Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 557
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
здравейте кантара показва същите кг днес съм на кебапчета много минуси

# 646
Здравейте!
Днес съм на кюфтета, а утре ще се меря, дано кантара ме зарадва.

# 647
Здравеите и от мен  Hug
От днес и аз съм със вас
След раждането на прекрасния ми син се сдобих със завидните ж момента 92 кг
И така..искам до Коледа да бъда между 75-80 и сте бъда много щастлива
правила съм и преди диетата,и то с много прегресениа като от първия ден кола лаит,уиски,вино и сум сваляла за 20 дни 5 кг
сега запо4вам пак със винцето от първия ден,хмм..има ли и други като мен
хапвам и шоколад без захар,абе...неща все ..
Пожелавам на себе си и на вси4ки вас много минуси и усмивки пред огледалото
Има ли и други,които сега запо4ват..да се подкрепяме взаимно
Днес за закуска 2 буркани яица и домати,за обяд 3 кебап4ета и домати и за ве4еря какво ли не,тикви4ки,риба,домати,вино..  chef
Лека ве4ер и до утре   bouquet

# 648
  • Испания и Стара Загора
Добър вечер,
цял ден нямам време да седна.Днес нямам минус,но пак съм доволна.Усещам ,че свалям много на см.Жалко ,че не си премерих мерките преди диетата.
За днес менюто беше пица-но вместо тесто,основата е от кайма.Стана супер.  chef
Bobi73 добре дошла при нас.И успех в борбата с кг. Peace

# 649
Bobi73, добре дошла! Пожелавам ти много минуси. Аз съм много стриктна в диетата, защото ако си позволя и най-малката забранена дреболия, после не мога да се спра.

Днес закусих варени яйца, салата и салам, за обяд - заек, а за вечеря още не знам.

След 2 седмици приключва първия цикъл от 24 дни, трябва да се храня разделно 2 седмици, а това съвпада със заминаването ми в командировка. Моля ако някой е по-наясно с разделното хранене да ми даде примерни менюта. Ще закусвам на шведска маса в хотела, на обяд - в стол, а за вечеря някъде на вън. Много ще съм благодарна, изчетох темата за разделно хранене, но от много таблици и схеми се обърках.

anita29, как я направи пицата?

# 650
Здравейте,
Bobi73,добре дошла!Аз също понякога пия вино,но въпреки това до тук имам- 2кг.по-малко.
Veskata,как върви при теб?Колко кг.си свалила?А за разделното хранене аз мисля да го правя като 90 дневната диета.един ден белтъчини,после варива,въглехидрати,плодове и пак от начало.Дали е правилно незнам,но за сега така мисля да правя като приключи диетата 2-3 седмици,после мисля да я повторя.
Аз днес съм на пекано пиле.Вчера бях на яйца.
Много минуси на всички и пишете колко сте свалили.  bouquet

# 651
  • Испания и Стара Загора
Днес съм на свински дроб с лук и гъби. Heart Eyes
veskata пицата е много лесна и вусна.Омесвам каймата с малко лук,1 яйце и подправки според вкуса.Разстилам я в тавичка и отгоре намазвам с доматено пюре и нареждам гъби,кисели краставички,маслини,парчета салам и чуквам 2 яйца.Пече се на 200ºC за около 20-25 минути.  chef
Аз в почивката мисля да съм на РХ,но досега не съм го правила и хич не ми е ясно какво точно и как се яде. Rolling EyesИначе след БВД минавам на 90-дневната диета. Peace

# 652
anita29 идеята за пицаата е много яка ама без кашк, кофти но ще го преживеем аз днес съм -300г днес ще бъда на луканка относно РХ няма нищо сложно за запомняне ориза и карт са въгл, исе съчетават само със зел,-домати краст,зеле а пък месото яйцата пил,дреболии са белтъчини съчетаваш пак със салата хляба е въгл, пак със салата желателно е да закусваш плод да обядваш салата със въгл, за да можеш да ги изгориш през деня те ти дават енергия а да вечеряш салата със белт

# 653
благодаря ви моми4ета за посрещането  Hug
аз за 2 дни сум -600,ама много хапвам
малеее,не знам,коя е тази диета която сте ме спаси от лонския ми вид  ooooh!
маи сум само за дебелариум аз,в кащи как щ я карам не знам
преди време,моя приятелка свали 30 кг за няколко месеза с тази диета
дано бог е с нас,це за да сме на диета зна4и много сме язакусали

# 654
Поздравления на всички за минусите, продължавайте. Дано утре се сетя да се премеря и да се похваля.

anita29, благодаря за рецептата, ще я направя тези дни.

iv.elina, ще се придържам 2 седмици към твоята схема за РД, дано не объркам нещо.

За уикендът ще имам гости. Помагайте с идеи за меню. трябва и нещо за децата да приготвя. Иска ми се да приготвя нещо, което да мога и аз да ям, не ми се обяснява, че съм на диета.

# 655
Добро утро! 

Много съм щастлива -5 кг. за 10 дни, дано продължавам така. Успех на всички.

# 656
iv.elina, и на мен ми се изясни ситуацията с "разделното хранене", не знаех, че в различните части на деня тр да се приема разл. храна!  Peace Благодаря!
За предястие - салата, колбаси. За основно - руло"Стефани", скара, някакво месо в Гювеча.....
Тази сутрин съм64 кг!  Laughing
  bouquet

# 657
VESKATA поздравления за УСПЕХА аз днес пак съм 77,3 относно РХ такъв ми е спомена трябва да вида в книжката и ще пиша по-подробно а за гостите направи пил,филе нарязано на късчета уж запържваш със 1с,л,олио в тефлон да се зачервят леко после добави малко гъби може пресни или от буркан каквото имаш подръка добави и канела и солчица навкус като се изпари водата от гъбите ястието е готово става много хубаво ако искаш направи си сега една порциика да опиташ как е  да не би случайно да не ти хареса но невярвам от канелата става едно такова екзотично но със солта да не прекалиш защото общо взето не трябва да се усеща за гарнитура ориз на фурна или картофи и готово прибави им малко бира и става супер

# 658
  • Испания и Стара Загора
Зравейте и от мен,
veskata страхотен резултат Peace
При мен няма промяна в кантара,но на см има и то голяма.Но все още съм доста далеч от целта. Rolling Eyes
Днес съм на печено пиле със салата от зеле и моркови.  chef

# 659
здравейте,

veskata     smile3501браво за резултата

при мен също няма големи резултати в кантара,но на сантиметри има
днес съм на кюфтета и наденички със  салата от домати.

Общи условия

Активация на акаунт