Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 537
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Аз мисля, че елдане може  и моркови не може  newsm78

# 31
  • София
Елда със сигурност не може  Naughty
В морковите има доста захар, но аз ги хапвах преди ако много ми прималее за сладко и пак си имаше ефект  Peace
Сега съм заменила морковите с репички, които са позволени  Hug

# 32
Добро утро момичета,вчера изкарах режимен ден,основно на месо и зелева салата,а днес съм решила да лунувам,ама да видим дали ще успея Rolling EyesМиналата година редовно лунувах и имаше ефект,поне не качвах килограми,но тази година нещо не ми върви с лунуването,все се издънвам EmbarassedТака че днес разтоварващ ден и утре отново на месо и салата,а може и малко яйца за разнообразие,успешен и усмихнат ден ви пожелавам Peace

# 33
Еййййййй съвсем замря темата  Hug
Сигурно отслабнахте вече  #Crazy
Аз вчера изкарах режимен ден - предимно яйца и праз.
Днес правя зеле със свинско.
Хайде режимен ден от мен!  bouquet

# 34
Аз пък се претеглих. Нямам сили да кажа колко кг съм, само ще споделя, че толкова тежах в 7-ми мецес от бременоста  Tired  Направо незнам как ще се оправям, чак  ми идва да се натъпча от мъка ама ще гледам да не се предавам на отчаянието и да си спазвам режима.

Снощи - пилешки сърца с гъбки и лук
Днес обяд - салата зеле + малко луканка
Вечеря - пилешко филе и  зелена салата.

# 35
Браво на Дима за новата тема-добре си се справила.Аз в момента не съм на режим,но минавам да ви видя и да кажа едно "здравейте"   chef

# 36
и аз идвам да се оплача   Sob
сега се претеглих и се отчаях  smile3511
вече трети ден не мърдам
беба и на мен ми се върти като идея да се натъпча #2gunfire

# 37
Ох аз не само че няма да се натъпча ами замислям и доста строги мерки да взема. Като начало от днес на обед ще си карам само на сокове от зеленчуци и вода /това до утре вечер/ искам малко да ми почине храносмилателната система. После може би  ще махна вечерята, мисля да хапвам към 18.30 и това да ми бъде последното ядене за деня. И друго ще предриема ,но ощ еобмислям коя щ е е най правилната стратегия. Имам нужда обаче да видя някакъв резултат за да имам стимул, затова искам да съм малко по крайна тея дни. Дано и времето се пооправи, че вече лудвам, определенно допренася за леката ми депресийка, а от там и хапването  беше в повече и килцата съответно и те.

# 38
здравейте момичета ама как само прегреших днес и то по супер глупав начин съвсем се отплеснах и ядох крилца приготвени в Маги после се усетих но беше късно и сега така ме е яд
явно тази дълга и студена зима на всички ни се е отразила зле
айде с нови сили от утре наново

# 39
Добро утро и от мен.Аз няколко дена ме нямаше но какво да направй като само се окалпазаниявах.От два дена сам режимна и днес сутринта бйх 67.900 значи от събота до сега -1кг. с прегрешения.Днес са наред пилешки бутчета и някаква салата.Приятен ден и до скоро.

# 40
Привет и то мен,старая се да съм режимна.През деня съм,но вечер все прегрешавам с нещо Rolling Eyes,кога ще се оттърва от тези навици и аз не знам...За сега съм си все още -2кг.,поне ги задържам,но ми се иска да смъкна поне 5 още до лятото.Еееееех мечти...Снощи например ядох малко месо и салата,хубаво ама после и слънчогледови семки ooooh!Днес на работа съм си взела варени яйца,вечерята ще я мисля.Успех момичета,пишете че иначе ми е трудно Hug

# 41
  • София
Здравейте и от мен!
Аз доста прегрешавам с плодове, ядки и млечни ама и така и така с месеци ще съм режимна, та реших да не си вгорчавам живота допълнително. Иначе сега си направих спанак с пилешко, яйца и домати на фурна   chef До тук съм - 2кг от началото на март като онзи ден правих лунна диета и съм доволна Simple Smile Бавно, но славно ще успея да сваля и другите 10 кг  bowuu

# 42
Оооооох , не съм само аз тази , която има да сваля явно =( Пак се пъхам в редиците и този път СЕРИОЗНО ! В понеделник ще мина известно време на плод , за да мога да си пречистя организма ... колкото издържа , разбира се ... И след това ще започна пак с месото , че времето се стопля , а в дрехите си въобще не изглеждам добре ... ама въобще ... зарекла съм се , че докато не смъкна като за начало 5кг няма да отида да си купя дори един парцал , само ще си взема нов спортен екип , защото от другата седмица започвам да ходя на фитнес ... Отслабнах с 15кг ... и съм качила за една година 12 ... не е човешко просто ... но пък смея да твърдя , че не съм имала никакви ограничения ... яла съм когато си искам , каквото си поискам... така че въобще не се учудвам , че съм пак такова прасе ... Надявам се за три месеца да мога да ги смъкна ... не мисля , че искам много , защото това са по 4кг на месец ... и един на седмица ... Дано до лятото да се взема в ръце ... Истината е , че искам да си смъкна килата и да не спирам с режима ... да си го направя по-лек .. но да не го спирам ... Даноооо се вразумяяяя !
Желая успех на всички ви ... и обещавам че до няколко дни и аз ще съм с вас !

# 43
АЗ до пук съм на нищо. Сега мисля да хапна 2-3 парченца ряпа. Имам една, уж за салата я взех да я стържа ама на резанчета ми се услажда и предпочитам така да си я хрупам. Обаче твърдо съм решена да свалям, и ще ги сваля де. До 2 седмици иксам да съм 52кг и после ще го мисля, как да е до 50 кг.  Аз преди години бях така пак се отчаяла и се нахъсих толкова, че до 44 ги докарах та сега  ли няма да мога до 50  Grinning

# 44
Здравейте момичета, аз отново съм на тази  диета от вчера. Искам да ви споделя менюто си и да кажете дали е достатъчно като количество. Значи вчера  бях само на вода, днес съм само на 3 варени яйца, утре мисля да хапна пържен спанак с яица, за неделя две скумрии на скара. За по нататък ще видим. Аз лично като ям такова количество не се чувствам гладна, въпреки, че не е много. Та искам да ви попитам дали като хапвам по по-малко това няма да накара организма ми да не изгаря мазнини, а да взима от запасите на организма. Моля ви спешно за отговор, първият път когато правих диетата за 8 дни имах 2 свалени кг. на подобен режим на хранене. И си мислех, че е твърде малко. Не ям повече, защото не изпитвам глад, имам апетит само към сладки неща, но се въздържам.Сега отново с нови сили се надявам за по добри резултати. Ще съм ви благодарна за савети по моя вапрос Hug Успех на всички!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт