СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
МамаТ,учудих се ,като прочетох,че си 62кг.Въобще не ти личат,да знаеш.
Че аз за к'во ги нося всичките кат' не ми личат  #2gunfire
Ние таман се възвърнахме от разходка - от 12:30 сме навън  smile3521 Ей така ми харесва!

# 616
Малее мамаТ, ама си бърза, кога се прибра, кога се разписа?!?!  Shocked А за брекетите и аз нося от 3 години, преди 1 седмица ми махнаха горните и сега си ходя само с долните, ама не са ми проблем и определено си заслужава  Peace

# 617
Пфффф, аз съм състезател Wink
Изкъпах Елица даже Simple Smile Брекети нямам - имам мн хубави зъби (и здрави)  и съм мн скромна... Май това е едно от наистина малкото нещ, които си харесвам  newsm78

# 618
Да ви се отчета от прегледа -лекарката не се притесни особено, според нея не е нещо вирусно. По-скоро променливото време, даде капки Олинт, но продавачката като видя, че бебето е на 6м. не пожела да ми продаде newsm78. Сега не смея да му дам и капя вит. С с чай лайка и пръскам Стеримар. Но нещо не виждам подобрение. Но той толкова плаче, че събира още повече сополи.

# 619
  • София; Дружбето
Дърпай ги с помпичка и промивай с физ. разтвор. Аз капя виброцил, след 6-я месец може. За Олинт и аз знам, че след годинка се пръска

# 620
Здравейте Simple Smile

Благодаря за напътствията за това как да поставя колектора - след като последния път си писахме на тази тема, днес се пробвах и стана от първия път Simple Smile Заведох малката да й вземат кръв и да занеса урината, и още на място хематологът каза, че Ния има много добър хемоглобин - 128. Това го казвам, защото често се твърди, че изцяло кърмените бебета до 7-ми месец (6 навършени имам предвид) имат нисък хемоглобин и са анемични, а Ния си беше само на кърма през този период и хемоглобинът си е в нормата.

Със захранването сме в много начален етап - все още само опитваме различни зеленчукови пюрета (въвела съм 4 бр. досега), като давам само на обяд и то по 40-60 мл., колкото да свиква да яде с лъжица. Тя не проявява интерес за по-големи количества засега, но пък и това време ще дойде.

Поздрави от мен Simple Smile

# 621
Тук ли да кажа, че бебето спи до мен и не ставам никъде, докато кърмя нощем, а вместо това спя, или да си трая?

Нас ни плашат със СИДС. Като, че ли ми е по- спокойно да стана, да направя 2 крачки (леглото й е до нашето) и да я взема.
...
Това захранване ми се струва цяла наука вече  Tired Все още храня с каша сутрин и въвеждам едно по едно пюрета (трето в момента).

За анкетата: пазя 47 кг упорито, с помощта на протеинови шейкове и + 1 доп. хранене  Joy

# 622
Здравейте пак,

Искам да споделя нещо, което ми тежи  Sad
Бях онзи ден на парти в едно заведение и се завърза разговор между мен, кумицата ми и нейната кумица на тема шарка и бременност. Моята кумица е бременна в девети месец, а нейната си има момченце на 2 год. и момиченце на 3 месеца. Та такаааа, те двете твърдяха единодушно, че разболее ли се бременна от шарка, трябва да направи аборт по медицински причини. Аз им казах, че не е вярно, защото зависи от шарката и от това на какъв етап е бременността. Те пак в един глас казаха, че те са прави. Днес се поразрових отново тук там, да проверя аз ли нещо съм изкуфяла и си измислям разни неща, и съответно открих информация, че наистина, с изключение на рубеолата ( а май дори и при нея няма 100% сигурност), другите шарки не водят непременно до решение за аборт по медицински причини. Сега ми е много тъпо, защото и двете мадами са с добро образование и социален статус, а твърдят нещо, така категорично, сякаш са чели за него 100 пъти по 5 тома, от по 1000 страници всеки. Тъпо ми е и защото и двете са ми от близката семейна среда от една страна, а от друга не са ми лични приятелки, на които смело, без риск да ме разберат погрешно, да изпратя оборваща информация.
Да си замълча ли?

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 20:08 от sima_max

# 623
Сима, аз бих замълчала  Simple Smile Радвай на факта, че си информирана.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 20:18 от Niki1

# 624
Да ви се отчета от прегледа -лекарката не се притесни особено, според нея не е нещо вирусно. По-скоро променливото време, даде капки Олинт, но продавачката като видя, че бебето е на 6м. не пожела да ми продаде newsm78. Сега не смея да му дам и капя вит. С с чай лайка и пръскам Стеримар. Но нещо не виждам подобрение. Но той толкова плаче, че събира още повече сополи.

За Олинт е рано.Що не стриеш Коризалия.Давай по 6-7 таблетки дневно.Успешно лекуване  Peace

Днес направих тази страхотна вкуснотия.

bebe6oci, да ти е жив и здрав мъжа   bouquet

# 625
  • София
Аз бих си казала. Образованието и социалният статус не правят човека всезнаещ и няма лошо да научат нещо ново, особено пък толкова важно. Винаги можеш да им го кажеш по такъв начин, че да не се почувстват засегнати.

# 626
  • София; Дружбето
Аз бих си казала. Образованието и социалният статус не правят човека всезнаещ и няма лошо да научат нещо ново, особено пък толкова важно. Винаги можеш да им го кажеш по такъв начин, че да не се почувстват засегнати.
Peace
Бу и аз си спя с Габи и само вадя цица на повикване. По някое време се будя и се загащвам Laughing

# 627
Соник, не писа как мина при хомеопата ?

Днес ходихме на мерки и теглилки, +400гр и не мръднал на сантими. Тревожно ли е  newsm78
Ходихме и дадохме и кръв. Хемоглобина ни е добре.
Да се похваля : днес обикаляхме цял ден в Монтана / иначе като слезнехме все бързахме/, мъжо бе почивка и решил да ми достави удоволствие. Ходих на на фризура, сложих един бретон и понамалих косата / през това време мъжо обикалял града, щото Алекс се разревал /предишния път когато бута количката бе 29.11//. Напазарувах каши / има късмет да не ги яде / и пюрета. Абе ... похарчихме майчинските / 300 лв/ и.. сега ще ядем хляб и сол. А забравих да се похваля, снощи месих ръжено-пшеничен хляб и стана хубав, много ми хареса.

Отплеснах се  ooooh!
Лека вечер !

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 21:18 от ivilda

# 628
Мерси, някак си ми поолекна като споделих  Simple Smile
Мисля да им кажа все пак, някога, в удобен момент.

# 629
Съгласна  Peace.
Аз сега съм в стрес,днес ми казаха че  групата на Мони е под карантина, хем помолих ММ да погледне за всеки случай дали няма бележка на вратата и ако има да се връщат на обратно ...не бил видял  Close.....хич не ми е до шарка сега, ама хич.....
maya_4ekelova , радвам се че не сте грипави .
Анита, бързо подобряване.
Атракция, как е ?Аз ги заглеждам от както Наталина пусна рецептата, но все ми се струва че ябълката вътре ще е кашеста една такава  Rolling Eyes от задушаването  и не се заема да ги направя.

Общи условия

Активация на акаунт