СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
... трябват ми околи 6 капки.........

Прахосница!  ooooh!

Бебешондел, стига агитира и ти. Остави правото на избор на всеки да храни детето си, както сметне за най-добре. Ок, ти си за домашно приготвеното - чудесно, но нека тези които не го предпочитат на всяка цена, да не бъдат анатемосани... Нали?  Hug

# 91
Аз предлагам да си храним децата с котешка храна, хем по-ефтино, хем по-мързеливо, хем ще заглдят косъм  Flutter

# 92
Добро утро!
Честити месечинки на всички !
Откакто се прибрахме от Пазарджик все едно не е моето дете. Вчера цял ден е бучала....ама то си е точно бучене. Без гръб останах. През нощта се събуди към 3 и 15 - бодра и усмихната и като започна едно дращене по леглото, удряне с биберона....абе купон. Изпратих татито да спи в хола и я взех при мен на спалнята. След две минути спеше "ни лук яла, ни мирисала".
А мен вече зверски ме боли гърба.......май ще започвам да пия лекарствата, които ми изписа невроложката  Thinking
Я да ви питам нещо за захранването - днес искам да въведа ориз /че го има в много от зеленчуковите пюрета/, та съм купила безмлечна каша на Лактана - пълнозърнест ориз. Не знам това дали е добър избор, прозвуча ми много здравословно. Та как да я въведа е въпроса? Мислех си да сваря ябълки и тиква и да добавя една лъжичка към пюрето. Така става ли  Thinking newsm78

Лъки, и аз съм си мислела по въпроса за смесването на групите храни. Може би понеже самата аз спазвам правилото за плодовете и мисля, че има логика. Та още не съм си избистрила теорията по отношение на бебето. Но си мисля, че ще се старая да не ги смесвам основните групи. Но според мен тиква и ябълка с ориз не е проблем. Оффф.....понякога като започна да ги мисля и съвсем сложно ми става. Ако имаш някаква концепция или схема давай я /може и на ЛС/. Но от друга страна като си помисля как хранят децата в детските градини.... май все пак не е добра идея съвсем изчистено да се хранят.
Определено си мислех, че ще съм по-смела със захранването.

# 93
 smile3532 за бебешондел

# 94
Аз предлагам да си храним децата с котешка храна, хем по-ефтино, хем по-мързеливо, хем ще заглдят косъм  Flutter

Ако търсиш най-ефтиния и мързелив начин, просто не храни!  hahaha

# 95

И зъбките ша са по- здрави  hahaha  hahaha

# 96

И зъбките ша са по- здрави  hahaha  hahaha

В Кауфланд има евтини котешки храни-1.15лв.Евтинийка.

# 97
Браво бе, вие всички се сватосахте и сродихте Simple Smile Моето гардже пък що така никой не го ще  Mr. Green Ша са фръцна Simple Smile
ама ти не си показала скоро фотоси  Thinking /поне аз не съм видяла /

Бебешондел, стига агитира и ти. Остави правото на избор на всеки да храни детето си, както сметне за най-добре. Ок, ти си за домашно приготвеното - чудесно, но нека тези които не го предпочитат на всяка цена, да не бъдат анатемосани... Нали?  Hug
това не е агитация, само инфо, пък всеки си преценява  Naughty

# 98
Китчице, споко и нас никой не ни иска, да вземе да се земеме а ? Flutter

# 99
  • София
Горска аз моя лесно не годавам...но за Невенска мога да го прежаля Wink...та не се фръцкай..пък и заедно си бяха в болницата... Wink
А фотоси има бре...скоро гледах
Мамма Т добре го е казала...изцяло съм на нейното мнение...
Предишната седмица като валя дъжд...няма да ви кажа какви станаха прозорците/капаците - капките цвят охра....половината сняг също е жълт...уж нали африкански дъжд бил и незнам си какво...дрън дрън...

# 100

Ако търсиш най-ефтиния и мързелив начин, просто не храни!  hahaha

нИ са караитИ , Уиш, нИ са праи на Дора Габе ми кажи кой е тоя най-мързеливия начин  hahaha hahaha hahaha- знам че знаИш... Joy
Цвета да каже каде е е най- евтината котешка храна , разбрахме вчера че тва са вечеряли   rotfImbo . И така вместо памперси ше копувамя пясък, че е по природно !!!
Аз ше Агитирам - нека направим козината си по лъскава!!!

