СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ивилда ,ко ся  ша са бийм ли fight fight
ние Еличка не си я даваме

ако трябва  smile3508 ще се бийм

вижте какво намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481320.0

# 76
За тези, които предпочитат фабриките какво има в пюретата

Ееееееееееееее изпревариме бееее

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:57 от BebEshOnDeL

# 77
Трябва да решаваме усилено и задачи по математика,че на 20.03, Станислав е на Европейско състезание по математика Shocked Трябва сериозна подготовка.МаммаТ,Ина ще ходи ли?Спомням си,че май и тя се явяваше. newsm78
Ако е Кенгуруто - ще се явява. Ние нищо не решаваме. Т.е. стандартно, но то е твърде малко и недостатъчно - те не учат такъв тип задачи, които се дават по конкурсите. Учат стандартни задачи, а по конкурсите - логически. Коригирам те: трябва сериозна друг тип подготовка. На този етап не й е много важно, но след 5-ти клас, от догодина, трябва по-сериозно да се работи вече. Аз се явявах на Френско кенгуру - задачите бяха на френски, нали съм възпитаник на Старозагорската Френска езикова гимназия Wink
Ай нИ сЪ бийтИ за една жена ся... дет' още даже не е и жена...

# 78
Отврат,за пореден път се уверявам ,че не винаги марката означава качество.добре,че до сега не съм купувала на Хип.Купувам предимно на Хаме и Бебевита.

# 79
  • София
Сега се рових малко из румънските форуми за майки с малки деца и намерих интересни неща. Първо, там всички бебета, който не се кърмят вече получават безплатно АМ, трябва само някаква бележка от личния лекар, която да удостоверява един вид, че майката не кърми. И другото, което ми направи впечатление е, че бебетата са захранени от по-ранна възраст с много неща, включително сирене и цитрусови и изглежда няма проблеми  newsm78

# 80
Аз смятам, че всичко е една пропаганда - първо ни казват: еди-кое си е най-доброто. След време същото това еди-кое си става канцерогенно, вредно, гадно... Какво значи екологично чисто, питам на свой ред??? И у нашия двор да си го правя, па не е екологично чисто - знаете какви дъждове валят, нали? Всички изпарения отиват там горе, шпосле падат пак тук, долу. Това, че слагаме някакви торове, не винаги означава, че е лошо. Контрола на чистотата - ами да речем г-х Ганчев или г-н Хипп може и да имат желанието да предлагат чисти храни (чисти във всяко едно отношение), но нали знаете как се мият плодовете във вабриките - на поточни линии. Вярно е и че като го свариш плода, все тая дали е супер добре измит или не чак толкова. Ама той отвътре като е лош продукта, наторяван с неподходящи торове, навалян с вредни дъждове, все тая дали е повече или по-малко измит...
Еми те и оловните пломби са вредни, нали, ама никой нищо му няма затова, че има олово в устата си. То у лютото вреди на стомаха, ама айде обяснете го на индийците. И вредните газове от колите са вредни, ама кой е отишъл на друга планета, дето няма такива газове, за да е спокоен за здравето си. И микровълновата е вредна, ама 90% от хората си я ползват ежедневно. И комбинирането на картофи с месо е вредно, ама да си мръдне лявото ухо този от нас, който не е ял това. Няма да продулжавам...
Та, аз съм от тези, които не вярват - нито на хубавото, нито на лошото. Иначе не бих могла да живея, трябва да се гръмна, честно.

# 81
Ами то специално за Хип има доста писано и говорено още преди години, но си замълчах, когато тук се вихреше темата, понеже някои това го смятат за антиреклама... Специално за бебешките и детските храни никога не съм робувала на "скъпото е по-хубаво", понеже обикновено на скъпото му плащаме митата, разходите по доставката, скъпата реклама, но това е друг въпрос.
Имам и много специално мнение и относно Ганчев, но пак смятам да го запазя за себе си, понеже пак ще се намери някой да скочи за съдържанието на пюрето, хигиената, "щом е българско е кофти" и т.н.
Важното е като си храним децата да нямаме угризения и да сме сигурни за себе си, че им даваме възможно най-доброто...

Изказах сЪ... Mr. Green

====
МамаТ - подкрепям!

# 82
Аз смятам, че всичко е една пропаганда - първо ни казват: еди-кое си е най-доброто. След време същото това еди-кое си става канцерогенно, вредно, гадно... Какво значи екологично чисто, питам на свой ред??? И у нашия двор да си го правя, па не е екологично чисто - знаете какви дъждове валят, нали? Всички изпарения отиват там горе, шпосле падат пак тук, долу. Това, че слагаме някакви торове, не винаги означава, че е лошо. Контрола на чистотата - ами да речем г-х Ганчев или г-н Хипп може и да имат желанието да предлагат чисти храни (чисти във всяко едно отношение), но нали знаете как се мият плодовете във вабриките - на поточни линии. Вярно е и че като го свариш плода, все тая дали е супер добре измит или не чак толкова. Ама той отвътре като е лош продукта, наторяван с неподходящи торове, навалян с вредни дъждове, все тая дали е повече или по-малко измит...
Еми те и оловните пломби са вредни, нали, ама никой нищо му няма затова, че има олово в устата си. То у лютото вреди на стомаха, ама айде обяснете го на индийците. И вредните газове от колите са вредни, ама кой е отишъл на друга планета, дето няма такива газове, за да е спокоен за здравето си. И микровълновата е вредна, ама 90% от хората си я ползват ежедневно. И комбинирането на картофи с месо е вредно, ама да си мръдне лявото ухо този от нас, който не е ял това. Няма да продулжавам...
Та, аз съм от тези, които не вярват - нито на хубавото, нито на лошото. Иначе не бих могла да живея, трябва да се гръмна, честно.

Ми дай да си теглим куршума за по-лесно  Party
Мисля че е време да започнеш да ползваш и от по-вредните неща: хероин, циан калий.... аи без туй всичко е вредно...

# 83
А Аз казах на един познат който пътува до Англия да ми накупува Хип, сега незнам какво да правя  newsm78. На Гербер ми харесват но в Монтана няма много от тях. А в Англия дали има Гербер ?

# 84
Привет момичета. Тази сутрин съм много ранобудна. Събудих се в 3ч толкова отпочинала, сякаш съм спала цяла нощ. Да, ама ме домързя да ставам и си лежах докато дойде време да оправяме Невето. Simple Smile По едно време си мислех да стана и да пусна едно сутрешно кафенце, ама се отказах. Мързела надделя Simple Smile

По отношение на това, което мама Лъки е споделила, моите лични наблюдения са, че ако ям плод след като съм се нахранила, после започват да се образуват много газове в стомаха ми. Това се случва най- вече, когато ям месни храни. Ако ям нещо постно, след това нямам такива проблеми. Но по принцип моя стомах е доста чувствителен. Преди, доста очудвах колегите си като ядях плодовете като първо ястие Simple Smile
Не знам доколко това оказва влияние при бебоците. Ако ядат зеленчуци и плод, надали ще има ферментация в коремчето. Но ако непосредствено след месното пюре ако се даде плодово като десерт, мисля че ще се образува такава ферментационна тапа. Това са само мои съждения.

Покахонтас, много е интересно това, което пишеш. Аз като слушам колеги от Румъния, там нещата са много по- уредени във всяка една сфера. Та не се очудвам, че хората са се постарали и за АМ за децата.

Валката
, нашата пък като види лъжица и отваря широко уста, щото си мисли, че ще яде  Mr. Green А много е голяма изненадата ако й дам някакво лекарство Simple Smile Ама въпреки всичко, отваря устата завалийката. Поне засега де Simple Smile

Днес сме на консултация. Бате ще ни кара с колата и после отпрашва на работа. После като се върнем, ще дам отчет за мерките и теглилките Wink

# 85
УИШ МАМА Т напълно ви подкрепям  Peace и съм на ваша страна,защото знам,че сега ще има пак 10 страници изписани Laughing
Все пак ви чувствам близки -Уиш градска,а Мама Т  сватя  newsm10 smile3521

# 86
Браво бе, вие всички се сватосахте и сродихте Simple Smile Моето гардже пък що така никой не го ще  Mr. Green Ша са фръцна Simple Smile

# 87
Добро утро, майчици!
Мама Рени, благодаря за честитката. Зара днес навършва 7 мес. По този повод вчера прерових хладилника и шкафовете за застояли продукти и направих бисквитена торта като отгоре наредих резени банан и залях с подсладено желирано кисело мляко. Стана страхотно (за мен и за тати-то).
geri bs, да не те подведа, ама пробвала ли си да го намажеш с най-обикновен крем "Здраве"?
Честити месечинки на всички пораснали "звездички"! Да са живи и здрави и да радват мама!....и мен, и мен...
Отивам да чета за пюретата, че днес мислех да давам готово Хип-ско, ама още има време да сготвя.

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. 

# 88
Бебе6ондел, аз казвам, че не вярвам. Да се гърми този, който вярва  Wink Peace Не знам как може да се вярва на такива неща - казах и хубави, и лоши. Ми аз не съм като Ина: маме, ми те по тв казаха, че тоя прах бил по-добър, или пък че с една капка от тоя препарат се измивват 20 чинии... Ми да дойдат у нас да ми измият чиниите с 1 капка - аз съм некадърна и не мога, трябват ми околи 6 капки.........

Горска, аз лично не вЪ щЪ пък!  Naughty Надявам се и вие да не ни щете....  Praynig Искам мъже да ни искат и мъже да искаме  Praynig

# 89
Пфу, пак забравих Simple Smile Честито на днешните месечинки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт