Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 563
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, аз отново съм сред вас! От вчера съм режимна. Започвам от 66кг  Embarassed - ами много наблегнах на сладичкото последния месец.
После ще пиша повече, защото дребния не ме оставя на мира.......

# 616
Здравейте! Биляна добре дошла! Аз се справям добре, но се наложи съпругът ми да прекъсне диетата, поради стомашно-чревен вирус и сега ще ме изкушава, а трябва и отделно да готвя за мен, за него и за децата. Но този път съм силно мотивирана и ще издържа.
Успех на всички!

# 617
Здравейте, HugДобре дошла Биляна Hug  bouquet!Дано темата да се съживи малко.Днес аз съм на пилешка супа..Много ми допадна тази диета.Дано и крайния резултат да е хубав.Лек ден изпълнен с много минуси в килограмите на всички,който са на тази диета.Вие спортувате ли нещо правите ли някакви упражнения  animal085  animal037 newsm57  261uu kyllmg?или само newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes clean clean prostor

# 618
Аз освен домакинските задължения, други упражнения не правя. Днес ще ям супа топчета.

# 619
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
искам  и аз да се включа във вашата тема.Започнах диетата на 15.09. и до сега съм на -3кг.Имам да свалям още 15кг и се надявам да успея. PeaceУпражнения не правя никакви.Достатъчно ми е с едно току-що проходило дете в къщи и неуморния  й батко. Crazy

Менюто за днес е пилешки дробчета по селски Peace

# 620
  • из България
Добро утро!Преди 3 год.правих тази диета и ефекта беше много добър,но както обикновенно става кг се върнаха.Надявам се да ме приемете при Вас и заедно да диетуваме.Лек ден!

# 621
Здравейте момичета   bouquet
От утре мисля и аз да се включа във вашите редици  Laughing
Имам едни 6-7 кг., които искам да елеминирам.
Спрях се при вас най-вече, защото ми се видя, че продължителността на диеата не е много дълъг.Надявам се за този период да смъкна досадните меса.
По принцип, когато правя диета винаги спортувам, така че ефекта се надявам да е на 100%
Ще се радвам на вашата подкрепа  Hug

# 622
Привет, дами!  bouquet

Присъединявам се към вас и се надявам на добри резултати.

Винаги съм била сравнително слаба - 160см и 52-3кг. Преди 4-5 години обаче, качих около 15-16кг, следствие прием на хормонални препарати. След спирането им, започнах режима на Лидия Ковачева. За 10 дневен курс и също толкова захранване, свалих около 8кг. След това преминах към хранене, включващо леки меса и салати. Порциите бях доста скромни, заради свития ми стомах. Така, за 3 месеца свалих още 4кг.
След няколко месеца забременях. Очевидно организма ми не беше затвърдил съвсем свалените килограми, защото наред с онези 16кг, които нормално жените качват през бременността, аз качих още 10 - онези 10, свалени шоково с режима на Лидия Ковачева.
С раждането свалих 8, после по време на кърменето върнах 4.....
Може би е нужно да спомена, че хляб и хлебни изделия не ям от 3г, включително по време на бременността. Пица и спагети съм си позволявала не повече, от 3-4 пъти годишно.
Плодове винаги съм си хапвала, но сладкото не ме изкушава. По време на бременността унищожавах завидно количество домати, диня и мандарини и никакви сладкиши.  Лошото е, че 2кг мандарини, са си точно 2кг, а аз изяждах по толкова на сядане. Blush

Преди 2 месеца започнах отново режима на Ковачева, но дали заради нерегулираните още хормони, или заради повтарянето на диетата, свалих едва 3кг.
Сега започнах от 68кг, свалих 5кг с клиновия сироп Мадал Бал - за 10 дни пълен глад. От тях върнах 1кг - нормално. Остават ми още поне 10кг, които се надявам полека лека да сваля.
За себе си съм се убедила, че една диета действа най-много първия път, втория по-малко, а от там нататък резултатите са много незадоволителни. Нужно е да се смени с друга.
За спорта - нямам възможност точно сега, но домашния фитнес с дребната ми е достатъчен. Laughing

Изчетох темата, видях съвети за количеството вода. Да, водата е много важна, но също толкова важно е и броя хранения. Закуската е задължителна! Аз също не обичам да закусвам, но с усилия хапвам нещо сутрин. Така организма започва да работи рано.
Най-добре е, ако имате 5 хранения за деня, без да увеличавате дневната дажба. Просто разделяте храната на по-малки порции. Така организма работи през целия ден и по-бързо изгаря излишното. Peace
Не се предавайте и не посягайте към забранените храни. За мен е изключително лесно, след 10 дневното неядене. Помислете, какво е да си гладен, наистина гладен и защо, ако вие не сте, да посягате към забранените храни. Всичко е психика и настройка.
Успех на всички, спазващи режима!  bouquet

# 623
Здравейте, Hug  bouquetДобре дошли на всички нови момичета.
Днес аз съм на пилешки воденички с лук на фурна и зелева салата.

# 624
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета да се присъединя към вас,по принцип съм луд ФЕН на пилешкото а и на всякакъв вид месо БЕЗ МАЗНОТИИ не ползвам мазнина дори и на салатата но това не ме е направило стройна като топола,имам едни 10-12кг,излишни така че ако ги изхвърля ще бъде ПОСТИЖЕНИЕ свалям кг, когато не ям ама то цял живот може ли ГЛАД смятам да опитам тази диета

# 625
Добре дошли на новите и успех!
Днес ядох печена наденица. Утре ще се меря и ще видя какъв е резултата. За сега се справям много добре, не съм гладна и не мисля за забранените храни.

# 626
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
здравейте момичета аз засега само ви чета може би от събота ще се включа

# 627
  • Испания и Стара Загора
Днес съм на варени яйца и варено пиле със салата.  chef

Надявам се,че другите не сте се отказали.Да не си пиша сама тук.
iv.elina ще чакаме да се присъединиш към нас.Диетата е много лесна.Аз също много обичам месо и плодовете изобщо не ми липсват. Peace

# 628
Няма отказали се.  Sunglasses

Вчера и днес ме гони голям глад. Хапвам често пилешко, домати, краставици, зеле и яйца. Да попитам, трябва ли да намаля количеството зеленчуци или няма значение? Също и пилешки дробчета и воденички с лук - има ли значение, дали са пържени?
Довечера ще се угощавам със заешко задушено.

Къде са всички? Пишете по-често, за стимул.

# 629
Здравейте,
iv.elena не му мисли-присъединявай се към нас.Диетата е много хубава,ядеш си когато си поискаш месо,яйца и салата  и отслабваш.
Днес аз съм на яйца на очи в тефлонов тиган без мазнина.Довечера ще си правя телешки салам на скара със зелева салата.

Общи условия

Активация на акаунт