защо пък не...

# 580
  • София
http://podaraci.info/%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%83% … 0%B2%D0%BA%D0%B8/
Я вижте на какво попаднах :0 Ама май трябва сам си ловиш мравките  Joy

# 581
Бу  Hug

http://podaraci.info/%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%83% … 0%B2%D0%BA%D0%B8/
Я вижте на какво попаднах :0 Ама май трябва сам си ловиш мравките  Joy
интересно ...  Joy Joy

# 582
Криска, а тези зачервени бузи непрекъснато ли седят така?Щото на Свилен сутрин не са. Почнах сеха да се втелясвам  Crazy
Не, само след ядене почервеняват (или по-скоро след обяд, та за това се чудех дали не е причинъта във вятъра)  и вечерта са почти избледнели, а сутрин са съвсем бели и почти меки и гладки  Crazy Голяма ми е мистерия. Но факт е, че една седмица на картофче не се зачервиха нито един път. Но не се вкарвай във филми, все пак Катето има АД или АД с АБКМ, или АБКМ, или поне имаше нещо, ама никой не казва или доказва какво точно  Mr. Green

Stefi Stefi много смешно ми стана с тези безглутенови каши  Mr. Green Аз пък сънувах Бойко Борисов  #Crazy и понеже не съм му фенка, седяхме на една маса и само го заяждах за политика и се чудех кога ли ще ми бие един шамар  Mr. Green А той ме гледаше с една иронична усмивка и даваше съвсем точни отговори на въпросите ми  newsm78 Мнооо'о странно.

Атракция
, казвай бързо как се отразява 90 дневната на млеконадоя? Да взема да започвам, че ще ми трябват няколко по 90 дни на мен  ooooh!

Валка, изпотяването и вибрациите може би биха имали ефект, но такива колани и бермуди има на сто места в нета и всички са китайски, така че си избери поне по-евтини. А и нами знаеш, че трябва за ги носиш, за да имат ефект  Mr. Green

Соник, стискам палци Praynig

# 583
Оф, то пък прозвуча сякаш съм тикала детето при болните.
Емир, под няма да го вардя имам в предвид, че ако зная не бих завела детето при болни. Но просто като отидохме в това заведение, където беше детския рожден ден, се оказа, че е фрашкано с няколко РДни. И естествено имаше и сополяви. Варианта беше да избягам като дявол от тамян. Или да се опитвам да не се навирам при болни.
Сега ще видим дали ще съжалявм за смелостта си ooooh!.

# 584
Добро утро.Честито на месечинките,а те днес са:
мама Милица   rozalina   kri6kami6ka   s0nic   Riuia  galina-p.
Тъй като зетя има половин годинка да почерпя и аз

Общи условия

Активация на акаунт