Да ви радват много. Тази нощ да ви се оплача мойто бебешоче ми разката играта. Като ревна в 2,30 то рев то чудо, ама вече се каза ако излизат тия зъби поне да не реве през ноща. Спеше си детето от 22 часа чак в 6,30 го будех за ядене. Жал ме ставаше за него толкова време без ядене, а сега какво му стана незнам. Като излезе първото зъбче миряса за 4-5 дни не ставаше през ноща сега пак започна. Сега си спи блаженно. За диетите и аз бях питала преди притесняваме кърмата да не намалее и само това ме спира да не почна. Поне след тази бременност не напълнях, а 5-6 дни след изписването ни от родилния дом аз бях килата които забременях. При първата ми бременност, напълнях 15 кг когато почнах да кърмя. Дори и кърменето не беше успешно. До 6 месец кърмата беше спряла напълно. А сега е по-добре. Още не сме пили АМ. Сега съм 1-2 кг. от преди да забременея, но ми тежат. Тази Дюканова диета и аз и съм се нагледала. Много мой приятелки отслабнаха, като спряха да кърмят бебчетата. 

, сега чакам втората....
(както споменах си набавих пасатор + уред за готвене на пара).

ефекта е поразителен. От всички случаи си заслужаваше 4 годишно носене и поддържане.
.
.
, отлагаме за утре .

Но определено му хареса. Изрина се навсякъде, където му се допря каша по лицето, но изчезва полека. Миша беше същата. Утре пак ще направя 1 с.л. ама по обяд да го видим как ще реагира 

Препоръчани теми