Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 555
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви момичета! Аз имам доста за сваляне, затова и ефекта при мен е по-голям. Пожелавам на всички ни още отрицателни резултати.

iv.elina, благодаря отново за рецептата, нямам време да пробвам, доверявам ти се. Ще докладвам за резултата.

Днес закусих пържени яйца, за обяд и вечеря - свинско със зеле.

Четох че в РХ е забранено кафето, а аз без кафе не мога, пия го чисто и затова не мисля да се лишавам от него.

# 661
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
VESKATA  И АЗ НЕ МОГА БЕЗ КАФЕ СЪС НЕГО ЗАКУСВАМ като изпия 2 големи кафета и изкарвам без проблем до 14ч без храна сега ще прегледам книжката с РХ и ще пиша още една идея ако си печете пияно пиле НИКОГА НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ СОСА съснего може да направите ориз със гъби на тефлонов тиган ползвате мазнината от соса леко уж запържвате ориза после добавяте соса и допълнително колкото трябва вода НЕ СОЛИТЕ ЗАЩОТО СЕ ПРЕДПОЛАГА ЧЕ СОСА Е СОЛЕН и така за диетуващите пиле а на другите сервирате ориз и им давате по 2 китайски пръчици за ориза това за пръчките е шегичка  love001

# 662
  • Пловдив
Здравейте момичета,тъй като имам и аз проблем с кг-те и имам нужда да сваля някой килограм,затова реших да се вкл. при вас.Януари тая додин абях 94кг,правих диета Витаминно-протеинова и смъкнах 3-4кг,задържах си ги,след това правих 6-дневна диета свалих 2кг,след известно време почнах 90-дневната и свалих 6кг,от които нищо не съм си качила до сега,а вече 3 месеца не я спазвам,изкарах я цялата.И сег апреди 1 месец ми вадиха сливици и свалих 10кг за 10 дни,сега качих 3-4кг,и сега съм 82кг,обаче искам да сваля до 68кг,тъй като това ми е нормата за височината 1,78см.Та мислите ли,че тая диета е добра за мен,на почти 18г. съм,знам че сега ще си помислите,,Бе това момиче са му мн кг-те за годините",еми чесно казано и аз не искам да съм пълна,но структурата ми е такава,а и съм с едър кокал и те си тежат бая все пак,не всичко е мазнини по мен,но определено имам нужда да сваля.Преди 2г. правих един режим от една лекарка и свалих до 70кг,и се чувствах страхотно,лека,подвижна,но зимата на 2008-2009г. се освиних с 4-5кг,бях свалила 13кг за почти 2 месеца с тоя режим.И после дойде пролетта и се отпуснах и пак си качих всичко.Това ми беше грешката,ако тогава не се бях отпуснала нямаше сег апак да се мъча да сваля кг.та една позната доста дебела,така го казвам,защото е 1,60 и е одста пълна,но все пак е майка и с тая диета свали доста,но тя я прави два пъти в годината по 26 дена,и казва че не е трудна.Та мисля и аз да я почна от петък сега на 01.10.2010г. пък дано имам успех и да сваля. Hug

# 663
BEBS нещо ме баламосваш с тия кг, аз имам един въпрос след като си се спряла на 70кг и си се харесала много защо допускаш да станеш 82самата ти виждаш колко трудно се свалят съсипваш си  бъбреците смятам че това го знаеш диетата е лесна ама ако после ще повтаряш същата грешка с освинването не си заслужава лишенията аз също дебелея като се отпусна така че не си го позволявам защото да сваляш е ГОЛЯМА МЪКА пожелавам ти успех и не прави грешки  bouquet

# 664
  • Испания и Стара Загора
bebs добре дошла в нашата темичка.Помня те от 90-дневната диета.Струва ми се ,че си свалила много малко кг за 90 дни. ThinkingБВД наистина не е трудна диета и при мен за сега дава горе-долу добри резултати.Дано и при теб подейства. Peace
 iv.elina не е токлова лесно да се задържат свалените кг.Казвам го от опит.Винаги съм била пълна,да не кажа дебела.Преди години свалих доста кг и бях 57кг.Задържах ги няколко месеца и след това започнах да качвам и стигнах до 80кг.От тогава до сега се движа в рамките между 75-85кг.Преди 2г направих 90-дневната диета и с нея стигнах до 66кг,но пак не успях да ги задържа(поради бременност).И сега се боря с тези качени кг.Преди 2 месеца бях 91кг,а сега съм 83кг.Проблемът на пълните жени е,че трябва цял живот да са на диета,защото спрат ли да се ограничават поне малко  и кг се връщат.А диетите все някога омръзват. Rolling Eyes