# 101
ВАЛКАТА, с това твойто, ново хоби.... Crossing Arms ...Цяла нощ съм гледала демонстрации на техники за работа с Фимо, полимерна глина и сребро.
Сега едва гледам Confused Така че очаквам да публикуваш снимки на новите произведения...Така де, цяла нощ съм ти оказвала  подкрепа! Време е да видя резултатите Thinking Laughing

# 102
Охооо отново наплюти пюрета.
Преди 4 години с баткото пак имаше подобни кампании, тогава ред беше на Ганчев и Ам-ам, коя какво била намерила, как и замирисало, ами почти цяла година храних Коко с пюрета -Ганчев, що пък на мен не ми се падна веднъж, косъм, стъкло, буба някаква или каквото и да било.
Сега купувам всичко-от Ганчев до Хип, не за друго, ами просто в момента в магазина от едното има такова каквото искам, а от другото не. Не се водя от марката, а от състава и какво съм решила в момента да въвеждам.
Не се прекланям пред чуждите марки, не за друго, ами щото предполагам, че на Ганчев им е...ат мам.. от проверки и какво ли не, така че хигиената им е на висота.
Същата работа е като с имам позната на позната, която работи в завода на Сами-м (например) да знаете каква мизерия и как си бъркат отзад преди да пипнат каймата  ooooh!
Не ме интересува кой какво и как, важно е че на мен ми е вкусно, в случае дребо си ги хапва(силно казано), но все пак.

Всичко е до късмет.
Не си ли спомняте и меламина в АМ, произведено в Китай, късмет-ама от най-лошите. Какво да направят китайските майки, каквото има на пазара това се купува, да почне да си правим и АМ, може би.
Ох и аз съм крайна.
Айде да си простра дрешките.

# 103
Честито на днешните месечинки и от мен. dundito 2, много хубава почерпка. Тенк ю  Mr. Green
BebEshOnDeL, съгласна съм с теб, че е най-лесно да се гръмнем или в случая да си живеем в неведение и да я караме както дойде. Но всяка майка си решава да чете ли, да вярва ли и на какво. Да прави ли пюре на бебето си или да купи и да се успокоява, че всички мислят за детото й така както тя би помислила  Wink
По отношение на това, което мама Лъки е споделила, моите лични наблюдения са, че ако ям плод след като съм се нахранила, после започват да се образуват много газове в стомаха ми. Това се случва най- вече, когато ям месни храни. Ако ям нещо постно, след това нямам такива проблеми. Но по принцип моя стомах е доста чувствителен. Преди, доста очудвах колегите си като ядях плодовете като първо ястие Simple Smile
Gorska_Kitka, това ми е идеята. Навремето не е имало информация и са ни хранили с каквото дойде. Били сме си чист експеримент, но поне вече има и резултати от него  Mr. Green Но защо да не прочета резултатите, а да превърна и моето дете в опитно зайче...И аз съм свикнала от дете да ям месо с картофи, но от мен зависи да определя вкуса на моето дете какъв ще е  Thinking
Лъки, и аз съм си мислела по въпроса за смесването на групите храни. Може би понеже самата аз спазвам правилото за плодовете и мисля, че има логика. Та още не съм си избистрила теорията по отношение на бебето. Но си мисля, че ще се старая да не ги смесвам основните групи. Но според мен тиква и ябълка с ориз не е проблем. Оффф.....понякога като започна да ги мисля и съвсем сложно ми става. Ако имаш някаква концепция или схема давай я /може и на ЛС/.
Stefi Stefi, чак концепция още не съм изградила, просто няколко основни правила. Ако те интересува въпроса препоръчвам ти една книга "Нахрани ме правилно! Как?". Доста неща са дадени вътре много добре. Нямам много време днес, че Дени е с кашлица е нещо не ми харесва...отивам на преглед.

# 104
Привет!
Честно да ви кажа вече не знам какво да напиша. Като гледам тука нещата или са "черни", или "бели". Еми и двете не ми харесват. Все трябва и сиво да има, по дяволите... Всеки сам си решава - дали да приготвя вкъщи пюрета, щото купешките имат еди-какво-си, или да взима готови от магазина. Като цяло обаче, мнението ми е, че има известна доза изхвърляне и дребнавост... Обаче това дали одобрявам или не как хората гледат/хранят децата си никога не ми е пречело същите тези хора да ми бъдат приятели. Винаги съм уважавала правото на избор и чуждото мнение, като естествено държа и да ми се отвръща със същото. Ако днес реша, че най-добре ще е за мойто дете да му дам пържен картоф - ще му дам. А това, че примерно 100 човека ще ме нападнат не би ме разколебало, а само озлобило срещу тях.
Надявам се ме разбрахте, а да не сте - ваша си работа. Никога не съм взимала страна, няма да го направя и сега.
Детето ми яде само готова (отровна) храна.

Общи условия

Активация на акаунт