И така днес имам малък минус от -300гр.На обяд ядох варено пиле със зелева салата,а на вечеря някакви измислени кюфтета  пак със зелевз салата.  chef

# 665
anita29 на мен ли ми го казваш това с кг мисълта ми е че по принцип е нямала основателна причина/бременност/ защото всеки знае колко лесно се качват ама това сваляне може да ти отнеме три пъти повече време според мен много важно е количеството храна което поемаме на 1 прием белт или въгл.трябва даса 100-150г а салатката колкото юмрука ти като се замислиш това е много вярно това к-во храна ти стига да се заситиш а не да се нахраниш добре аз днес пак съм 77,3вече 4-ти ден кг не мръдват

# 666
anita29  Hugще ходиш ли на панаира в Ст.Загора.Аз ще ходя.Не живея в Ст.Загора,но таз събота и неделя и понеделник съм там.Абе ние сме селски,но не живеем в Ст.Загора.Нали знаеш:от загорка и от старозагорка по-хубаво няма  bouquet  bouquet  bouquet

# 667
  • Испания и Стара Загора
anita29  Hugще ходиш ли на панаира в Ст.Загора.Аз ще ходя.Не живея в Ст.Загора,но таз събота и неделя и понеделник съм там.Абе ние сме селски,но не живеем в Ст.Загора.Нали знаеш:от загорка и от старозагорка по-хубаво няма  bouquet  bouquet  bouquet
Няма да ходя,не съм в България.Ако си бях в Стара Загора,щях да ида със сигуност. PeaceТова за загорката и старозагорката ми хареса Grinning

Днес пак имам минус 300гр.Явно на ден свалям средно по толкова ThinkingНа обяд ядох едно пилешко бутче варено и 2 варени яйца,а на вечеря дробчета по селски.  chef

# 668
anita29 аз ще отида на панаира и след това ще ти разкажа как сме прекарапи

# 669
мама на ани и ти само се криеш,а не пишеш,ЗАЩО?

# 670
оооооооооооооо, за малко да забравя за панаира, и аз съм там!
Днес съм 63 кг. Ама да не ви казвам вчера какво направих - просто пощурях за сладко Embarassed Изядох 1 вафла, 2 бисквити и 3 смокини  Embarassed И така и така прегреших - вечерях домати и сирене Crazy
Повече няма, обещавам Peace Wink

# 671
Биляна, и аз сега прегрешиш, не е много, правих торта за децата и само облизвах лъжицата, уж да опитам, но колко пъти.
Не съм се мерила, но усещам че корема ми се прибира и въобще се чувствам много добре. Даже вече не ми прави впечатление че съм на диета, толкова свикнах с нея.
И аз съм така с килограмите. Винаги съм била пълна, на няколко пъти съм сваляла, но трудно ги задържам, при условие, че не ям хляб, тестени и сладки неща, много рядко и по малко. Дано с тази диета успея да сваля и да ги задържа. Имам воля, но като крайния резултата не ми харесва губя надежда че някога ще отслабна. Ясно ми е че не мога да съм 50 кг., но ми се иска да сваля някои от излишните килограми.

# 672
момичета май всички сме на един хал  newsm10

# 673
  • Испания и Стара Загора
Къде сте всички? newsm78Аз продължавам да съм без прегрешения.Днес се теглих и кантара показа 80кг,което значи -7.5кг от началото.Остават ми още 6 дни до края на първи цикъл.И в събота ще си хапна нещо сладко Heart EyesОт 1.11 ще започна втори 24 дневен цикъл. Peace

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 12:39 от anita29

# 674
anita29  тук съм  newsm10  поздравления за успеха смело напред  love001 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт